- Член од
- 28 октомври 2021
- Мислења
- 1.144
- Поени од реакции
- 2.252
Заебанцијата е дека легнал како Недвед а се разбудил како еден од тренерите на Јуве...
Сеоски Трифун КостовскиЗаебанцијата е дека легнал како Недвед а се разбудил како еден од тренерите на Јуве...
Сигурен сум дека приоритет и причина зошто го пушта вака е тоа што оди надвор од Италија, не гледам зошто би сакал да им дава фаворизирани услови на конкуренти.Како никој од Интер, Милан а посебно Јуве со тоа мртвата средина не тргна по Фабијан Руиз.
23мил го плати ПСЖ, ќе зема 5мил по сезона, услови прифатливи за свите три екипи.
Магија од играч, штета што иде од Калчото, еден од омилените играчи ми беше за глеање
Интер скршена пара нема,другиве ко што кажа Клипче над мене,валда ради желбата да не се појача директен конкурент за висок пласман.Како никој од Интер, Милан а посебно Јуве со тоа мртвата средина не тргна по Фабијан Руиз.
23мил го плати ПСЖ, ќе зема 5мил по сезона, услови прифатливи за свите три екипи.
Магија од играч, штета што иде од Калчото, еден од омилените играчи ми беше за глеање
Интер го има Брозовиќ, Милан го има Бенасер.Како никој од Интер, Милан а посебно Јуве со тоа мртвата средина не тргна по Фабијан Руиз.
Јас баш мислам дека заради тренерите и ќе успеат да направат нешто повеќе. На кондиција ќе ги фатат.Поентата ми е дека и двете екипи имаат слични проблеми (играта во напад), која покрај објективните причини (кај Јуве повреди на Ди Марија и Киеза) си имаат голема улога и нивните тренери. Двајца пасивни стратези, со ригиден пристап кој делува максимално ограничувачки на било кој офанзивен фудбалер.
Со ваков пристап и игра на Мурињо и Алегри, не гледам дека ќе може да се носат со Наполи, Интер и Милан.
Ваљда тоа за Локатели, ја го сконтав као пецкање на Јувенташите, демек го чекале да се разигра.Што смешно кажав погоре бе?
Па уште го чекаат, 40м евра лупнаа за полу-играч, крв му ебам јас него предавничка.Ваљда тоа за Локатели, ја го сконтав као пецкање на Јувенташите, демек го чекале да се разигра.