Кладилница (Генерална дискусија)

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Ама многу јака анализа даде сакајќи да се направи паметен, не знаел зошто Гарсија била благ фаворит во мечот, а буквално не постои тенисерка во подобра форма од неа во последните 3 месеци.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Беше саркастичен, го даде најлошиот тип што можеше уствари, демек во стил на @ilz

Член од
3 септември 2022
Мислења
134
Поени од реакции
361
Беше саркастичен, го даде најлошиот тип што можеше уствари, демек во стил на @ilz
Нема врска, навистина мислев дека ќе добие Коко Гоф. Може јас да се заебавам понекогаш, ама нема никому да подвалувам типови што не ги мислам. Изгоре Коко вчера, не одигра ни 50% од што може.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Нема врска, навистина мислев дека ќе добие Коко Гоф. Може јас да се заебавам понекогаш, ама нема никому да подвалувам типови што не ги мислам. Изгоре Коко вчера, не одигра ни 50% од што може.
Извини ондак, се надевам дека е така.
Коко постепено иде нагоре, мислам дека ќе биде доста константна низ кариерата. Гарсија е веројатно и најдобрата тенисерка во моментов, си гази неколку турнири по ред, не би играл против нејзе во никој случај. Не ја гледав утакмицата, ама вака на слепо и не мислам дека тепаше Гарсија само заради што викаш лошо издание на Коко. Јас би ја играл да тепа и со Жабур, ама ептен малце квота е.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Mislenja za Sinner - Alcaraz i za Swiatek ?
Da uplatime kolku da se prati nesto...

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Незгодни се и двете, можда Алкараз над 3.5 сета и Швијантек 1 би било најдобра опција

Ja isprativ Swiatek da tepa prv set...
Na sitno... cisto kolku da se prati... Screenshot_20220908-013042.png
Автоматски споено мислење:

@TabaskoPit mislenje za Sinner - Alcaraz ?
Se dvoumam dali da ja igram nad 3.5 seta ili Alkaraz da pobedi,
nad 3.5 seta podobro mi izgleda,

Последно уредено:
Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Швијантек-Пегула е ужас, ужас од меч. Ова не заслужува да е прво коло на ИТФ турнир

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Ја зборев вчера Наполи кец со Баерн 2ка и не ги пишав коњ глуп.
за денес лацио 1 убав фудбал играат сезонава, Јунајтед 3+ мислам ќе има голови, не се летајте на псв кец зашто пола тим не им игра, ГГ според мене. Бетис лагано би требало да тепа и Рен мислам ќе е мртва 0-2 голови.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Не го видов вчера постот, се надевам ја уплати па си добитен. :pijani:
Krckav cela nokj na tenisot bez promasen tip... Bukvalno sve sto uplativ pogodiv... 7/7... site tipovi mi bea na sitna uplata i siten koeficient... Sepak 7/7 pogodeni e za respekt... Vkupno skoro 250€ kjar izvadiv shto e povekje od zadovolitelno ako zememe vo obzir toa deka igrav kolku da se prati nesto...
Screenshot_20220908-101133~2.png

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
@ilz што мислиш за Србија - Полска? 14.5 е хендикеп, Србија ако победи иде на Италија, ако не на Украина, има ли логика да се изигра хендикеп на Полска? Гледам повредени имаат србиве, а и Јокич веројатно нема да се троши премногу.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
@ilz што мислиш за Србија - Полска? 14.5 е хендикеп, Србија ако победи иде на Италија, ако не на Украина, има ли логика да се изигра хендикеп на Полска? Гледам повредени имаат србиве, а и Јокич веројатно нема да се троши премногу.
Mislam najdobro e da se preskokne utakmicava...
Vecerva argentincite ke gi pregazat na Venecuela...
so osnovniot hendikep -20.5 treba da e lokum...

Kajgana Shop

На врв Bottom