Мане ми изгледа како да влегле во стапица.Ова е сериозен пробив на Украинците ако успеале толку да напредуваат а очигледно напредувале чим доаѓа од руска мапа.
Ситуацијата би рекол е полоша ако ова го признаваат Русите.
Припази каква форма има пробивот. Како во стапица да се пуштени. Таман горе пак Русите да затворат, и тоа што ќе остане во средина да биде раскостено од артилерија.Толку од украинската контраофанзива .
Мене ми изгледа дека ќе го отсечат Давидов Брод од снабдување и залихи и потенцијално ќе ги заземат сите места лево од местото.Мане ми изгледа како да влегле во стапица.
Иначе овие SU24 и SU25 за кои зборуваат Русите се нашите подароци поради тоа што украинското воздухопловство беше целосно елиминирано до пред еден месецВака Зеленски ќе ги вратиш Херсон, Крим и Донбас? Вака ли бе...
СУ-24ки никогаш не сме имале.Иначе овие SU24 и SU25 за кои зборуваат Русите се нашите подароци поради тоа што украинското воздухопловство беше целосно елиминирано до пред еден месец
Со илјадници жртви во жива сила и техника...Мене ми изгледа дека ќе го отсечат Давидов Брод од снабдување и залихи и потенцијално ќе ги заземат сите места лево од местото.
Или ќе отсечат или ќе бидат отсечени.Во секој случај презеле голем ризик.Мене ми изгледа дека ќе го отсечат Давидов Брод од снабдување и залихи и потенцијално ќе ги заземат сите места лево од местото.
На Зелениот мислиш дека му е гајле?? Он си гледа за негов профит од Америка и ЕУ. Ене го си се слика за vogue.Вака Зеленски ќе ги вратиш Херсон, Крим и Донбас? Вака ли бе...
Првата војна за Нагорно Карабах, Првата чеченска војна, втората чеченска војна ? (вака од најпознатите)Raspadot mozese i polos zalet da zeme vaka gore dolu (osven na Balkanot) bese miren.
Зарем не се ова од бљугарску парламент фаци? Борисов и Каракачанов и трифунов?Russian super soldier .
wanna be ............
Прегледај го приврзокот 343424
reality....- 107 батальон русского резерва.
Прегледај го приврзокот 343425
Не ми се верува дека не го спомна и тоа што „дип стејт“ им го уби ПОТУС-от. Навидум од 9/11 произлегоа повеќе жртви, но од атентатот на ЏФК натаму елитите/олигархијата во САД дефакто и дејуре јавно ја преземаа контролата врз
- Дека Мартин Лутер Кинг и Џорџ Валас биле убиени од ФБИ.
- Дека масакрот во Вако бил организиран од Клинтон и АТФ за да се протнат нови регулации и закони.
- Дека 9/11 било намерно дозволено да се случи за да се направи состојба за да се спроведе одредена агенда.
- Дека сите медиуми се под директна државна контрола и двете партии само глумат спортиставеност а всушност се една иста партија.
Другар, а како ти замислуваш војна - освен напредување напред на пеони и техника?
Како бе вака во контраофанзива? На отворено пуштени како голубци.
Ова е тој две месечен курс од НАТО членките?