Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе не заебавајтез, каков Алегри. Па пред 2 години беше, памтиме сите на што личеше играта. Дај гол и брани се сите назад, па Манџукич од шпиц го направи бек. Промена на Алегри беше нужна.
Е сега тука се направи грешката, катастрофален избор за тренер. Човек кој првиот трофеј му е на 60 години. И сега продолжи со Пирло, кој јас му верував, но сега се помалце и помалце. Мора да се донеси квалитетен тренер.
Чисто да се потсетиме што сум пишал кога сите овде душа дававте за да се врати гомноно. Полошо е од ова што замислував, и Сари и Пирло се тренеришта за глобилов.

Давајте го сега Конте, има да пука се. Фазла од 2 3 години нема да трај знам, ќе се искара со пола управа ама исто знам дека ќе газиме. Уште прва сезона очекувам скудето, а за ЛШ кур ме боли и онака последно не поминуваме осмина финале. Тимот ќе има одлична основа после да дојди уште подобар тренер.

Со Конте подобро шампиони во Италија скоро секоја година, отколку со некој друг да играме срамен фудбал да се бориме за Интертото куп, а за ЛШ и така не не' бива..

Најбоље Алегри и Конте заедно да го водат на Јуве. Испаѓа еден тренер ако ги споиш нив двајца.

Од кај ги вадат вестиве со Конте кога се спукаа со Ањели и Недвед лани :confused: А и шо кој курац за лето планирале, ами сеа ако испадниме од лигава кој ќе сака после да не тренира?

Од кај ги вадат вестиве со Конте кога се спукаа со Ањели и Недвед лани :confused: А и шо кој курац за лето планирале, ами сеа ако испадниме од лигава кој ќе сака после да не тренира?
Za Konte vagjaat glasini epten ama mislam deka teshko bi doshol, kako bi go pushtile Totenhem dobri rezultati ima tamu. Nema da se zachudam Gasperini da si go vratime, ne dobil shansa nikad da gi vodi golemite ama sepak nashe “dete” si e, a nie sme poznati po vrakjanjeto. Zizu bi sakal najvishe da si go vratime, ama i toa teshko….

Za Konte vagjaat glasini epten ama mislam deka teshko bi doshol, kako bi go pushtile Totenhem dobri rezultati ima tamu. Nema da se zachudam Gasperini da si go vratime, ne dobil shansa nikad da gi vodi golemite ama sepak nashe “dete” si e, a nie sme poznati po vrakjanjeto. Zizu bi sakal najvishe da si go vratime, ama i toa teshko….
Интер го водеше. Се посра :pos:

Убаво си пиша Трезегет за Гасперини"НЕ ДОБИ ШАНСА ДА ГИ ВОДИ ГОЛЕМИТЕ" ама кој да разбере :D
Ne bez zaebancija ne znaev deka se usral vo Inter, znam samo deka cel zivot e prosek ekipi trener i na mladincite na Juve 9-10 godini. I kao igrach bil vo mladinci i ne dobil shansa da igra za golemite. A i sega ovoj Juve ne e vo “golemite”, se plasham da ne ne e i vo srednite :toe:

Ne mislev na toa realno ne ni znaev deka bil na Inter, mislev na mladincite na Juve, oti znam podolg period bil na mladincite i demek sega ako dojde na golemite kje e trener, ama ne mislam deka e reshenie.
Си замина кога го назначивме Ферара, местото него му било ветено наводно. Иначе да го водеше Интер и бепе тежок инаетчија не смена од 343 формација иако немаше тим за истата.

Сите негови екс играчи кажуваат дека е тежок карактер и кавгаџија, не остана играч во тимот со кок се нема скарано и до тепање дојдено….Пола Аталанта ја избрка поради таа причина како на пр Гомес

Јас сум против Гасперини поради тие причини, против Конте сум поради познати причини меѓу кои и неговиот ‘рекорд’ во ЛШ , среден прст на председател на Јуве, бегање 2 дена пред почеток на сезона, водење на Интер, одвивање да каже колку титули освоил Јуве, пред се шо е платеник на кој му е најважен Конте како Конте, лик кој кога е најжешко бега, и ред др работи поради тоа што е минато и не треба да се враќаме назад, ете згрешивме најверојатно и со Алегри. Двата си имаа улоги си ги одиграа. Време е за нов профил по можност не Италијанец.

Си замина кога го назначивме Ферара, местото него му било ветено наводно. Иначе да го водеше Интер и бепе тежок инаетчија не смена од 343 формација иако немаше тим за истата.

Сите негови екс играчи кажуваат дека е тежок карактер и кавгаџија, не остана играч во тимот со кок се нема скарано и до тепање дојдено….Пола Аталанта ја избрка поради таа причина како на пр Гомес

Јас сум против Гасперини поради тие причини, против Конте сум поради познати причини меѓу кои и неговиот ‘рекорд’ во ЛШ , среден прст на председател на Јуве, бегање 2 дена пред почеток на сезона, водење на Интер, одвивање да каже колку титули освоил Јуве, пред се шо е платеник на кој му е најважен Конте како Конте, лик кој кога е најжешко бега, и ред др работи поради тоа што е минато и не треба да се враќаме назад, ете згрешивме најверојатно и со Алегри. Двата си имаа улоги си ги одиграа. Време е за нов профил по можност не Италијанец.
Напишав долг пост како реплика те направив пуздер, и дури тогаш видов дека си пишал НЕ пред италијанец.. ако е така друже кој се опциите ? Тухел и Зизу.... овој тухел мене не ме убедил никогаш (патем му се деси истото што му се дешава на Алегри сега, не го сакаат самите негови играчи значи нешто не штима) ... а зизу има историја со нас , почитуван од целото комјунити ... докажан на европска сцена... незнам како седи тој човек без ангажман и како досега не се оствари некаков контакт со него, најавил дека се повлекува од фудбалот и од тренерските води?

За мене Зизу е нереална опција. Амбициозен тренер е и сака да води големи клубови, сака компетитивен тим за ЛШ. Ние едвај за Серија А имаме компетитивен тим. Банда без команда сме моментално, и можеме само да сањаме за него...

И да дојде ќе сака амбициозен проект. Гаранција од управата дека ќе се инвестира во тим за ЛШ. Ќе се договорат, ќе се сликаат, и ете ти прв преоден рок му носат некој анонимец на позајмица, од дома што не го знаат дека со фудбал се бави...

Напишав долг пост како реплика те направив пуздер, и дури тогаш видов дека си пишал НЕ пред италијанец.. ако е така друже кој се опциите ? Тухел и Зизу.... овој тухел мене не ме убедил никогаш (патем му се деси истото што му се дешава на Алегри сега, не го сакаат самите негови играчи значи нешто не штима) ... а зизу има историја со нас , почитуван од целото комјунити ... докажан на европска сцена... незнам како седи тој човек без ангажман и како досега не се оствари некаков контакт со него, најавил дека се повлекува од фудбалот и од тренерските води?
Зизу дури не го видам да води тим друг неможам да кажам дека е тренер за тим во транзиција или тим без супер ѕвезди. Неверојатен беше РМ тој период. Чим седи без ангажман сигурно има причина сепак експерти треба да се луѓето :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom