Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Ако Коко Гоф игра во одлична форма тогаш што да се каже за Гарсија? Треба поприлично да скролаш за да најдеш нејзин пораз, девојката е буквално препородена последните неколку месеци, гледав неколку нејзини меча во Синсинати и тоа беше перфекција од тенис. Очигледно не следиш многу у последно време штом не ти е јасно зошто се вака поставени коефициентите.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Гарсија е во подобра форма, на свој сервис е беспрекорна(само 2 пати изгуби сервис, а во 2 меча не ни им допушти брејк шанси на противничките) и е доста поагресивна па ќе и прави проблеми на вториот сервис на Гоф, ама од друга страна коефициентот на неа е повалуе на почеток од годинава беше 1.30 и веќе стана паблик бет скоро сите уплаќаат па моментално е околу 2.00

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.912
Поени од реакции
23.627
Вреди да се проба ПСЖ - Јуве од 0-2 @ 2.70.
Алегри се знае каков фудбал негува и не очекувам ништо освен бранење 75-80 минути па некако 0-2 ми звучи доста примамливо. Едино ако се распуцаат во први 20 минути па да тера преку 3 гола натпреваров.

Прегледај го приврзокот 343936
1662492340138.png

Ок, барем погодив дека ќе иде овер ако се распуцаат до 20 минута. :D

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Brat pred samiot pocetok na utakmicata go postavuvas ova prasanje, ne stojam jas non stop na forumov kako stavro za da mozam instantno da ti odgovoram. Imam zivot i nadvor od forumov za razlika od ovoj na koj forumot mu e se.
Litvanija bese bombona za da se odigra so hendikep, da pisese porano i da ja videv porakata ke ti recev da ja igras.
Jas ja igrav.
Ne samo sto se mnogu pojaki od ungarcite tuku ova na litvancite im bese utakmica da go isturat siot gnev za prethodnite 3 teshko i tesno (na eden posed) izgubeni utakmici, plus na ungarcite ne im igrase najdobriot igrac Hanga.
Trebase da odi 30+ razlika utakmicava, ama dobro e i vaka so 23 razlika go pokrija hendikepot.

Gi cekam uste Schröder i Doncic plusevi za ubava dobivka.
Treba da e isklucitelno brza i efikasna utakmica na mnogu poeni.
Na Schröder mnogu mu veruvam siguren sum deka vecerva ke stavi 20+.
Doncic malku me plashi zatoa sto do sea na evropskovo ni ednas nema prefrleno granica, ama pak toa ne e merilo, protiv Bosna i Litvanija ne mu odese shutot a protiv ungarcite igrase samo 19 minuti i im stavi 20 poeni.
Ova vecerva e dobra prilika da blesne i vo svoj stil da stavi 30+ poeni, da ne podseti za kakov igrac stanuva zbor i deka e potencijalen MVP.
Treba da e izednacena utakmica do samiot kraj.
Se nadevam deka ke bide taka. Прегледај го приврзокот 343933
Odam na isplata! Yes!

B

BigMac

Гостин
Odam na isplata! Yes!
Секоја чест браво,многу добар тикет и машки одиграно.Кај нас истиов тикет ќе те скинеа 28000 данок.Кога гледам колку пари ни зема државава од данок за да јадат и пијат министри, пратеници на наш грб не ми се ни игра веќе.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Секоја чест браво,многу добар тикет и машки одиграно.Кај нас истиов тикет ќе те скинеа 28000 данок.Кога гледам колку пари ни зема државава од данок за да јадат и пијат министри, пратеници на наш грб не ми се ни игра веќе.
Fala batka, sakam da te pocastam prati mi vo poraka podatoci za western union.
Za vecerva ja pustiv Argentina na pojako, so pomaliot hendikep -14.5, osnovniot e -16.5...
Nemaa dovolno pari da mi isplatat, samo 110k ostatokot go staiv na Argentina...
IMG_20220906_231839.jpg

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Гарсија е во подобра форма, на свој сервис е беспрекорна(само 2 пати изгуби сервис, а во 2 меча не ни им допушти брејк шанси на противничките) и е доста поагресивна па ќе и прави проблеми на вториот сервис на Гоф, ама од друга страна коефициентот на неа е повалуе на почеток од годинава беше 1.30 и веќе стана паблик бет скоро сите уплаќаат па моментално е околу 2.00
Муабетот ми беше дека коефициентите се добро поставени, Гарсија е за нијанса во подобра форма во моментов.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Го нема Ставро нешто, да не чека исплата за Коко Гоф у кладилница.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Ne ja ima ni uplateno, rece deka ke prati ss od uplatata ama ne bidna.
Ама многу јака анализа даде сакајќи да се направи паметен, не знаел зошто Гарсија била благ фаворит во мечот, а буквално не постои тенисерка во подобра форма од неа во последните 3 месеци.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ама многу јака анализа даде сакајќи да се направи паметен, не знаел зошто Гарсија била благ фаворит во мечот, а буквално не постои тенисерка во подобра форма од неа во последните 3 месеци.

Na strana toa sto go promasi tipot vcera.
Temava e za dobri tipovi so cel da napravime pari a ne za pametuvanje vo prazno.
Toj doagja ovde uglavnom za da gi provocira i vregja site clenovi.
Ako ima namera da postavuva tipovi togas e dobredojden.
Ako ne togas neka ne se kacuva na kur povekje.

Kajgana Shop

На врв Bottom