ron e fanboi, ocigledno, ama sto e bitno kako pocnalo, ja se nadovrzav za drugo, toj argument e nebiten koj pocnal sto

))
Ja upadnav ko neutralec, nazad moze da procitas kolku go hejtav mojot note pred da go updatiraat. Ama ne znaci deka sega so ovoj treba slepo da go branam. Ja eve nemam favorit, cekam full package da izleze.
Dani ti si kontradiktoren vo postot, vikas ne koristis mnogu, sakas 4g, dobra rezolucija, soc mrezi i da izdrzi denot. Dali seriozno mislis xiomi nemaat takvi telefoni? Za naseto DNEVNO koristenje razlikite se neprimetni. Tocno deka if put to test procesor ili ekran ili bilosto ke razvalat kaj tie premium devices ama za site tuka sto gi koristeme ne e bas dacia i mercedes. I tvojot i na ron lizga za tie isti aplikacii sto gi koristeme. Jas licno od moja upotreba ne osetiv pregolema razlika deka otidov na 1k eur telefon idajki od 250 eur. Mozebi nemam potreba da go branam samo da go opravdam sto go imam? Deka mozebi koristam samo 1% od negovite moznosti, tocno isto taka no zarem e bitno? Eve psyside vika a15 bil nekoj super brz cip i veruvam deka znae sto zbori ama mene ne mi pravi razlika u raka za soc mrezi, mejlovi i attachmenti, netflix/hbo i teddit stvari, citanje ebooks i point and shoot glupavi sliki. Ova go imav za moe oko i vkus seamless samo ne planirav okolu baterija sto i kako ke bide dur si otidam, sega ja imam grizata.
Flagships se brodovite napred, najnova tehnologija, standard i trendsetteri. Vakvata tehnologija e obicno rezervirana za entuzijasti sto moze da si go dozvolat toa i da gi testiraat nivnite krajnosti.
Nema potreba da gi negirame kvalitetite na mercedesite od 40k evra po koi vozeme po isti patista samo oti nekoj go zel ova recimo za isti potrebi:
Прегледај го приврзокот 343138
ama i ova ne smee da bide negirano od xiaomi fanboici, tie telefoni imaat premium izgled, vo raka ne drzis plastikk, kameri i procesiranje - nerealno duri, itn itn. Smesno da se napagat ili sporeduvat,
root cause se samo parite i dali vredi golemata razlika sekogas ili ne