Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слава Украини!
Koga bile drzavnite vraboteni prvi. Kje bidat vrsbotenite vo privatniot sektor, i toa najsiromasnite. Firmi so edvaj zivurkaat i tn.Го слушам Бесими дека ќе ја оптимизирал и зголемувал ефикасноста на администрацијата како мерка против инфлацијата и високите цени на енергенсите. Не разбирам како ќе влијае ова на економијата и енергенсите? Ќе ги праќа јаглен да копаат во Осломеј и Суводол?
Иначе, ги читам деновиве сите армагедон сценарија и се надевам зимава ќе дојде ѓаволот по своето во РСФЧКЉМ и ќе почне целиот државен апарат да пука по сите шавови, и се надевам први настрадани ќе бидат државно вработените гниди, особено тие во администрацијата како најодговорни за мизеријата во државата. Бркање, принудни одмори со по 10.000 месечно, што и да е...
Кај 2 таму и 10, а кај 10 може да прогураат до Декември и без греење
Океј. Значи штом не треба веќе гас од Русија така нека биде.
Личи како најбрзиот начин за The great Reset и You'll own nothing and you will be happy.
Ако се чудевте како ќе го изведат - ете, се случува пред наши очи. Ниту еден бизнис нема да издржи со овие цени.
Не знам зошто пробувате да најдете логика.
Тие се на власт. Насекаде.
Подгответе се за колапс, бродот тоне. Се спрема терен за нов светски поредок и остватување на сонот на најголемите лудаци.
Ој куку ноне.
Премногу споро, би рекол веќе прекасно. Луѓе од секторот пред повеќе од година дена приметија и алармираа на што ќе следи, и ништо не е преземено.
Ми се чини луѓето и политичарите од толку пропаганда почнаа да си веруваат во глупостите. Мора да има нешто вакво за да се освестат. Тотално фијаско на зелената транзиција. Уште па читам пишуваат добро било ова зашто побрзо ќе се заменеле фосилните горива. Кутрите тие не сваќаат дека ова ќе не врати 20 години назад во однос на екологија.
Зошто некој би вложувал време и напор да ја совлада електриката на Хрвоје Пожар и електрониката на Седра и Смит за да доживее системско изживување од разни лигуши, газолижачи и козоебачки инцести?najtragicnoto doprva sleduva... NEMA ASLANI ELEKTRO INZINERI... imame influenseri, tiktokeri, blogeri... Dobar elektroinziner sto razbira visoka, niska struja i elektrika (nesto sto UKIM proizveduvase za vreme na YU ko kadar) denes ne postoi... Nema zamena. Koga ima ke ide preku barata zasto vo AUS, USA i KAN takvi se na $200 000 godisno minimum, cesto gledaat i 3ka napred...