Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.976
Поени од реакции
23.896

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Може треба да ја контактира таа фоката од Финска за пи ар совети. Само си денса човекот што има лошо тука.

#иквалити #вомнсупортингвомн

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Како никој од Интер, Милан а посебно Јуве со тоа мртвата средина не тргна по Фабијан Руиз.
23мил го плати ПСЖ, ќе зема 5мил по сезона, услови прифатливи за свите три екипи.
Магија од играч, штета што иде од Калчото, еден од омилените играчи ми беше за глеање

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Како никој од Интер, Милан а посебно Јуве со тоа мртвата средина не тргна по Фабијан Руиз.
23мил го плати ПСЖ, ќе зема 5мил по сезона, услови прифатливи за свите три екипи.
Магија од играч, штета што иде од Калчото, еден од омилените играчи ми беше за глеање
Сигурен сум дека приоритет и причина зошто го пушта вака е тоа што оди надвор од Италија, не гледам зошто би сакал да им дава фаворизирани услови на конкуренти.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.255
Поени од реакции
13.192
Интер скршена пара нема,другиве ко што кажа Клипче над мене,валда ради желбата да не се појача директен конкурент за висок пласман.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Интер го има Брозовиќ, Милан го има Бенасер.
Немаат потреба од таков играч.

Јувентус да, ама они ваљда ќе чекаат Локатели да се разигра на таа позиција.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.679
Поени од реакции
88.602
АДЛ нема ни чистачка да ти продаде ако види дека си од Италија

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.527
Поени од реакции
14.996
Како и да е ова не е мал удар за Наполи, особено ќе се види против посилни противници, а сега треба и ЛШ да играат.

Минатата сезона, сигурно беше во топ3 везисти (како е на македонски?) во лигата, веројатно втор, затоа што Брозовиќ изигра ептен добра сезона, но овој е тука некаде, блиску до него.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Поентата ми е дека и двете екипи имаат слични проблеми (играта во напад), која покрај објективните причини (кај Јуве повреди на Ди Марија и Киеза) си имаат голема улога и нивните тренери. Двајца пасивни стратези, со ригиден пристап кој делува максимално ограничувачки на било кој офанзивен фудбалер.

Со ваков пристап и игра на Мурињо и Алегри, не гледам дека ќе може да се носат со Наполи, Интер и Милан.
Јас баш мислам дека заради тренерите и ќе успеат да направат нешто повеќе. На кондиција ќе ги фатат.

И Рома и Јуве си имаат проблеми во играчкиот кадар, ама па далеку од совршени се другите кандидати за то4/скудето.

На крај се ќе се сведе на среќа и сезонава (тука мислам на повреди), особено заради згуснатиот распоред.
1-2 тешки повреди се доволно Интер, Милан или Јуве да ги „тргне“ од фаворити за скудето во фаворити за топ 4.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што смешно кажав погоре бе?

Па Бенасер и Брозовиќ се ист тип на играчи како Руиз со тоа што Бенасер е поактивен и у напад, а Фабијан Руиз има боље шут од овие двајца. Едина разлика кај Броз е што игра многу поназад од нив, доста подлабоко се враќа и од таму ја праи играта.

И Локатели е тој профил само што е доста послаб од овие тројца, сеуште неизграден играч.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ваљда тоа за Локатели, ја го сконтав као пецкање на Јувенташите, демек го чекале да се разигра.
Па уште го чекаат, 40м евра лупнаа за полу-играч, крв му ебам јас него предавничка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom