Кога земав PS5 имаше опција за bundle со оваа игра но одбрав само PS5, згрешив?
Една од најочекуваните игри заедно со God Of War е Horizon.. требало да ја земеш, јас само што ја почнав ќе си ја играм лагано полека да уживам во неа како што ѓи играм и сите игри.. Инаку играни ми се и Валхала и Одисеј и Ориџин и Јунити и Блак Флег од серијалот Асасинс Крид, мене најомилена ми е Ориџин оти го обожавам стар Египет, небеше лоша и Одисеј ама Ориџин за мене е најдобра..Кога земав PS5 имаше опција за bundle со оваа игра но одбрав само PS5, згрешив?
btw Додека ја чекам Валхала почнав пак да ја играм Одисеја
И јас бев запалем за делот Македонија во Одисеј ама нема некоја посебна приказна и се разочарав и не е цела Македонија само делче..Моментално ја завршувам Watch Dogs 2 од Ubisoft .... Предобра ..... Поготовото атмосфера на играта со хакирање и карактерите како да се живи .
Сакам после да преминам со Асасинс Крид и Египет и Одисеја ,заради Македонија .Во Египет ги има Клеопатра и Александар гробот ...Одисеја ја има Македонија како мапа и да ја шеташ.... Че идам на Халкидики
Ми бараа 80е плус на пакетот … Асасинс крид ги играм од првата Ориџин ме разочара ептен ама ми се чини таа верзија беше тестот за новитетите во Одисеја. Одисеја ми е топ ама она ептен топ и приказна и се, само неќам да одам Македонија во територијата Оти со сите случувања сегашни и да ми зборат грчки таму во играта ќе ме нервира (јбг таков сум мн се нервирам на такви работи)Една од најочекуваните игри заедно со God Of War е Horizon.. требало да ја земеш, јас само што ја почнав ќе си ја играм лагано полека да уживам во неа како што ѓи играм и сите игри.. Инаку играни ми се и Валхала и Одисеј и Ориџин и Јунити и Блак Флег од серијалот Асасинс Крид, мене најомилена ми е Ориџин оти го обожавам стар Египет, небеше лоша и ОдисејА ама Ориџин за мене е најдобра..
Во Валхала најмногу ме нервираше тоа што дејствието се случува во Англија и се е магла ништо не се гледа ( невелам дека цела игра е во магла но ме нервираше многу ), комбатот добар ми се допадна исто и приказната..
Ко по тргнало Македонија е само територија ништо друго…Прегледај го приврзокот 342323
Ова е Македонија за нас
Прегледај го приврзокот 342324
Ова не нѐ интересира.
Значи следно за вас е Cuphead дуос.Momentalno ja ima zena mi pocnato, projde hornet i nekoj boss do sega, gledala nesto videa a isto opsednati bevme so muzikata, mnogu posle svrtuvanje ja pustav u meni i ostavav da vrti ambientot.
Ja imame igrano, sekoj posebno.Значи следно за вас е Cuphead дуос.