B
BigMac
Гостин
Да ве вие бевте тие што палите , гасите вас ве збореа по документарциMore tikvar 50 da dojime tie so treba dosta sme za vas i za site vo Makedonija!
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ве вие бевте тие што палите , гасите вас ве збореа по документарциMore tikvar 50 da dojime tie so treba dosta sme za vas i za site vo Makedonija!
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Да де како вие со Нексе се собравте 0 ама си дојдовте Охрид, кажвајми кој за кој идиБројките беа помали од ова што е болдирано, него друго е прашањево.
Ова сите овие утакмици се со ВАРДАР така ?
„То е то, само со нас се „берите''.![]()
За последнава парола како што памтам Пелистер беше баниран од Ехф за лига шампиони на времето кога постоеше тој клуб, така да сте си посветиле парола сами на себе и на веќе мртвиот Пелистер.
Каде сте ја земале баш ме интересира?Одземена маица на член на комити еден ден пред суперкупот!
Вчера она беше класично мочање, чиста доминација, неутрален терен Охрид, ден измислен за докажвање на трибини. 400+ во коп и грмење од почеток до крај.
Бевме колку што бевме , во тоа е разликата другар , а вие рибарки оддамна сте небитни а сега последно време се натртивте на Чкембари и пишуваш тука глупости , вас желба ви е да бидете онакви какви што ние дојдовме вчера .Одземена маица на член на комити еден ден пред суперкупот!
@Goran Bt пошто рече некој од Рибари ако бил всала да дајт коментар од наша страна.
Искрено во два три збора според мене ова беше спуштање на земја на комити да неживеат во светот дека тие се најјаки и ние другите сме небитни!
Ја читам темава со месеци уназад и никогаш немав намера да се убацам, ама ова што го читам последниве 2 дена од битолчаниве, ќе помисли човек дека се негде од Јужна Америка или оние мароканцине.
Си фрлаат бројки како им текне.
Досадно ми е и си најдов занимација да точкам ултраси и да ги бројам.
220 души, без 2 девојчиња што седат и не се заинтересирани за навивање.
На подолната слика може да се видат уште 2 девојки на место кајшто ја палат бакљата. Жените знаеме дека се еднакви со нас, така да они треба да се бројат, во КОП-от.
Така да, 222.
Сеа следи коментар дека не е целосна сликата и дека во продолжение од знамето има уште навивачи. Е таму може да се видат и повозрасни тетки и апла обична публика.
Така да 450+ у коп, на друго место. Какви луѓе, бог да чува.
Прегледај го приврзокот 344588
хахахахахаха какви психопати господе боже, комплексот е тешка работа.Ја читам темава со месеци уназад и никогаш немав намера да се убацам, ама ова што го читам последниве 2 дена од битолчаниве, ќе помисли човек дека се негде од Јужна Америка или оние мароканцине.
Си фрлаат бројки како им текне.
Досадно ми е и си најдов занимација да точкам ултраси и да ги бројам.
220 души, без 2 девојчиња што седат и не се заинтересирани за навивање.
На подолната слика може да се видат уште 2 девојки на место кајшто ја палат бакљата. Жените знаеме дека се еднакви со нас, така да они треба да се бројат, во КОП-от.
Така да, 222.
Сеа следи коментар дека не е целосна сликата и дека во продолжение од знамето има уште навивачи. Е таму може да се видат и повозрасни тетки и апла обична публика.
Така да 450+ у коп, на друго место. Какви луѓе, бог да чува.
Прегледај го приврзокот 344588