Bez dilemi broj 1Имам сменето многу парфеми, многу. Едни од подобрите според мене се, Boss scent, Mont Blanc LEGEND, Lacoste essential. И можам да кажам дека според мене Sauvage dior е најдоброто нешто што постои, дефинитивно без дилеми
А што е толку смешно ?Bez dilemi broj 1
Overused е.Неуникатен.А што е толку смешно ?
како и да е, сакам да кажам многу добар мирис има, некако како посебен од останатите. Незнам ти кое мислење го имаш, и што препорачуваш да пробам (купам)Overused е.Неуникатен.
Воопшто не е посебенкако и да е, сакам да кажам многу добар мирис има, некако како посебен од останатите. Незнам ти кое мислење го имаш, и што препорачуваш да пробам (купам)
Нема маж на планетава што се нема барем еднаш намирисано со Саваж. Поарно купи Бондаж.како и да е, сакам да кажам многу добар мирис има, некако како посебен од останатите. Незнам ти кое мислење го имаш, и што препорачуваш да пробам (купам)
A SpiceBomb Extreme kako e? Se mislam megju nego i TF Ombre Leather za zimavaНема маж на планетава што се нема барем еднаш намирисано со Саваж. Поарно купи Бондаж.
Последно овие два ги купив и ми се допаѓаат.
BVLGARI Man in Black EDP - fragrance.mk
Man in Black е харизматичен мирис инспириран од митот за раѓањето на Вулкан, богот на огинот, интерпретиран на начин кој му прилега на модерниот маж. Креиран е во 2014 од Alberto Morillas.fragrance.mkVIKTOR & ROLF Spicebomb Extreme EDP - fragrance.mk
Експлозивен состав и на уникатен начин ја истакнува ароматичната лаванда благодарение на топлите зачини.fragrance.mk
Булгарито ненормално трае кога ќе се напарфемишем.