Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Со една добра сезона холандски фудбал зад себе, не ви ја сфаќам фиксацијава со човеков.

Три години во регистар на фудбалери го нема.
Нема ни форма што треба да поврати, пошто ни сам не памти како играл кога бил во таа форма.
Во Челзи има изиграно доста подобро од тоа што е општата слика. Има дадено доста битни голови, лани имаше еден период во кој беше најдобар играч во тимот. Ама не е константен во тоа, имаше и некои прилично лоши натпревари. Поголемиот проблем е тоа што не се пронајде во Англија и мислам не му одговара околината, не е прашање на квалитет.

Јас се надевам дека ќе остане затоа што уште има што да понуди, посебно креативност. А во Италија мислам дека добро би се снашол, па зошто да не и да се врати на нивото од Ајакс. Ама веќе ништо не се збори, изгледа или ќе остане во Челзи, или Ајакс ќе исплатат и ќе го вратат.

Каков период следува, ќе мора да се ротира вака, ако нешто ептен не оди - има кој да влезе во второ.

Јасно, но ако направи нешто вакво или слично, кажува доста и за различниот пристап, колку повеќе имаат самодоверба во тоа што го работат и колку е променет менталитетот.

Порано како тимот да се плашеше кога треба да се игра против Сасуоло и со најдобар состав.

Се надевам ќе им се врати позитивно.

Мене ме плаши само справување со пресинг, како ќе се снајдат Тонали и Побега.

Јасно, но ако направи нешто вакво или слично, кажува доста и за различниот пристап, колку повеќе имаат самодоверба во тоа што го работат и колку е променет менталитетот.

Порано како тимот да се плашеше кога треба да се игра против Сасуоло и со најдобар состав.

Се надевам ќе им се врати позитивно.

Мене ме плаши само справување со пресинг, како ќе се снајдат Тонали и Побега.
Буквално од средина па до Ориги напред, сите се јаки пресинг играчи, би требало да е океј ама никогаш не се знае пошо немаат играно заедно овие.

Иначе леле Калулу колку е јак човече, жими се игра како да има 15 години искуство, како чита игра, сече топки и излегува напред, пресинг праи, ги бута подалеку од опасна зона, нереално добар.

Во Челзи има изиграно доста подобро од тоа што е општата слика. Има дадено доста битни голови, лани имаше еден период во кој беше најдобар играч во тимот. Ама не е константен во тоа, имаше и некои прилично лоши натпревари. Поголемиот проблем е тоа што не се пронајде во Англија и мислам не му одговара околината, не е прашање на квалитет.

Јас се надевам дека ќе остане затоа што уште има што да понуди, посебно креативност. А во Италија мислам дека добро би се снашол, па зошто да не и да се врати на нивото од Ајакс. Ама веќе ништо не се збори, изгледа или ќе остане во Челзи, или Ајакс ќе исплатат и ќе го вратат.

Aјакс ако го продадат Ентони, ќе го вратат него сигурно..Милан нема веќе интерес за него. Го имаме ние Меси и докторот Сале.

Буквално од средина па до Ориги напред, сите се јаки пресинг играчи, би требало да е океј ама никогаш не се знае пошо немаат играно заедно овие.

Мислев со нивниот пресинг како ќе се справиме.

Мислев со нивниот пресинг како ќе се справиме.
Знам, поентата ми беше дека со таков тип на играчи би требало и ние да можеме да возвратиме/воспоставиме контрола.

Брзо крило, со одличен дриблинг, кое знае вака да проигра, може да има огромен број на асистенции, само да размислува подобро при донесување на одлуки.

Види го бе Пиоли :D

Само Тео ќе изгине.

Не е до Пиоли, за сегде имаме солидни играчи за ротација освен за лев бек и за централни дефанцивци...Габиа пред 2 сезони пред да го фатат повреди беше сосем солиден али од тогаш игра како Бонера со мозочен удар....значи играч со два мозочни удари...
Автоматски споено мислење:

Брзо крило, со одличен дриблинг, кое знае вака да проигра, може да има огромен број на асистенции, само да размислува подобро при донесување на одлуки.

Светска класа играч е у се освен осет за игра. Тоа да го поправи ќе биде у топ 3 играчи у свет.

И покрај доаѓањето на овој Габија нема да го пуштат на позајмица ќе остане во ростерот.

Мора Пиоли со таква варијатна да испадне, нема избор баш, 3 утакмици за 10 дена, ако форсираат има сите да се повредат.

Лукаку се повредил на тренинг, нема да игра на дербито најверојатно.
Како играше овие 3 кола, ова ќе биде голем хендикеп за Милан :icon_lol:

Пуленот Кеси што сакаше да биде најплатен фудбалер и лидер у тимот сега грее клупа и игра по 5-10 минути на утакмица :icon_lol:

До сега не погрешија со давање на нереални договори, да останеа Кеси, Чаноглу, Ромањоли или Долар мислам дека ќе имавме полош тим него сега....

Али Леао е друг калибар типот има потенцијал да биде у топ 5 играчи у свет, мислам дека ако не му дадат што бара тоа ќе им биде првата грешка...

Исто и за Бенасер мислам дека и он е незаменлив со сегашниов буџет што го имаат.

Најверојатно со овој трансфер ќе се заврши меркатото. Позајмица со право на опткуп. 19 години со доста добар потенцијал. Може да игра сегде во средина. Уште еден белгиец.

Овој новинар прв соопшти дека Милан е заинтересиран за дечково.

И за други трансфери летово беше релевантен.

Претходно бил задолжен во Газета за Јуве, од летово е за Милан. Кој забегува со вакви ликови на твитер нека си го запрати. Добар извор за Милан. Јас отворив твитер кога престана Клипче да постира тука, па се зафркнав запратив све живо што е поврзано со Милан, какви се глупости има (фановите од Азија, особено), ние тука сме злато.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom