- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.783
- Поени од реакции
- 5.056
Очекувам 70-75 денар литро 95
и ти му ја дувна значи, горивата до плафон ти се возикаш низ европа.
Па добро во денешното време невреме и на LPG/ТНТ не му оди баш најсјајно, и тој е на удар.Не ми е јасно за плинот,одеше само нагоре кога се поскапуваше нафтата и бензинот ,а сега кога поевтинува бензинот и нафтата плинот ни да мрдне надоле,а еколошко гориво и треба да ги натераат луѓето да се префрлат на плин.
Ајде ајде продавајте скапаниве дизели, дојде си на бензин да го видите госпо т.е. мене.Поздрав за плачипичките сопственици на автомобили со бензиски моторен погон.
Прегледај го приврзокот 342831
Цената на дизелот од вечерва на полноќ одново поскапува, одлучи регулаторната комисија за енергетика.Поздрав за плачипичките сопственици на автомобили со бензиски моторен погон.
Ги навлекоа на поефтин дизел, се увезоа 8543589432 дизелаши и сега им удрија сатарот.Дизелашите на апарати
Да видите како ни е нас години наназадПоздрав за плачипичките сопственици на автомобили со бензиски моторен погон.
Pogresna tie konstatacijata....Дизелашите на апарати
Ocigledno nema razmisleno za ova .Pogresna tie konstatacijata....
site ke bideme na aparati, bidejki site kombijna, kamioni sto sekoj den ti vrsat dostava leb, mleko osnovni produkti se Diesel.... Taka da site go papame!!!