Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Ме навреди веќе ама нема врска.
Подоцна се промени, од старт не беше таков.
Не ме тепал, никаде не го спомнав тоа, сакав да се извинам за лагата, затоа што ме гризеше совеста, тоа беше тоа.
Не ја знаеш приказната, ми беше подршка во тешки моменти, се зближивме и почна врската.

Не си вади муабети од ракав.
Јас само коментирам за тоа што го имаш пишано тука и како тоа изгледа. Доколку има уште не може да знам. Не ни реков дека те тепал, иако мислев дека го имало и тоа.
ПС:
По еден месец му падна маската, почна да има некои насилни жички, да пцуи, да има испади, да ме моли за секс без кондом, да менува расположение и слично.
Мене тоа ми пречеше по што се скаравме.

Јас само коментирам за тоа што го имаш пишано тука и како тоа изгледа. Доколку има уште не може да знам. Не ни реков дека те тепал, иако мислев дека го имало и тоа.
ПС:
koga se fati koga se skara, koga se ispovregjavte ispolazavte isposeksavte i so se ne.
abe ako go sakash smiri se i toa e toa.

@DenaM кај виде кај мене малтретирање?
Затоа што го излажав по многу напнување и форсирање и манипулации од негова страна знаејќи ја тој мојата ситуација дома?

@Imperatorot насилни мислев да ми повишува тон, да ме пцуи без потреба, да ме моли за секс без кондом и слично.
Првиот пат му раскинав, потоа кога стапивме пак во контакт се појави неговата нежна страна пак, мислев се променил и почна ова со одморот.

Нема да се смирам, само сакав да се искажам.
Барав совет само, не тапшање по рамо, знам дека згрешив.

Дено, ти да беше паметна немаше да се глупираш и да пингаш член од форум колку го сакаш.
na koja bukva mu e imeto , da ne zborime za istitot decko ej :)
pa za sto sluzi forumov be dusho da se nasmeeme malce. :)
Автоматски споено мислење:

@DenaM кај виде кај мене малтретирање?
Затоа што го излажав по многу напнување и форсирање и манипулации од негова страна знаејќи ја тој мојата ситуација дома?

@Imperatorot насилни мислев да ми повишува тон, да ме пцуи без потреба, да ме моли за секс без кондом и слично.
Првиот пат му раскинав, потоа кога стапивме пак во контакт се појави неговата нежна страна пак, мислев се променил и почна ова со одморот.

Нема да се смирам, само сакав да се искажам.
Барав совет само, не тапшање по рамо, знам дека згрешив.
a zaso ne go sakash vishe?? posho ima druga devojka i ne e sloboden ili ???

Последно уредено:
Не знам. Тоа засакувањето и отсакувањето не е така ко на дугме баш. Може и треба ''ветар у леџа'' за да го откачи. Може нема со кој да разговара, па едноставно сака да се издува тука на форумов. Може сака само да чуе и други мислења.

Глупо е да ја навредувате. Кажете и дека згрешила, ама ова што го пишуваш и ти и оваа дена на ништо не личи.
Тоа е проблемот кај голем дел од вас жените, што чувствата ги ставате пред разумот. Кога знае како стојат работите треба да се тргне и толку, нема што да го бара и моли.

ПС: Не ми било цел да ја навредам во никој случај.

Тоа е проблемот кај голем дел од вас жените, што чувствата ги ставате пред разумот. Кога знае како стојат работите треба да се тргне и толку, нема што да го бара и моли.

ПС: Не ми било цел да ја навредам во никој случај.
a demek vie mashkite ne ste takvi a? abe ljubov so ne ti e jasno ?! :)

a demek vie mashkite ne ste takvi a? abe ljubov so ne ti e jasno ?! :)
Има такви, ама се малцинство и/или под дејство на одредени супстанци. Некои делуваат така, ама кај нив пак разумот им вели дека нема да најдат друга, па свено одлучиле дека ќе си трпат. :)

Love bombing, па abuse. Имал abusive однос кон тебе, што е сосем доволно за да го откачиш без воопшто да се вртиш назад. Ако и другпат имаш тенденција да се врзуваш за bad boys или нешто слично, можеш да размислиш за тоа зошто имаш потреба да им се правдаш на такви или дури да им се извинуваш.

Немаш потреба да го правиш тоа.
Запамти дека нема потреба да почитуваш некој што не те почитува тебе.

Они секогаш ќе идат на картата дека ТИ си виновната, за било што. И ти постојано ќе треба да се правдаш, докажуваш и објаснуваш.

Не се грижи ако те обвинува за било што. Тоа е дел од неговата манипулација. Да се осеќаш виновно и да му попушташ, да се враќаш итн. Неговите емоции не се твој проблем.

Нема што он, или било кое друго машко да ти се понаша насилно, па што и да си им направила.

Ете, ми се закани.
Да не читал Кајгана :pos:

Покажи му среден прст и заборави дека воопшто постоел.
Следниот пат те молам, памет во глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom