- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.290
- Поени од реакции
- 26.168
Прилично директен. Ама има и нешто плус, не е само Будимпешта. Ќе видиме како ќе се развива.ова е уствари своевиден поздрав од Будимпешта.
Прилично директен. Ама има и нешто плус, не е само Будимпешта. Ќе видиме како ќе се развива.ова е уствари своевиден поздрав од Будимпешта.
ДПНЕ беше бајато, скапано и умрено уште пред да паднат од власт и уште пред да падне Грујо од тронот, а сега во последниве 4-5 години со новиот им лидерчик Жмиц се тотално зомби... потполно сеедно е дали се во опозиција или на власт (во некое идно време) пиши пропало...Како прав министер за опозиција успеа да ги убие протестите што беа против францускиот предлог.
Од сите министри тој најубаво си ја врши својата работа.
Жмицко е покемонот Slowpoke ....Ако не знаеш прорчкајДПНЕ беше бајато, скапано и умрено уште пред да паднат од власт и уште пред да падне Грујо од тронот, а сега во последниве 4-5 години со новиот им лидерчик Жмиц се тотално зомби... потполно сеедно е дали се во опозиција или на власт (во некое идно време) пиши пропало...
Апасијата е погоден сеа оти е единствената партија која мрда радикално и влече потези во прав момент и агресивно. Имаш предавници во Сдс Бугарите .... Имаш пички во Вмро курвите .... Кој апсолутно се пичиња дека им е држен имот и сметки заради гонење од Сдс Бугарската,кои наместо Вмро да тргнеше во атак со напуштање на Собранието и блокирање на секојдневните улици на Скопје и пошироко. Но не и покрај тоа шо имаат политички имунитет,Влатко Ѓорчев е херојот дека ќе имаат уше еден град да се најави ...Левица... Никогаш не сум гласал за Левица иако постои како партија веќе неколку години, зошто, скептик сум, ај што многу се офајдивме од овие т.н. умерени комуњари центар-лево социјал-демократи па уште да гласам за политичка опција која се наоѓа уште полево од нив на политичкиот спектрум, no way man, попрво би гласал за Бачев, Палчо, Родина или Интегра него ли за Димо Апасија, антипатичен ми е човекот уште од самиот почеток, а и воопшто неговата опција, партија, луѓе, политики, дејствија...
Според кој/кои потег/потези дејствуваат како привезок/сателит на ДПМНЕ?Jaс не гледам ништо различно и радикално во политиките и дејствувањата на Левица, баш се онака комфорни и совршено се совпаѓаат како едно делче од македонскиот политички мозаик... Апасија само нешто трабуња, но од тоа нема никакво фајде... Онаа старата Левица од пред неколку години ипак беше нешто друго, а оваа Апасиева Левица пиши пропало...
Денешна Левица е лево маде на ДПНЕ-Жмицково, приврзок, сателит, барем така дејствуваат и делуваат, не за џабе и ги викаат ДПНЕ ама не со лавче туку со петокрака...
Според неговите штапските извори најверојатно.Според кој/кои потег/потези дејствуваат како привезок/сателит на ДПМНЕ?
Ne mi e jasna uste Arsovska realno nemam uste nekoe mislenje za nea. Gledam samo Micko i del od DPMNE kinisaa protiv nea a od druga strana primer likovi kako Burevesnik ja branat.Навистина ја спукале овие...
„Куртоните„ ионака се за еднократна употреба...а на искористените (живите) куртони не ум иде умот...Прегледај го приврзокот 344662
Животниот тек на едно глупо комуњарче. Донеси го Заев на власт и после толку од мене. Епа не може така бе другари.
Па нели на СДС е? Одлучете се веќе чиј приврзок е.Jaс не гледам ништо различно и радикално во политиките и дејствувањата на Левица, баш се онака комфорни и совршено се совпаѓаат како едно делче од македонскиот политички мозаик... Апасија само нешто трабуња, но од тоа нема никакво фајде... Онаа старата Левица од пред неколку години ипак беше нешто друго, а оваа Апасиева Левица пиши пропало...
Денешна Левица е лево маде на ДПНЕ-Жмицково, приврзок, сателит, барем така дејствуваат и делуваат, не за џабе и ги викаат ДПНЕ ама не со лавче туку со петокрака...
Само паметните се отселуваат, тоа е факт.Прегледај го приврзокот 344662
Животниот тек на едно глупо комуњарче. Донеси го Заев на власт и после толку од мене. Епа не може така бе другари.