Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Леао има гол и Асистенција. НЕ знам што треба повеќе да направи.

Муабетов имал гол и асистенција и одма е имун на критика......проблемот со него е.... еве и сега помина играч и уместо да види кај подава на памет игра и ја подаде на никој....

Како да не му се мисли.....со топката е ѕвер има техника, шут, центаршут се, физички е многу брз па и јак е...

Али мора да ја користи главата не може да игра лабаво без мислење....

Муабетов имал гол и асистенција и одма е имун на критика......проблемот со него е.... еве и сега помина играч и уместо да види кај подава на памет игра и ја подаде на никој....

Како да не му се мисли.....со топката е ѕвер има техника, шут, центаршут се, физички е многу брз па и јак е...

Со гол и асистенција сега е совршен момент за сад или никад за 150 милиони во Челзи,во спротивно мислам дека ќе продолжи трендот на напуштање како слободен агент.

Со гол и асистенција сега е совршен момент за сад или никад за 150 милиони во Челзи,во спротивно мислам дека ќе продолжи трендот на напуштање како слободен агент.
С-с-с-ашко? :icon_lol:

Да за 150 миљона и ја би го продал али кој ќе купат уместо него е проблемот, сите добри играчи што беа за продавање си најдоа тимови....затоа Челзи и би дале 150 миљона за играч.
Автоматски споено мислење:

Никад не се родил по неталентиран играч од Салемакерс......

Па и не е да е толку спор Де Кетеларе, а доста силен во дуели. За визија нема што да збориме.

Моментално би Салемакерс пред Месијас. Овие три кола најмногу сум изнервиран од него.

Можеш да го критикуваш кога ќе заслужи критика . За денес не. Пре би вака да игра и да има голови и асистенции него ли да игра одлично, а тоа да нема ефект.
Автоматски споено мислење:

Па и не е да е толку спор Де Кетеларе, а доста силен во дуели. За визија нема што да збориме.
Де Кетерале ако успее да се сноси со очекувањата и притисокот има страшен играч да биде и парите што ги плативме ќе бидат смешни. Исти потенцијал имаат со Леао. Да се паметни и се развијат , а нашиве да не ги продадат и им продолжат договри нема да има зима за Милан.

Моментално би Салемакерс пред Месијас. Овие три кола најмногу сум изнервиран од него.
Да и јас истото го реков уште први полувреме, пре би го гледал Салемакерс него Месиас ама кога влезе Сале..... :icon_lol: некако ме предомисли.

Висок и млад играч,мислам дека ова е убава вест.

Бонус.

Последно уредено:
Не знам дали е време да престанеме да гледаме на Калулу како на преодно решение на централна дефанзивна позиција и дека во иднина ќе игра десен бек?!

Се повеќе сум импресиониран од него, не би било лудо и некој да тврди дека ни е најдобриот дефанзивец.

За воздушен дуел, неговиот најголем проблем, многу е во тајминг. Мартинез кој е понизок од него, денес имал добиено 5 од 5 воздушни дуели. Не знам колку тоа може да се научи, истренира, еве денес и Калу е на 2 од 2. Но, во трите кола е на 3 од 8, оправдување е што дури 4 изгубени се против Аталанта, веројатно дуели со Запата, а со него ретко кој може.

Калулу веќе е добар играч а може да стане класа...ама од 3 кола со Аталанта не кошташе два бода ниската одбрана...

Од друга страна со ваква висока дефанзивна линија што ја играме против боранија екипи нема подобар пар од Калулу и Томори.

Еве овој новиот ѓуптин ми се чини висок, башка и Кјаер ќе се врати така да одбраната ќе ни е ок.

Најголем проблем моментално у тимов е продужување на сегашниве играчи, затоа што немаме шанса да го замениме Леао или Бенасер со нашиот буџет.

Мањан се погоди како перфектна замена за Долар, Де Кателар е многу боље од турчинот и реално Тонали и Бенасер се незаменливи, Кеси на клупа ќе почнеше сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom