Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.096
Iskreno nemav vreme ni da gi procitam mislenjata koj vi bea skroz na mesto.
Samo sto zavrsi prviot set viknav Taxi me cekase pred zgrada zaletan bev da i stavam edno 500-600evra. Arno ama imav srekja sto ne ja uplativ, baven bev na patot do kladilnica i ne stignav da ja uplatam, koga stignav vo kladilnica rezultatot vekje bese 4:0 vtor set i ne ja uplativ.
Se iznervirav.
Sega pak mnogu sum smiren i srekjen sto ne ja odigrav, lesno mi e na dushata isto kako da sum ja pogodil. Imav mnogu srekja.
Автоматски споено мислење:

Vo zivo Giorgi da ja vrti Прегледај го приврзокот 343337
значи не те врати таксито дома.............бувни на молчан ол ин околу 1.50 е сркај си

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.096
значи не те врати таксито дома.............бувни на молчан ол ин околу 1.50 е сркај си
ќе го исцица денес за сите пари,најслабата партија баш денес мора да ја дај моронче челенџерско

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
ќе го исцица денес за сите пари,најслабата партија баш денес мора да ја дај моронче челенџерско
Да освои еден сет Молчан мислам дека ќе добие. Не верувам дека може да се носи Монтеиро 4+сета.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Ковинич има добар коефициент против Серена, не знам по која логика Серена е поставена како толку голем фаворит во мечов кога е на залез на кариерата и физички далеку од потребното ниво за ваков тенис, последните 2 меча и беа убедливи порази со катастрофални проценти на втор сервис.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Ковинич има добар коефициент против Серена, не знам по која логика Серена е поставена како толку голем фаворит во мечов кога е на залез на кариерата и физички далеку од потребното ниво за ваков тенис, последните 2 меча и беа убедливи порази со катастрофални проценти на втор сервис.

Истата ја мислам цел ден, али се пензионира Серена на турниров, не би ме чудело да направат нешто позади затворени врати.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.096

зато шо е ковинич земјашица и реално аутсајдер против било која тенисачица на хардот..............и одговара поспора подлога и таму го дава максимумот,али ако може да и го земи скапиот скалп на легендата на женскиот тенис - што да не

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
зато шо е ковинич земјашица и реално аутсајдер против било која тенисачица на хардот..............и одговара поспора подлога и таму го дава максимумот,али ако може да и го земи скапиот скалп на легендата на женскиот тенис - што да не
Се ова е ок ама Серена против Радикану имаше 13% освоени поени на втор сервис, сигурно за 10 дена ја нема подигнато до толку формата за да има 1.25 во денешниот меч. Не велам дека сигурно ќе изгуби ама коефициентите не се баш реално поставени.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.096
Се ова е ок ама Серена против Радикану имаше 13% освоени поени на втор сервис, сигурно за 10 дена ја нема подигнато до толку формата за да има 1.25 во денешниот меч. Не велам дека сигурно ќе изгуби ама коефициентите не се баш реално поставени.

серена најави опростување,али серена не е секој во светот на спортот..........зошто би се кладеле за или против серена сега не разбирам,изгледајте ги последните минути на легендата и релакс..........добитен си ако ги научиш со време новите спартанки во женскиот тенис

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Jas za vecerva ja imam kosarkata Brazil so osnovniot hendikep -12.5, bounce Back utakmica im e ova posle 2 porazi na gosti od koi edniot neverojaten, izgubija od Kolumbija na koja koeficientot bese 20.
A prethodnata utakmica na gosti kaj Porto Riko ja gledav, Brazilcite pojaki za 2 klasi cela utakmica vodea so desetina poeni razlika. Kon krajot na treta cetvrtina malku se opustija i taka prodolzija do kraj mnogu izgubeni topki. Na kraj poslednite 3 minuti od utakmicata eden amerikanec partali gi napravi na Brazilcite, 5-6 shuta po red pogodi od koj 2 trojki i toa ednata skoro od pola teren.
Sea igraat doma, za dve klasi se pojaki od Meksiko i plus brazilcite doma sekogas mnogu se naoshtreni. Ke gi pregazat spored mene.

E sea sakav da ja igram Single ama me zamislivte so Kovinic-Serena, +gemovi dobro mi izgleda da ja svrzam so Brazil...

Gledam devojkava Kovinic na poslednite 5 utakmici eden set nema zemeno, taka da odma zaboravam deka ke ja igram plus gemovi. Povekje mi se saka da ja odigram 2:0 Serena, mi izgleda kako da ke ja ispleska na ovaa kako za rodenden.

Screenshot_20220830-000207.png

Pisete slobodno sto sakate za Kovinic-Serena jas ne se lutam ako nekoj ja igra poinaku. Sekoj sam si znae najdobro ama mislam ke ja tepa na brzina za eden sat ke bide gotovo 2-0.

Nisto od Brazil dobra nojk...

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Kosarka Japonija pobeda so osnovniot hendikep -24.5

Член од
23 август 2020
Мислења
265
Поени од реакции
443
Онлине само 2win или се активни и моцарт и остало?

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Mnogu los tip Japonija... vo vtoro poluvreme pepel ke gi napravat ama tesko deka ke pokrijat hendikep -23.5. sea vo zivo tezok zicer e -11.5. Ke gi ubijat vo vtoro poluvreme.

Kajgana Shop

На врв Bottom