Ni tie samite ne mozat da ja razberat...Dali nekoj ja razbira presmetkava na EVN....
Vkupna suma za plakjanje mi e 3750
Прегледај го приврзокот 342086
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ni tie samite ne mozat da ja razberat...Dali nekoj ja razbira presmetkava na EVN....
Vkupna suma za plakjanje mi e 3750
Прегледај го приврзокот 342086
Напна брат, не е интересно веќе.Луд, нелуд, свеедно.
Му фали доста диверзитет.
Кажи си ти самиот - реално, му фали или не?Напна брат, не е интересно веќе.
Дали го имаш користено и дали е точен?| 16A EU Tuya Wifi Smart Plug Socket Power Monitor Timing Function Tuya Smart Life APP Voice Control Works With Alexa Google
![]()
16A EU Tuya Wifi Smart Plug Socket Power Monitor Timing Function Tuya Smart Life APP Voice Control Works With Alexa Google - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Imam 4, tocni se +/- 5-10w mereno na ured so fiksna potrosuvackaДали го имаш користено и дали е точен?
Веројатно е поарно да се гледа во киноЈа го планирам за кино, ако го остават на репертоар и наредна недела.

Valda Tosibata i Fujitsuto se podobriДечки ајде за едно стручно мислење.Ми треба клима инвертер 3.5 до 4.5 за спална соба.Дневната ми е екипирана со митсубуши хеви 5.5 изолација плус пвц со 3 стакла.буџетот ми е некаде 44 00 макс.Се сопрев на неколку модела па ваше стручно мислење.
daikin FTXF35D
daikin ftxc35b
Toshiba SEIYA RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E1
fujitsu ASYG-12KPCA / AOYG-12
ако имате подобра варијанта пишете