Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
all-time-premier-league-xi-2022-c926ebde0a0d42ca6ead9d4f78925dda.jpg

Дели Али пред трансфер во Бешикташ... Баш ми е криво за ваквите играчи, што имаат толку многу талент и потенцијал кој не знаат да го искористат до крај, и секогаш приватните работи ке им влијаат на терен. Затоа и се поретко ке има играчи како Лампард, Тери, Фердинанд и останати играчи кои играле на високо ниво 10+ години, а се повеќе, вакви, one-two season wonders кои на крај ке завршуваат во вакви клубови... Нареден на оваа листа е Гринвуд.

Сигурно ВИЈЕРА пред Кин уште има трсуми од него и денеска.

Кин евентуално ако влезе на клупа, ама и за таму е дискутабилно.
Наредни 8 за мене би биле: Чех, Фердинанд, Компани, Џерард, Лампард, Фабрегас, Дрогба, Руни ....

Е сеа како 9ти кој би го ставил ? Рој Кин :ROFLMAO:?
Кога имаш играчи како Ван Дер Сар, Тони Адамс, Иванович, Бекам, Макелеле, Есиен, Силва, Чаби Алонсо, Бергкамп, Нистелрој, Кантона што не се одбрани.

Али ако одеме чисто навивачки, тогаш стартна 11ка тимот на Арсенал 03-04, пошто нели само тој е непобеден, и крај на муабетов :cool:

Кин евентуално ако влезе на клупа, ама и за таму е дискутабилно.
Наредни 8 за мене би биле: Чех, Фердинанд, Компани, Џерард, Лампард, Фабрегас, Дрогба, Руни ....

Е сеа како 9ти кој би го ставил ? Рој Кин :ROFLMAO:?
Кога имаш играчи како Ван Дер Сар, Тони Адамс, Иванович, Бекам, Макелеле, Есиен, Силва, Чаби Алонсо, Бергкамп, Нистелрој, Кантона што не се одбрани.

Али ако одеме чисто навивачки, тогаш стартна 11ка тимот на Арсенал 03-04, пошто нели само тој е непобеден, и крај на муабетов :cool:
Небеден со 500 нерешени. :rolleyes:

Епа ништо тогаш, останува 2:1 за Челзи. Но, сепак, време ти е за пензија Дин.
Oh, wait...

Ова искомплексираното педерче Агбонлахор стално ми излегува низ коментари на инстаграм како јаде гомна за Јунајтед. Редно беше некој да му ја плесне во фаца, респект за господинот Клоп. Ќе ја навадиме тревата пред утакмицата во понеделник во знак на благодарност за поддршката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom