- Член од
- 22 декември 2018
- Мислења
- 538
- Поени од реакции
- 743
E ти благодарам. Ти должам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E ти благодарам. Ти должам
Nema na sto za toa sluzi forumov so soveti kolku moze da si pomogneme.E ти благодарам. Ти должам
Ovoj edna faza meri ili dve, se pravi da smete skapa eftina?
Na ali imas za 7/8$ merac koj sto meri se momentalna, vkupna kwh, poedinecno za sekoj den, i drugi raboti, volti, amperi...Кај да купам вакво да мерам на Тоshibata? Mислев на тоа што се реди во штекер, па климата се уклучува на тоа.
Daj link.Na ali imas za 7/8$ merac koj sto meri se momentalna, vkupna kwh, poedinecno za sekoj den, i drugi raboti, volti, amperi...
I + ke sledis se na telefon...
Daj link.
Бидејќи не спомна цена ја би ти препорачил две 3.5кв Mitsu HR35 или Даикин.Поздрав до сите. Едно прашање од луѓе со искуство околу климите. Ми треба инвертор кој треба да лади и грее дневна соба од околу 35 квадрати споена со спална од 15-тина квадрати и ходник од некои 5 квадрати. Се работи за стан во стара зграда со зидови дебели буквално 1 метар, плус термо фасада, термопан прозори, под и над мене функционални станови. Станот гледа према Водно. Нормално, нема централно греење. Препорака? И уште едно прашање: дали е подобар сплит или конзолен (ваљда точно напишав) уред? Благодарам однапред

За сите Грее клими кај нас има објавено Енергетски на mall.gree.com.mk јер мора да се објавени по регулативата и зад кои како гарант стои Производителот не јас или ти. За моделот АмберПремиум12 што го посочив очигледно бараш потврда од независен орган ко Еуровент ама не си го прочитал овој мој пост дека тој модел па и има и Еуровент@Strelec Јас досега ниеден (освен ти) не сретнав некој да ги оправда бројќите кои ги дават од грее, тоест повеќето коментари се негативни и лоши. За членот погоре ја му давам совет доколку е финансиски добар прво да си разгледа Митсу и Даикин од врвна класа а доколку сака средна класа има Мидеа, Хисенсе, Вивакс, Хаиер последен модел за разгледување Грее. Тоа е мој совет негово е дали ќе прифати или не.

Odkoga ja namestija povtorno klimata vnatresnata edinica non stop go ima ovoj zvuk duri i koga istata postigne temp i kpimata se gasi toj zvuk seuste go ima. Ako moze da go primetite na videoto. I uste nesto sega koga ima izolacija i klimata ja postigne zadadenata temp znaci zadadena 24 na dalecinsko i preku ifeel dostigne 24 nadvoresnata edinica po standard ja namaluva brzinata no togas pocnuvat nekoi vibracii koi se custvuvat nis sobata pa i vo hodnikot dodeka pred toa koga namaluvase brzina se osejkase 10 sekundi i se stabilizirase nemase vibraci i ne se osejkase. Na nadvoresnata duri ima i buferi. Sto moze da e makata i sto da smenam?![]()
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 332685
Јас ниеден не прочитав овде да ги одбрани овие бројќи што ги дава и што ѓи зборуваш ти овде на дело за грее климите.За сите Грее клими има објавено Енергетски на mall gree.com.mk
зад кои стои Производителот не јас. За моделот АмберПремиум12 што го посочив очигледно бараш потврда од независен орган ко Еуровент ама не си го прочитал овој мој пост дека тој модел па и има и Еуровент
Него кога глумиш умен и освестен дали за Виваксот што си го земал бараше Еуровент и потврда на енергетските па сеа си ја имаш маката со Виваксот ?![]()

Slikni go Dalecinskoto Nadvoresnata i Vnatresnata Edinica Da vidime civo proizvodstvo e taa NEO klima.Актуелната NEO, да не ја урочам, веќе четврта година лади фантастично