Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.446
- Поени од реакции
- 10.177
Без разлика исто е чувството ко што пиша @Лаик погоре. И ја сум за без кондоми... Фул контактNe koristi kondomi![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без разлика исто е чувството ко што пиша @Лаик погоре. И ја сум за без кондоми... Фул контактNe koristi kondomi![]()
Чим при мастурбација можеш, а во секс не можеш да свршиш - избегавај мастурбирање.Прво имав проблем со предвремена ејакулација и го решив така што почнав да ги користам овие кондоми Durex Extended Pleasure
Сега пак имам спротивен проблем од овој односно тешко свршувам и се плашам да не сум оштетил нешто, овие содржат Benzocaine што е веројатно некаков анестетик и го намалува осетот. Имам експериментирано и со разни други глупости не поради некој проблем, повеќе поради радозналост за да пробам се и неповрзано со некој проблем ,што се наоѓа по сексшоповите за зголемување на потениција како маџун.
Со мастурбација можам, но кога сум со девојка при пенетрација никако не оди па и женскиве на крај се принудени на handjob, а последниов пат после 1 саат секс девојката се обиде да заврши со handjob и не свшив, па сега уште повеќе ме фати паника.
Незнам дали кај нас има доктори за ова?
Не се измачувај непотребно со анализи и размислувања.. Има друг.Aj nekoj po logika so dolga vrska da mi kaze nekoj odgovor za problem imam idiotski poidiotski amin??? , 9 god skoro vrska se najok smeenje zezanje sve sve se ebeme edna vecer se najubavo ja nosam doma vika nenodi veke ova dosadno ne sme shetale a nekev da setam so nea poso 9 god so nikoj me nema zapp od familija pa ni so kolegi od rabota dodeka ona ja ima zapp moja cela familija ..... Se ebeshe so mene do pred dve nedeli, raskinavme pred tri meseci, i sega od ednas me gleda ko zivotno i ne me sakala......
Автоматски споено мислење:
I toa na fb mi go kaza toa i sega od segde sum blokiran. Hhhh
Така изгледа...Mislis kao use dodeka bevme zaedno nasla drug ili???
Еее... Само си нашла изговор после 9 години да ти каже дека не оди. Затоа имаш среќа што сте раскинале пошто ѓубрето се чисти на време...Mislis kao use dodeka bevme zaedno nasla drug ili???
Да, сите ја знаеме моќта на „пичкината магија“.Aj nekoj po logika so dolga vrska da mi kaze nekoj odgovor za problem imam idiotski poidiotski amin??? , 9 god skoro vrska se najok smeenje zezanje sve sve se ebeme edna vecer se najubavo ja nosam doma vika nenodi veke ova dosadno ne sme shetale a nekev da setam so nea poso 9 god so nikoj me nema zapp od familija pa ni so kolegi od rabota dodeka ona ja ima zapp moja cela familija ..... Se ebeshe so mene do pred dve nedeli, raskinavme pred tri meseci, i sega od ednas me gleda ko zivotno i ne me sakala......
Си налетала на некој поискусен фраер и знаел да игра топло-ладно со тебе (стара фора која успева).E ovaka nova sum se zaclenivv, bas sea najprvo sitee ve poz...E vaka ova e mojata makaaa..
probuvam da bidam nekako kratka..
19godini Virgin do pred 2 meseci da receme...Naivna kaako sakate narecete me...Se zapoznav so tip od grad do mojot..Prilicno ne sme dalekuu(Nebitno) Ispagjame bla bla, dojde da me vidi edna nokj posle 1 mesec pisuenje..Iii mi kazue na prv dejt za bivsi problemi mu praela edno dr..Sho e tragicno barase sex na prv dejt mu rekov nema sansa najnormalno..Toa e moj princip i gotovoo. Me zapozna so drustvoto, iizlegovme na kafe prviot dejt bese pak zainteresiran iako nemavme nisoo..Posle kafeto vtor dejt koa izlegovme so prijatelite, i me odnese vecerto pak nasamo i mi barase, pa se lutese, cimolese... Posle taka nekoe vreme mi bese lut demek kako poise me ignorirase.,..I jas ajde de kje iame, moze ke se smenii.,..Imavme posletoo, se vadese posle neam pari da dojdam, ako sakam jas sama da idam, aj go sfakjav nema nema, so da praime..Ali ladno ponasanje...Onaka ne e tuka, kje vrakja po 20 minuti ili 1h, navecer go snemue, porano mi se javuese sekoe sabajle u 05 koa ide na rabota. A posle koa imavme odnos, tolkuu...
Posle uste eden pat izlegovme so negovoto drustvo, i shta znam od moja strana bese super, doro mi se javi eden so me zamarase, i posle koa me vrakajshe doma vikase koj dzvoni, koj ti e toj ali ja stvarno nemav niso so nego tuku on zaamara nebitna licnost, neam ni kontakt so nego..20 pati mu se izviniv, ako nesto go povrediv ili, za toj so se javil..Rece ne sum jas kriva, taman e se bla bla...Posle toa znaci fakticki samo 2 pati imavme odnos...Ii posle vtoriot pat, taa den koa izlegovme so drustvoto u edna vikendica van gradot, spievme tamu, edno drugo kolku samo se naviknav na negovata nasmevka, mu spiev vo pregratka.Bukvalno jas zaljubena slepa, a on so seto srce me ignorirase, epten poretko pisuenje dali dve poraki na den sila preku sila...Posle nedela dena go prasav so e rabota,,Vika premnogu rabotam, nemal vreme, me izbegavase dva pati mu spomnav da se viidme ne se vidovme, se neso rabotii...Mi rece kako mislam deka e najarno taka da pravam (Sto znaci, mene mnogu mi e gajle ti teraj ssi) Ii imal problemi da resel ke sme praele muabet vaka naka...Deckoto eve mesec dena pomina nit se javi nit nisto....Kolku samo mi e tesko, fucking prv mi bil da mu se pluknam..Imam custva, od ljubov go napraviv toa..Iako se bilo laga od negova strana...Mi vikase nema da se razdelime bla bla,,,,A me ostavii,,ete me izigra recheno...Kako so rekov pomina mesec dena, uste go nema..Mozebi kje sfati eden den , koa ke bide kasno..Stvarno ne znam sto da pravam mnogu mi e tesko, znam deka ne vredi da mu pisuvam, da go molamm... Ohh rekov kratko amaa ispadna dolgo ne zamerujte haha) ve molam nekoj sovet, ste se nasle li nekogas u vakva situacija, sto da pravam da zaboravam barem na nego? Uste sme prijateli na socijalnite mrezi, ne me brishe ne znam, dali pak bi se vratill..
Не е ваљда дека само "се забавувала со него 9 години"... По твојот текст ќе излезе дека дечкото е крив што она му раскинува а обратно е.Да, сите ја знаеме моќта на „пичкината магија“.
Арно ама ти цели 9 години не уклучи мозок и не се запраша „чекај бе зошто цели 9 години не ме запознала со никој од нејзината фамилија, нити колеги“?
Додека добиваше гратис ебење, воопшто не ја вклучи горната глава за тоа што се случува околу тебе? Па сега ти се разјасни и се прашуваш, откако ти раскинала?
А бе зошто горната глава ви служи само за украс? И после жените вакви, такви онакви.
Пред да го вперите прстот, погледнете се прво себе си.
Едноставно не те сакала и не ни знаела да те сака. Штета за годините што си ги изгубил со неа.Abe se vadese na lagata deka sum musliman pa ne smeela doma da me zapoznava i nezz sto i so sega na maska glava napagjas
Е па така кажи бе друже. Ова менува многу. Си бил муслиман.Abe se vadese na lagata deka sum musliman pa ne smeela doma da me zapoznava i nezz sto i so sega na maska glava napagjas ti 9 god za magijata na dolnata glavata ke se drzis bez emocii bez nisto??? Sakala moe dete samo na mene da lici sakala cel zivot so mene sekoja vecer bevme zaedno so moite sve ubavo i se, i za so da ja uklucam glavata izvini koa bozem sve beshe najok do posledniot moment na fb da mi raskine ne idelo veke.... manipulatori pogolemi od zena nema posle zaso nie mazite agresivni? Vie neznite.... Hahaha
Причината може да биде било која не си ја барај грешката во тебе едноставно типката те продала за друг. Имаш среќа што не си ја забременил па во брак да имаш со неа проблеми вака "си го исчистил ѓубрето" на време.Koja e logikata, a jas da bev neso los ili so znam nemase da se dupi so mene ednsotavno e ke raskinese so pricina a ne posle 9 god dosadno i bilo.... Toa se prai na 4-5 godini....
Во нормални услови дечкото би бил крив затоа што не уклучил мозок. Затоа што немал муда да ги расчисти работите. Тебе 9 години некој да те влече за нос, а ти се да прифаќаш, се што ти се сервира, не е вина на тој што те влече. Туку твоја, затоа што ти си го дозволил тоа.Не е ваљда дека само "се забавувала со него 9 години"... По твојот текст ќе излезе дека дечкото е крив што она му раскинува а обратно е.
Поубаво да не те интересира она терај си го животот во друга насока.Tipkata se gledase i dupese so mene posle raskinuvanje pred 2 ipol 3 meseci raskinavme a verovatno da naprai da izgleda deka ne raskinuva zaradi drug, kako mozam jas toj nekoj da go najdam da napraam muabet so kakva glupaca pocnal da odi i da znae so go ceka pa glupacata da ostane bez nikoj kako jas da znam dali ima drug koga nikoj okolu nea nemam da prasam so ke mi kazeza sigurno???
Ти си бил коректен, си верувал... Има различни карактери.. Гледај ја добрата страна, поарно сега него да се влечкате уште неколку години и пак ист крај да те задеси.A posleden pat se dupevme pred dve ipol nedeli negde.... Tri preku sila pred nekoja vecer otidov poso nema logika raskinuvanjeto se smuva so mene kao za kraj da sum ja ostavel neznam sto hahahah i vikam tebe te napumpal nekoj ja cepkam za stomak mi faka raka za cicka i gz ja stava i vika toa ne e varanje a za muvanje kao nekela na dva stola da sedi sega se muvala so nekoj od pred nedela dena kako da sedi miren covek be? Hahaha
Автоматски споено мислење:
Drugar lesno e da kazes od strana jas 9 god ko picka i se otvoriv iskrenost ljubov sve i dadov..... Kontrola nula sto posto doverba sto sig e i greskata.....
Одговорот ти е во првата реченица што си ја пишал. Ниту едно нормално девојче не би се ебело со муслиман, ти си имал среќа да налеташ на некоја курветина без два грама памет, и те вртела на прст цело време. Многу веројатно си нашла побогат, или некој со којшто би можела да основа семејство, пошто чим сте биле девет години заедно, сигурно не е баш млада, односно и чука биолошкиот часовник.Abe se vadese na lagata deka sum musliman pa ne smeela doma da me zapoznava i nezz sto i so sega na maska glava napagjas ti 9 god za magijata na dolnata glavata ke se drzis bez emocii bez nisto??? Sakala moe dete samo na mene da lici sakala cel zivot so mene sekoja vecer bevme zaedno so moite sve ubavo i se, i za so da ja uklucam glavata izvini koa bozem sve beshe najok do posledniot moment na fb da mi raskine ne idelo veke.... manipulatori pogolemi od zena nema posle zaso nie mazite agresivni? Vie neznite.... Hahaha