Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
2 + 2 = 5, логика.

Извинете стварно што влегуваме во темава и пишуваме нешто лошо за Димарко, уште па за еден Инзаги.

Еве од сега секој, успешен прием на Димарко ќе биде пропратен со овации на темава.
Уште па кога ќе нафрли и топката ќе погоди играч, независно дали ќе погоди противнички играч или соиграч, ќе има кланање.

За секоја победа на мистерот, ќе му се извинуваме лично и персонално на СК-92, за секоја претходна критика кон Инзаги.

Со позитивни мисли, дела и енергија на форумов до 20-то Скудето !

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Значи не ја гледам поентата да игра Гаљардини во ниту една комбинација и во ниту едно разумно и логично постапување.

Прво, на дружето договорот му истекува следното лето, најверојатно ќе си иде без пари.
Друго, тоа ставање фластери мислам дека умре некаде во средината на 2000-те години. Во ред е да одиграш фластер со играч којшто е првотимец. Рецимо Барела да стоеше поблиску до Сергеј.
Вака, избираш нова постава со Гаљардини таму да го држи СМС, божем станува збор за Зинедин Зидан.
Па и да е таков, целосната постава ќе го блокира, ќе игра близу него, нема да му дозволува простор за игра и слично.
Вака, се осакатуваш самиот и чекаш да не изгубиш. Значи од сам старт идеш минус еден играч и не кур ти е гајле што ќе напраи екипата пошто ти си се насочил кон чување на најдобриот играч на тимот што сто години уназад завршува под 4то место.

Му викаш на најдобриот асистент од лани, еј Хакан брат ти денес нема да играш против Лацио пошто може да изгубиме така, јеби га многу ќе бидеме отворени против големиот Сергеј Милинковиќ Савиќ кој веќе 8ма година не може да мрдне подалеку од тим ко Лацио.
И тоа треба да е све океј.

Трето, ајде да речеме дека ќе играме со фластер. ПА ШТО КУР НЕ ГО СТАВИШ АСЛАНИ ТАМУ, НЕКА ТРЧА НЕКА СЕ БОРИ, НЕЛИ МОЖЕ ДА ИГРА И У ПАР СО БРОЗОВИЌ, НЕЛИ МОЖЕ И ПОНАПРЕД У СРЕДИНА ДА ИГРА. ШТО КУР БАРА ГАЉАРДИНИ У ПРВА ПОСТАВА?
Па кук исчаши коа ја нагази таа топка, се расчепи ко бамби на мраз.

Како сакаш да освоиш титула кога им се грчиш на екипи како Лацио што играат со 3 ДЕСНИ БЕКОВИ У ПРВА ПОСТАВА, со падавичар од голман, со вечниот талент Данило Каталди, со Матијас факинг Весино, со големиот Зоран Заев во името на Педро со сите свои 750 години.

И со Лече му беа катастрофални измените, исто и вчера. На памет ставање играчи, без никаква поента. За кој кур си го купил Беланова. Кој кур фактор е Дармијан, што курот ќе придонесе во иднина Матео Дармијан со 32 години?
Барела никогаш не смее да искача од игра.
Димарко не ти е Марсело па да му даваш толку слобода на секоја утакмица. Не дека Госенс е нешто уау сеа за сеа ама нека не претерува со Димарко, ок е дечкото за ротација, за против послаби противници и се тоа.
И не мора сите играчи одеднаш да играат, Џеко ако решил да остане сезонава и да биде резерва нека биде резерва, не мора у трето коло да има исто одиграно утакмици како и првите двајца напаѓачи. Кореа исто. Димарко исто, Дармијан исто.
Не кур ротирај од сам старт. Како на курот сакаш да се уигра Лукаку коа го вадиш у 60та минута.
А и таа свиња треба да се подопраи малце, не може да прима топка со 500 допири и да ја нагазува.

Нека се подопраи Инзаги малце, не знам што кур му е со ова плашење. Свесно ја минира екипата со вакви глупости, сезонава ќе нема некои сериозни оправдувања за потенцијален неуспех. Ќе добие отказ и ќе се чуди после коа нема да мрдне погоре од Виола тип на екипи. Пошто реално, мимо летниот мини хаос што го наметнаа розевите весници, Интер не е послаб од лани, баш напротив.

Многу курови у постов.
Све избив од себе доека чекам јуфки.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.190
Поени од реакции
10.205
Господинот Симоне го исклучил Аслани од ротација на везњаци и го чуваме само како замена за Брозович. Не знам зашто, ама би претпоставил дека бил импресиониран од играта на Гаљардини против Лацио.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.800
Господинот Симоне го исклучил Аслани од ротација на везњаци и го чуваме само како замена за Брозович. Не знам зашто, ама би претпоставил дека бил импресиониран од играта на Гаљардини против Лацио.
Непотврдена информација е ова.
Претпоставувам си го прочитал на Inter Xtra твитер профилот ама не си забележал дека месечинката е полу празна. Пренесено е од Газета а они ништо не убодеа во врска со Интер летово.
Со огледа на играчите со кои располага Инзаги на таа позиција и повредата на Мхтиријан, не ми се верува дека би го закопал Аслани само како замена за Брозо.

1661702678057.png

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Имаш 3 штопери првотимци.
Имаш десен и лев бек кои ги планираш за ротација на штоперска позиција.
Немаш пари за сериозна замена и играч што ќе е на граница од прва постава.
Наоѓаш нешто ситно по џебови, наоѓаш солиден играч.
Газдата ти вика не може, многу пари се трошат.

Па све да ти ебам кинеско.
Не е способен Жанг, нема поима од работата, нема сенс и што е најтрагично не слуша фудбалски ликови што ја работат работава 30 години.

Се поише и поише сте у право вас кои ве напаѓав со лак и стрела.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.241
Поени од реакции
13.169
Имаш 3 штопери првотимци.
Имаш десен и лев бек кои ги планираш за ротација на штоперска позиција.
Немаш пари за сериозна замена и играч што ќе е на граница од прва постава.
Наоѓаш нешто ситно по џебови, наоѓаш солиден играч.
Газдата ти вика не може, многу пари се трошат.

Па све да ти ебам кинеско.
Не е способен Жанг, нема поима од работата, нема сенс и што е најтрагично не слуша фудбалски ликови што ја работат работава 30 години.

Се поише и поише сте у право вас кои ве напаѓав со лак и стрела.
Те мислев за побистар момак ама ако не си сфатил дека нема ништо од кинезот барем во оној момент коа напушти Конте,ондак си ме разочарал ептен.
Ја мислев само од инат не признавате ти и другар ти Кобе дека кинескава манџа не мириса ама ич убаво :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Те мислев за побистар момак ама ако не си сфатил дека нема ништо од кинезот барем во оној момент коа напушти Конте,ондак си ме разочарал ептен.
Ја мислев само од инат не признавате ти и другар ти Кобе дека кинескава манџа не мириса ама ич убаво :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Има(ше) аргументи и на наша страна ама како идат работите се поише и поише претеруваат кинезите у незнаење.
Праени се муабетиве, да не се повторуваме.

Ова сеа што го праат е претеризам.

2-3 милиони све на све ќе кошта Ачерби.
НЕАМЕ ИГРАЧ ШТО Е НАЈТРАГИЧНО.

Не ни мислат на спортски успеси.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.517
Radi ova ne e ni vo startna denes, a trebase da bide :)
Vikav ja, ogromna greska sto dadoa tolku u Januar lani, dzabe frlena para vo moment koga Perisic gazese realno i nemave tolkava potreba od lev bek kolku sto imavme u sredina. Sosa i Alonso se spomnuvaat ko opcii, kako i da e, blamot ke e izeden ako go dadat i nego, neprodolzuvanjeto na dogovorot na hrvatot bese kardinalen propust, veke pocna i Marota da prai greski nesvojstveni za nego, ama so takvi pretpostaveni toa e i za ocekuvanje, vcera citam ni za Acerbi ne sakale da davaat plata, ke optovarel budzet za plati :)))
Kolku toa zvuci tazno.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Blamot e od lani letoto, ova sega samo e prodlabicuvanje. Uzas.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.517
Blamot e od lani letoto, ova sega samo e prodlabicuvanje. Uzas.
Tuka si u pravo, najlosoto leto za Inter od koga go pratam klubot, zasto dojde posle osvoena titula i postavena osnova za osvojuvanje na drugi so ogled na toa kakov tim imaa i trener. Ali ova konkretno ako se desi, mozese lesno da se izbegne, zaso koga go kupija bese povreden, ne mozese da igra mesec ipol, i imaa jaka opcija za toj del od teren plus da receme, soodvetni zameni, jer istite i sea se zameni.

Aj ke vidime, od nigde iskoci infovo ali navodno tocno e deka pregovaraat za permaneten transfer. Golgotava ke trae sve do prodazbata na timot, kolku poveke istata se odovlekuva, tolku timov ke se raspaga, cekor po cekor.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Tuka si u pravo, najlosoto leto za Inter od koga go pratam klubot, zasto dojde posle osvoena titula i postavena osnova za osvojuvanje na drugi so ogled na toa kakov tim imaa i trener. Ali ova konkretno ako se desi, mozese lesno da se izbegne, zaso koga go kupija bese povreden, ne mozese da igra mesec ipol, i imaa jaka opcija za toj del od teren plus da receme, soodvetni zameni, jer istite i sea se zameni.

Aj ke vidime, od nigde iskoci infovo ali navodno tocno e deka pregovaraat za permaneten transfer. Golgotava ke trae sve do prodazbata na timot, kolku poveke istata se odovlekuva, tolku timov ke se raspaga, cekor po cekor.
Pa kratko e i vremeto da najdat zamena vo slucaj da go prodadat Gosens, da go prodadat ako e tocno nema sansi da najdat zamena,znaci ostanuvas samo na eden lev bek Di Marko, ovoj moze da igra protiv Lece i ostala boranija.
Centralen bek za zamena nema.
Neka go prodavaat klubot kinezive zs se sto vredi kje isprodadat, nataka odi rabotava.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.190
Поени од реакции
10.205
Хахаха без паника, Борна Соса ќе покрие, крвенката да им ја ебам јас на нив.

D2C3A8DA-3967-4965-A4D4-099D2C97E18A.jpeg

Kajgana Shop

На врв Bottom