Ako ste pred obnovuvanje na dogovor pocekajte do septemvri, ke imalo iznenaduvanje od A1. Vo salon taka mu kazale na drugar koga plakal smetki.
Стара финта е оваа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako ste pred obnovuvanje na dogovor pocekajte do septemvri, ke imalo iznenaduvanje od A1. Vo salon taka mu kazale na drugar koga plakal smetki.
od kade znaes, moze ke ne iznenadat +100ce, pa da zaokruzime na 20e za M paketСтара финта е овааАма ајде да не зборам предвреме...
Тоа ќе кажев, +100че за +10ГБ. Јбг, базните им цицаат струја некој мора да ја плати таа.od kade znaes, moze ke ne iznenadat +100ce, pa da zaokruzime na 20e za M paket
Kaj mnogu narod e taka imam zabelezano kaj dva trujca prijateli celo vreme im bese na 2G im pomognav da stavat na 3G ama 4G nikako nebiva. Ako ne najdat resenie menjaj operator drugo care nema, Telekabel ili Telekom samo taa mreza e superПодолхжго време се мачам со мобилниот интернет на А1, никако неможам да добијам 4г интернет. Сите параметри се поставени и пак стои на (Н). Користев ноте 10 лите сега користам с21фе,проблемот е ист сменив картичка и пак не се реши ништо. Во а1 салонот ме убедуваат дека се е во ред, отворив налог и ми кажаа не знаеш да селектираш како што треба и тоа го направив,плус тоа и неможам да користам и интернет надвор од државава ништо не се појавува кога пуштам интернет. Некој совет ве молам.
Катастрофа, најмногу ме нервира што ме прават будала како да не знам што треба да маркирам на телефонот. Ај што овде мие 3г надвор од државава воопшто го немам а им го плаќам. Прво мислев дека е до телефонот сменив со надеж дека ќе се среди.Kaj mnogu narod e taka imam zabelezano kaj dva trujca prijateli celo vreme im bese na 2G im pomognav da stavat na 3G ama 4G nikako nebiva. Ako ne najdat resenie menjaj operator drugo care nema, Telekabel ili Telekom samo taa mreza e super
Telekom mozebi e poskapo za nekoj denar ama kvalitetot pravi golema razlika, jas koristam Telekabel samo zaradi toa sto ja zemaat mrezata od Telekom a ne mi se potrebni sms i 10gb mi se sosem dovolni a i cenata e pristojnaКатастрофа, најмногу ме нервира што ме прават будала како да не знам што треба да маркирам на телефонот. Ај што овде мие 3г надвор од државава воопшто го немам а им го плаќам. Прво мислев дека е до телефонот сменив со надеж дека ќе се среди.
Proveri da ne imas staveno zabrana za internet vo roaming preku app Mojot A1 ili vo call centar, potoa pobaraj da ti aktiviraat VoLTE servis https://www.a1.mk/volteПодолхжго време се мачам со мобилниот интернет на А1, никако неможам да добијам 4г интернет. Сите параметри се поставени и пак стои на (Н). Користев ноте 10 лите сега користам с21фе,проблемот е ист сменив картичка и пак не се реши ништо. Во а1 салонот ме убедуваат дека се е во ред, отворив налог и ми кажаа не знаеш да селектираш како што треба и тоа го направив,плус тоа и неможам да користам и интернет надвор од државава ништо не се појавува кога пуштам интернет. Некој совет ве молам.
Ne se soglasuvam, brzinata 4G+ na A1 odi do 300/50, dodeka Telekom e daleku poslab.Telekom mozebi e poskapo za nekoj denar ama kvalitetot pravi golema razlika, jas koristam Telekabel samo zaradi toa sto ja zemaat mrezata od Telekom a ne mi se potrebni sms i 10gb mi se sosem dovolni a i cenata e pristojna
Proveri na telefonot dali imash 'preferred network type', odberi Lte.Подолхжго време се мачам со мобилниот интернет на А1, никако неможам да добијам 4г интернет. Сите параметри се поставени и пак стои на (Н). Користев ноте 10 лите сега користам с21фе,проблемот е ист сменив картичка и пак не се реши ништо. Во а1 салонот ме убедуваат дека се е во ред, отворив налог и ми кажаа не знаеш да селектираш како што треба и тоа го направив,плус тоа и неможам да користам и интернет надвор од државава ништо не се појавува кога пуштам интернет. Некој совет ве молам.
Deka toa u centar na skopje li, u istocna makedonija od kade i sum nikogas A1 ne se imale pobrz internet od Telekom i Telekabel, na Telekabel vo grad sekogas e nad 100 duri i nad 120 isto i na Telekom mala razlika, a na A1 u centar na grad nemoze da kace povise od 50/60 downProveri da ne imas staveno zabrana za internet vo roaming preku app Mojot A1 ili vo call centar, potoa pobaraj da ti aktiviraat VoLTE servis https://www.a1.mk/volte
Iako kazuvaat deka samo na telefon treba da go uklucis, sepak kaj mene morav da se javam...
Posledna rabota zosto nemas 4G moze da e ako koristis premnogu stara tarifa sto nema 4G. Proveri racno da baras mreza, izberi À1 4G i vidi sto ti kazuva.
Автоматски споено мислење:
Ne se soglasuvam, brzinata 4G+ na A1 odi do 300/50, dodeka Telekom e daleku poslab.
koga posleden pat si merel?Deka toa u centar na skopje li, u istocna makedonija od kade i sum nikogas A1 ne se imale pobrz internet od Telekom i Telekabel, na Telekabel vo grad sekogas e nad 100 duri i nad 120 isto i na Telekom mala razlika, a na A1 u centar na grad nemoze da kace povise od 50/60 down
Celo vreme meram koga sum izlezen so prijateli sto imaat A1, mnogu pobrz e telekom otkolku a1, mrezata na A1 e tesko sranje cesto snemuva na visoki mesta primer na osogovo nema mreza na A1 a Telekabel i Telekom si tera bez problemBrate ili imas preterano stara tarifa od vremeto na One (mnogu ima sto ne gi obnovuvaat) ili ti e namesteno da preferira 3G mreza inaku ako ne sum greska S21FE e 5G, plus e Samsung i ne e mozno da e do telefonot, mada toa lesno mozes da go proveris. Zemi LycaMobile karticka, ja imas za 0 denari skoro na sekoe prodazno mesto.
Druga rabota sto mozes da ja probas e ako imas mesto za 2 sim karticki vo telefonot, premestija na vtoroto i vidi dali ima razlika.
Автоматски споено мислење:
koga posleden pat si merel?
Ovoa na A1 na 4G+ ? Nema sansi
kocani