- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.787
- Поени од реакции
- 5.063
Бумери се генерација 1945-1965. Си имаат свои карактеристики. Според мене најнеспособната генерација. Дискусија за нив.
Мал број направиле нешто материјално. И 95% се катастрофа со ставови и гледишта. Што помалку ги слушат тоа поубаво најчесто ќе биде за младите. Дури за мене индикатор ми е ако они нешто прават најдобро е спротивното.Ех таман работа. Моите се бумери ама се далеку од неспособни
ZСпоред мене најнеспособната генерација.
Да тие колеа и убиваа. И сега глупости прават...залепени за тв вести како безмозочни пилци.Бумери ја распаднаа на Југославија, така да од таму ќе видиш за каква генерација станува збор.
ne be ok si e ovoj... malku razlicen ali se cita... evoluira seuste.Да не постоеше СтефусРефус ќе требаше да го измислиме, ваква дебилчина не се раѓа по втор пат
Тоа што се наши родители не значи дека не ги сакаме, а и муабетот е нивниот придонес како генерација. Конкретно татко ми е исклучок, човекот си има маани ама придонесол и за околината и на личен план има успех. Од друга страна како генерација се прилично катастрофални само во негова околина околу 90% немаат никаков придонес ниту пак лични достигнувања/успех за цели 60+ години.Сериозно за родителите на 99% од членовите на форумов кажуваш дека се неспособна генерација? Да не имате ваши станови , куќи или живеете на марс па не сте задоволни од повоените генерации...