Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Xiaomi користам само ради главниот камера сензор и ништо друго. Не сум јас волк, него то си некој на кој му смета критика, патиш од post purchase rationalization синдром, мене ме заболе дали го имам или не, ако нешто е тиња тиња е, Samsung има тиња процесирање на главната камера и затоа сум ги критикувал до небо и назад, ти до сега 1 (една) критика немаш пишано за xiomo, а мене ме обвинуваш за пристрасност, размисли малце.

ајде не ти е прв пат да те обвинуваат за пристрасност, не се вреѓај. :D Него парадоксално ми е да ги користиш телефоните и да фрлаш дрва и камења по нив.

Што мислиш за екранот со само 60 hz refresh rate кај iPhone 13? Некако премалку ми изгледа за премиум уред, ама од друга страна не сум користел iPhone никогаш. Исто и тоа што нема fingerprint сензор ми е голем минус.

И јас бев за тоа да почекам, ама веќе премногу ме нервира моменталниот уред и не знам уште колку ќе издржам.

Катастрофа, издржи, следна серија Samsung сe глобал Snapdragon
Автоматски споено мислење:

ајде не ти е прв пат да те обвинуваат за пристрасност, не се вреѓај. :D Него парадоксално ми е да ги користиш телефоните и да фрлаш дрва и камења по нив.

По софтверот*

Мојот мерак за камера е поголем од хејтот за софтверот

Што мислиш за екранот со само 60 hz refresh rate кај iPhone 13? Некако премалку ми изгледа за премиум уред, ама од друга страна не сум користел iPhone никогаш. Исто и тоа што нема fingerprint сензор ми е голем минус.

И јас бев за тоа да почекам, ама веќе премногу ме нервира моменталниот уред и не знам уште колку ќе издржам.

Затоа што имаш Face ID, нема да побараш никогаш фингер принт.

Земи си ипхоне 14. Немора да чекаш самсунг во 2023.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Затоа што имаш Face ID, нема да побараш никогаш фингер принт.

Земи си ипхоне 14. Немора да чекаш самсунг во 2023.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Имаш Face ID и на андроид телефони, фингерпринт за мене е подобра опција, не знам зошто Apple го тргнаа Touch ID.

И 14 останува опција не викам не, можеби и 13 Pro ако падне малку цената.

Решение за proximity sensor кај Xiaomi, или тешко?
Катастрофа е на MIUI 13.

Саам д купам мобилен шо снима и со задна и предна истовремено , Глеам од новите таа опциа ја имат s21 note 20 director view mode ama mi se nogu skapi , ja ima i note 8 am so novio update ja nema samo stock исто и xiaomi poco f3 i note 10 pro i nekoi nokia 8 6.1
ima i iphone xr xs i nadalje ама сакам да поминам поефтино dali da zemam od ali express note 3 ili note 4 novi ili na staro nesto ili note 8 bez update ili xiaomi note pro 10 do kaj 200 e pojke ne mi se dava ,или ако знаете некој друг поефтин мобилен со таа опциа да ја подржува ne e loso da има и оптицка стабилизациа ois

Attachments

• note.png
    note.png
    229,6 KB · Прегледи: 10
Саам д купам мобилен шо снима и со задна и предна истовремено , Глеам од новите таа опциа ја имат s21 note 20 director view mode ama mi se nogu skapi , ja ima i note 8 am so novio update ja nema samo stock исто и xiaomi poco f3 i note 10 pro i nekoi nokia 8 6.1
ima i iphone xr xs i nadalje ама сакам да поминам поефтино dali da zemam od ali express note 3 ili note 4 novi ili na staro nesto ili note 8 bez update ili xiaomi note pro 10 do kaj 200 e pojke ne mi se dava ,или ако знаете некој друг поефтин мобилен со таа опциа да ја подржува ne e loso da има и оптицка стабилизациа ois
Huawei nova 9 мислам дека ја има оваа функција, провери пак на страната од хуавеј таму има убаво со презентација објаснато што функции има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom