Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.109
Како што има Кинески вирус, така сега има и педерски сипаници, затоа што само педерите си ги пренесуваат. Лоша работа е што почнале и деца да злоставуваат и да им ги пренесуваат сипаниците. Гнасни болесници.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Шекспир иако вика дека е бисексуалец, ми делува ко тежок хетерофоб. Целите проблеми во светот биле ради хетеросексуалците. Да би биле сите гејови би немало војни. Али да си ја чукне малце главата и да замисли дека тогаш и би немало луѓе и он не би ни куцал на форумов.
Ироничен сум. Ја користам истата логика против тебе. Ако сите хомосексуалци ги обвинуваш за лошите дела на некои, тогаш истот треба да го правиш и за хетеросексуалците со нивните безброј лоши дела и војни низ светот.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.109
Ироничен сум. Ја користам истата логика против тебе. Ако сите хомосексуалци ги обвинуваш за лошите дела на некои, тогаш истот треба да го правиш и за хетеросексуалците со нивните безброј лоши дела и војни низ светот.
А од каде да знаеме тие што ги направиле лошите дела и војни низ светот дека биле хетеросексуалци. Можеби биле геј, или би. Дали ти ја претпоставуваш нивната сексуална определба без притоа да знаеш како се осеќаат?

CANCEL SHEKI !

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.121
Поени од реакции
9.526

Transgender model, 10, becomes youngest model to walk New York Fashion Week runway
Noella first started socially transitioning at the age of 4 and now she hopes to 'make a difference to the world' by inspiring other trans people to 'accept who they truly are'

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Шекспир иако вика дека е бисексуалец, ми делува ко тежок хетерофоб. Целите проблеми во светот биле ради хетеросексуалците. Да би биле сите гејови би немало војни. Али да си ја чукне малце главата и да замисли дека тогаш и би немало луѓе и он не би ни куцал на форумов.
Истото ти е у Религија. Таму се бутка наративот од модераторот Хептаграм, дека сите проблеми на светот се создадени од Христијанството.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.983
Поени од реакции
11.324

Transgender model, 10, becomes youngest model to walk New York Fashion Week runway
Noella first started socially transitioning at the age of 4 and now she hopes to 'make a difference to the world' by inspiring other trans people to 'accept who they truly are'
У нормална држава, на овие родители би им го одзеле детето уште на една годинка…

Член од
10 мај 2022
Мислења
16
Поени од реакции
92
Како што има Кинески вирус, така сега има и педерски сипаници, затоа што само педерите си ги пренесуваат. Лоша работа е што почнале и деца да злоставуваат и да им ги пренесуваат сипаниците. Гнасни болесници.
Има лек и за тоа, може да му се помогне на Шеки.
@Shakespear Да се јави на шалтер број 1! Шеки се слушаме ли?
Само за жал ќе мора да се откаже од една животна вештина која ја стекнал и тоа макотрпно, не верувам дека е спремен да се откаже...

FB_IMG_1660540626852.jpg

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.109
Има лек и за тоа, може да му се помогне на Шеки.
@Shakespear Да се јави на шалтер број 1! Шеки се слушаме ли?
Само за жал ќе мора да се откаже од една животна вештина која ја стекнал и тоа макотрпно, не верувам дека е спремен да се откаже...

Прегледај го приврзокот 342370

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.109
На Шеки нема да му се допадне ова.

Homofooobs homofooobs - викаат вокерите и другите фрикови. :D
Вистинити факти него не му се допаѓаат.

Screenshot_20.jpg

Бројкиве се за УК, но верувам дека во глобала тука некаде се и на ниво на Европа. Не знам зашто дозволуваме вакви минорни групи да владеат со мнозинството, да мењаат закони, и да кажуваат што да учат нашите деца.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Артиклот не ти вика дека не може преку контакт со кожа да се пренесе. Може и како сите други сипаници. Ова ви го викам да не почнете со заговори дека педерите си ги ебат кучињата пак. Веќе е докажано дека може преку контакт да се пренесе - ти зборуваат таму за проценти на заразени и како го добиле.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
880
Поени од реакции
2.053
Имам една приjателка србинка коjашто беше во Црна Гора пред неколку дена.
На плажа луѓето собрани и тепаат еден. Типот го фатиле како со неговиот телефон слика и снима мало дете на една жена. Таа го видела и кажала на неjзиниот маж, го земал неговиот телефон и почнал да го тепа педофилот. После тоа други луѓе дошли и кога разбрали и тие почнале да го тепаат.

Такви луѓе како тоj тип треба многу добро да помислат што работат, а овакви типови како Шеки, коjшто ги промотира и брани сите тие настраности овде, исто многу добро треба да внимава и да пази што зборува на улица.

Kajgana Shop

На врв Bottom