Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.052
Поени од реакции
83.494
Сериозно го споредуваш Ахмети со Милошевиќ?
Што знам...
Војниците на Ахмети влечеа живи луѓе по полошките ниви, ја сопреа водата на кумановчани, киднапираа луѓе од дома и ги елиминираа и секако тука е случајот на работниците од фирмата Маврово.
Све тоа документирано од Хаг.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.417
Поени од реакции
9.044
Може ли да ме потсетиш зошто Србија е бомбардувана и кога запре бомбардувањето?
Значи јас ако кажам дека Милошевиќ, Ахмети, Тачи, Харадинај и Клинтон се воени злосторници, со што спрема овој последниов, претходните се маргиналци, сум несериозен,

а ти кога ќе кажеш дека САМО Милошевиќ е злосторник, а останатите не, при што овој најголемиот (Клинтон) го величате, му се восхитувате и споменик му направивте, си објективен и непристрасен?

Зошто Србија е бомбардирана, прочитај нешто од Бовард и Чосудовски, пробуричкај нешто за Блеквотер и Силент Професионaлс, па и тебе ќе ти се разјасни.

Член од
6 февруари 2022
Мислења
987
Поени од реакции
3.834
Значи јас ако кажам дека Милошевиќ, Ахмети, Тачи, Харадинај и Клинтон се воени злосторници, со што спрема овој последниов, претходните се маргиналци, сум несериозен,

а ти кога ќе кажеш дека САМО Милошевиќ е злосторник, а останатите не, при што овој најголемиот (Клинтон) го величате, му се восхитувате и споменик му направивте, си објективен и непристрасен?

Зошто Србија е бомбардирана, прочитај нешто од Бовард и Чосудовски, пробуричкај нешто за Блеквотер и Силент Професионaлс, па и тебе ќе ти се разјасни.
Абе они апла цело племе од прв до последен испаднаа да бранат убијци, ти бараш Ахмети да го осуди.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.590
Поени од реакции
5.189

Србите војуваа со 3 соседни народи во текот на 10 години, убија над 100000 цивили, силуваа уште повеќе жени ама пичките со форма на човек го ставаат Али Ахмети во една реченица со Милошевиќ...
Извадите го курот на србите од уста, добивте некако независност, каква и да е, не мора да дудлате веќе.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.417
Поени од реакции
9.044
Србите војуваа со 3 соседни народи во текот на 10 години, убија над 100000 цивили, силуваа уште повеќе жени ама пичките со форма на човек го ставаат Али Ахмети во една реченица со Милошевиќ...
Извадите го курот на србите од уста, добивте некако независност, каква и да е, не мора да дудлате веќе.

Реков јас дека Милошевиќ е воен злосторник.

Кажи ти зошто Ахмети за тебе не е.

И Медлин Олбрајт уби 500 000 деца во Ирак, ама за тебе е ангел и идол. Така ли е?

1663518581107.png

П.С.: Тогаш ШТО си ти во форма на човек?

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.691
Дали знаеш дека за време на бомбардирањето со осиромашен ураниум животите ги изгубиле повеќе албанци него срби?

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.868
Поени од реакции
8.436
Што сте опседнати толку со Милошевиќ? И јас не можам да замислам дека бил поголем крвник од Клинтонови, ама Србинот го мразите, а на американскиве злосторници споменици им подигнавте.
mavrovski.jpg

Бетер од Милошевиќ

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.724
Поени од реакции
2.496
Јас мислам дека пробувале планини да нацртаат, тешко дека тие дебили знаат да пишуваат.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.052
Поени од реакции
83.494
За жал, Хаг има документација за воените злосторства на ОНА под раководство на Ахмети. Не се тоа документи од кај Миленко Неделковски.
Во нив ќе видиш како храбрите албански борци им бутаа стапови во газ на каурските работници и потоа ги терале да го лижат. Исто така ги терале меѓусебно сексуално да општат, орално и анално. Притоа им режеле на грбовите сопствени иницијали, за навек да знаат кој им го направил тоа.
Мавровските работници, повеќето денес починаа или ментално заболеа.

Тепањето и другото мачење не ни ги спомнувам.

Тоа го правеа сили под водство на Али Ахмети, кој лично е одговорен за еден од случаите.

Ова М што значи?
Иницијали.
Поентата им била личните имиња на починителите занавек да бидат врежани на телата, за да знаат заувек кој ги терал да ги лижат стаповите што претходно им ги бутале во газ.

Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558
За жал, Хаг има документација за воените злосторства на ОНА под раководство на Ахмети. Не се тоа документи од кај Миленко Неделковски.
Во нив ќе видиш како храбрите албански борци им бутаа стапови во газ на каурските работници и потоа ги терале да го лижат. Исто така ги терале меѓусебно сексуално да општат, орално и анално. Притоа им режеле на грбовите сопствени иницијали, за навек да знаат кој им го направил тоа.
Мавровските работници, повеќето денес починаа или ментално заболеа.

Тепањето и другото мачење не ни ги спомнувам.

Тоа го правеа сили под водство на Али Ахмети, кој лично е одговорен за еден од случаите.

Иницијали.
Поентата им била личните имиња на починителите занавек да бидат врежани на телата, за да знаат заувек кој ги терал да ги лижат стаповите што претходно им ги бутале во газ.
Нека ѓаволот им бута стапови во гз на овие терористиве за век и векови амин.
Одмазда за мавровските работници.
Амин.

Сите кои се изживувале врз невини луѓе не завршиле славно, да знаете.

Kajgana Shop

На врв Bottom