Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke se smeni za nova godinaСпоред тоа што гледам леток Вива Фреш има некоја чудна понуда, нешто слична нa Кипер маркетите.
Вива Фреш исто Кит Го го имаат купено и не е името сменето во Вива Фреш ама понудата е таа слична од Вива Фреш.
Полека. Пишуваше дека е дезинформација. Наводно самиот сопственик на Вива Фреш демантирал дека е купен тинекс.Да очекуваме Тинекс да го смени името во Вива Фреш?
Suxhuk da ama alkohol neи тоа, и збогатен асортиман на суџук.
YokСвинско ќе има ли?
Ќе има, руско и тоа.Свинско ќе има ли?
Што мислиш, кој ја носи пиљарата во Тинекс?Полека. Пишуваше дека е дезинформација. Наводно самиот сопственик на Вива Фреш демантирал дека е купен тинекс.
„Фактор“ стапи во контакт со директорот на „Вива Фреш“ за Македонија, Беким Беќири, кој ги демантираше информациите.
- Тој медиум заслужува тужба за таквите информации што ги пласира непроверено. Можам слободно да каѓам дека нема никаква вистина во тоа, изјави Беќири.
Она што знам е дека од пред некој ден, пиљарата ја носи косовска фирма. Дали е поврзано или има врска нешто со ова ќе видиме.
Najmalku 15 godini piljarata ja snabduva sipacШто мислиш, кој ја носи пиљарата во Тинекс?
Бонитас?Najmalku 15 godini piljarata ja snabduva sipac
ke ima, odma do alkoholotСвинско ќе има ли?