Неизбежната реалност е дека ако ти нападнеш транс жена во веце ќе бидеш тужена или фрлена у затвор.
а која е придобивката што ќе мочаш меѓу жени? Освен воајеризам и потенцијална прилика да нападнеш некоја жена?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неизбежната реалност е дека ако ти нападнеш транс жена во веце ќе бидеш тужена или фрлена у затвор.
Транс жените се жени. Не добиваат никакви придобивки во женски вециња што се различни од сите други жени.а која е придобивката што ќе мочаш меѓу жени? Освен воајеризам и потенцијална прилика да нападнеш некоја жена?
Транс жените се жени. Не добиваат никакви придобивки во женски вециња што се различни од сите други жени.
Епа значи, не знам што да ти кажам. Така се користи зборот „жена“ денес, сме го дискутирале ова претходно.не се жени, како може да бидат жени? Не значи дека некој ако пие хормони дека е жена.
Парадоксално е ова што го зборуваш, уште попарадоксално е тоа што го браниш.Јас не сум тој што ја дефинирал така. Транс жените кои сакаат мажи се хетеросексуални по дефиниција, не моја.
Се разбира дека ја користат повеќе луѓе, тоа не менува ништо дали машко или женско седело на шолјата.
И да, исто е. Жените нема ни да препознаат дека тоа е транс жена во најголем број од случаите.
Брат, не ситничи многу за зборови. Ако се формира кај тебе како мало дете, тој практички е вроден. Тоа ми беше поентата. Независно од дали мислиш дека е вроден или не, тој е непроменлив.
Јас бев доста флуиден во овие погледи.
Ama djaba kazuva nekoj vo Ukraina deka se chuvstvuva zena, go prakaat ns front i umiraТранс-децата не „сакаат“ да бидат другиот род. Ова е типичен показател за психијатриска евалуација дали некоја личност е транс или не.
Тие кажуваат дека се машко или женско, а не дека сакаат да бидат.
Затоа овие аналогии со гусари и принцези не ви се релевантни.
Транс жените се жени. Не добиваат никакви придобивки во женски вециња што се различни од сите други жени.
Еве јас сум машко, и ви кажувам што е жена. Ама пак не слушате.- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtube.com
Природата има кажано што е маж, а што е жена.Еве јас сум машко, и ви кажувам што е жена. Ама пак не слушате.
Поточно кажано, само конкретната личност може да ви каже дали е маж или жена.
Ние луѓето сме ги измислиле тие зборови, не природата.Природата има кажано што е маж, а што е жена.
Кај му е матката на овие твоите жени?