Исто како ти ja замислуваш победата , но со спротивен знак.Oбјасни ми како точно го замислуваш поразот на Русија во Украина.
А...? Рече нешто...? А...?за одроден и едноклеточен да го наречеш е привилегија.
На лице место т.е во живо. Барем така се најавите. Учките на бајден секако со Химарси и остало нато оружје ќе бомбардира. Може и офанзива ќе започнат кон сите 4 региони. Можни се и терористчки напади.@The xx, а како ќе се одвива референдумот? Електронски или во живо? И дали гласачите ќе бидат заштитени од напади?
Од чие име зборуваш??? Очигледно не е македонско , бидеjки Македониjа е НАТО-вска држва и jа поддржува Украjна исто како и ние.Никогаш не било срам да кажеш дека си од Македонија, ама вие сте ми осетливи кога ќе ви се каже дека сте фашисти, што значи се срамите од тоа што сте.
Ќе оди курбан ЕУ нема да е вечна, ќе правиме муабет колку ќе ви е мерак да кажете од каде сте после тоа.
Лол, која вистина, дека сте фашисти и дека ги поддрживате нацистите заедно со терористичкиот НАТО?
Како очекуваш една земја која има нуклеарно оружје да си го дозволи тоа?Исто како ти ja замислуваш победата , но со спротивен знак.
Пораз и изолација на секое ниво - политичко, воено, економско.
Со Македонија владеат Албанците и нивните слуги.Од чие име зборуваш??? Очигледно не е македонско , бидеjки Македониjа е НАТО-вска држва и jа поддржува Украjна исто како и ние.
Сите знаеме дека нема да го користи .Како очекуваш една земја која има нуклеарно оружје да си го дозволи тоа?
Сите знаете?Сите знаеме дека нема да го користи .
Од име на вистинската демократија, таа што не беше запазена кога лоповите комуњарски и Албанците со неуспешен референдум променија име, а подоцна насила ја внесоа државата во воен сојуз од кој немаме никаква корист.Од чие име зборуваш??? Очигледно не е македонско , бидеjки Македониjа е НАТО-вска држва и jа поддржува Украjна исто како и ние.
Е па, тогаш живејте како за последено , носете си ги новите облека и уживајте во краткиот живот што ни остава.Сите знаете?
Мене ми личи ептен глупо да ја изгуби војната (изолирани, изгубени сите територии во Украина, без Крим и тн.), а да не ги употреби сите средства кои му се на располагање.
Мислам дека премногу наивно гледаш на работите. Нема да заврши војнава без Русија да има некој ќар, или ќе има нуклеарна војна.
Тој пораз ти што го замислуваш е невозможен.
оди, одиЕве, сега одам на Октоберфест да се забавувам, а за крајот на светот ќе размислувам
утре.