Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.371
Поени од реакции
7.139
на оваа форма барса оди со 3.80 квота спортлајф.............егал треба да биде мечот, али ваква квота задолжително мора да се испрати

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.462
Поени од реакции
39.149
И јас ќе чекам граница на Шродер. Најверојатно ќе го сврзам со Интер на 100 евра, добитна комбинација ми беше некни. 2.60 коеф би требало да има вкупно.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
И јас ќе чекам граница на Шродер. Најверојатно ќе го сврзам со Интер на 100 евра, добитна комбинација ми беше некни. 2.60 коеф би требало да има вкупно.
19.5 e границата

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
19.5 e границата
Lelelele poklon,castenje !!!!
Wagner oficijalno nema da igra !!!
Vcera napisav deka se pojavil na trening zatoa sto taka procitav na Internet, toj ustvari oficijalno ne se pojavil na trening i gotov e evrobasketot za nego.
Relanata granica vo ovaa situacija na Schröder treba da e 25.5!!!!
Zarem mozno e da go davaat na 19.5 ?
Ne mi se veruva.
5000 evra ke mu stavam ako e 19.5.

Franz Wagner
Franz Wagner (sprained ankle) did not practice with the German National Team on Monday.
Wagner sprained his ankle during Saturday's game, and Germany's head coach acknowledged it was a "pretty bad sprain," so he's likely done for the EuroBasket tournament and this could put him in danger of not being ready for the start of Orlando's training camp. The timing of the injury is a shame, as Wagner had looked very impressive this summer and like a guy who was ready to take a big leap in Year 2, but now he could get off to a slow-than-expected start to his sophomore season.
Автоматски споено мислење:

Gledam na 1xbet Schröder go davaat 19.5, ama go davaat i Wagner vo ponuda 14.5.
Da pocekame do utre da vidime shto kako...

Nemoj da vi bidam jas kriv ako se sluci da ne go dade. Igrajte go na svoja odgovornost, jas vo sekoj slucaj ubavo ke mu se stavam, ako me padne zdravje, zivotot odi ponatamu.

Wagner vcera ne se pojavil na trening so ekipata no se pojavil na individualen trening i dobro izgledal.

Utre ke se znae dali igra ili ne.
Ako izleze vest deka nema da igra ocekuvajte granicata na Schröder da bide 25.5.

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.462
Поени од реакции
39.149
Аууууу ги уби на венецуелците.:cuc::cuc: 148 коша паднаа.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Аууууу ги уби на венецуелците.:cuc::cuc: 148 коша паднаа.
Dobro se zavrsi na kraj, knap bese utakmicata...:pivo2:

Wow kakvo glumenje ludilo od strana na meridianbet :pos:
Kako prvo i osnovno nikoj ja nema uplateno taa igra taka da nikomu nishto nema da isplatat:pos:, cisto reklama si pravat. Eventualno nekolku lugje imaat staveno 10-20 evra na Jokic da bide MVP i toa e se, na MIcic ne veruvam nekoj da stavil ni pola evro:pos:
Kako vtoro kurot moj deka ovie dvata se MVP :pos:
MVP igraci na ova evropsko prvenstvo se Janis Antetokoumpo i Luka Doncic.
Bas mi e milo sto ispadnaa ovie, neka go srkaat kurot nemien.
Screenshot_20220913-061815.png

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Da ne napnuvam povekje so Schröder no stvarno vredi da se odigra, duri i da ne go dade vredi da se odigra.
Wagner za vecerva e GTD (game time decision), pred samiot pocetok na utakmicata ke se znae dali ke igra.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.371
Поени од реакции
7.139
на оваа форма барса оди со 3.80 квота спортлајф.............егал треба да биде мечот, али ваква квота задолжително мора да се испрати
ете го веќе на 3.30.........кој закасни нека игра Т2 2+ кај ќе најди поголема квота...... нема тактики во играта на барса, задржување топка, задржување време, досега чави гледа со постигнување на повеќе голови да го добие противникот.......баерн не е просечен шпански лигаш, но веќе имаат неколку нерешени во бундеслигата...... ова е прав тест на машината на чави до каде стигнале, мислам дека нема да разочараат и да не постигнат 2 голови

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
ете го веќе на 3.30.........кој закасни нека игра Т2 2+ кај ќе најди поголема квота...... нема тактики во играта на барса, задржување топка, задржување време, досега чави гледа со постигнување на повеќе голови да го добие противникот.......баерн не е просечен шпански лигаш, но веќе имаат неколку нерешени во бундеслигата...... ова е прав тест на машината на чави до каде стигнале, мислам дека нема да разочараат и да не постигнат 2 голови
T2 3+ 4.95

Kajgana Shop

На врв Bottom