Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со гол и асистенција сега е совршен момент за сад или никад за 150 милиони во Челзи,во спротивно мислам дека ќе продолжи трендот на напуштање како слободен агент.Муабетов имал гол и асистенција и одма е имун на критика......проблемот со него е.... еве и сега помина играч и уместо да види кај подава на памет игра и ја подаде на никој....
Како да не му се мисли.....со топката е ѕвер има техника, шут, центаршут се, физички е многу брз па и јак е...
Али мора да ја користи главата не може да игра лабаво без мислење....
С-с-с-ашко?Со гол и асистенција сега е совршен момент за сад или никад за 150 милиони во Челзи,во спротивно мислам дека ќе продолжи трендот на напуштање како слободен агент.
Можеш да го критикуваш кога ќе заслужи критика . За денес не. Пре би вака да игра и да има голови и асистенции него ли да игра одлично, а тоа да нема ефект.Муабетов имал гол и асистенција и одма е имун на критика......проблемот со него е.... еве и сега помина играч и уместо да види кај подава на памет игра и ја подаде на никој....
Како да не му се мисли.....со топката е ѕвер има техника, шут, центаршут се, физички е многу брз па и јак е...
Али мора да ја користи главата не може да игра лабаво без мислење....
Де Кетерале ако успее да се сноси со очекувањата и притисокот има страшен играч да биде и парите што ги плативме ќе бидат смешни. Исти потенцијал имаат со Леао. Да се паметни и се развијат , а нашиве да не ги продадат и им продолжат договри нема да има зима за Милан.Па и не е да е толку спор Де Кетеларе, а доста силен во дуели. За визија нема што да збориме.
Да и јас истото го реков уште први полувреме, пре би го гледал Салемакерс него Месиас ама кога влезе Сале.....Па и не е да е толку спор Де Кетеларе, а доста силен во дуели. За визија нема што да збориме.
Моментално би Салемакерс пред Месијас. Овие три кола најмногу сум изнервиран од него.
Треба да гледаш малку подалеку.Dobri transferi, kje se iznaigraat i dvajcata.
Треба да гледаш малку подалеку.
Stalmach иде директива во примавера а еве што кажал Пиоли за Thiaw после утакмицава.
Ni trebaat konkretni zasiluvanja, so ovakvi kako ovie nisto ne dobivame.