Далот шо игра прашувам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја забавува публиката, им центрира на гледачите од првите редови.Далот шо игра прашувам?
Тоа би било поболно отколку да испаднеме Чемпионшип.Најјако ќе биде ако после дебаклов и се јават на мајка му на Рабио и дадат бланко договор, самата да си пише плата.
Реални дa бидеме камења е нашето ниво уопште, сигурен сум дека тие играчи не се ништо посебно ама не сум сигурен дека тоа што го имаме е нешто подобро.Најако е што со секој нареден ден и секој нареден дебакл, цените и платите на играчите растат. Настрана што паметен играч не ти доаѓа, ќе преплаќаме играчи ко Рабио, Арнаутовиќ, Мората и слични камења кои веќе ни у маало не ги сакаат за фудбал. Ама тоа е кога не сс купуваат играчи на време, поготово на клучни позиции кои нормален клуб ги покрива уште во јуни, јули најкасно.
Зашто така им е кажамо да не рогаат туку да поминуваат средина со подавање а со ДеГеа малку тешко тоаЗошто ја изведе на Де геа ако веќе ја изведува нека ја лупа подалеку од голот.
Епа јбг, не можеш со главата во ѕид, мора и да се прилагодиш на тоа што го имаш, во спротивно како овие две утакмици ќе бидеш осуден на пропаст и брука. Ова од денес се најлошите 90 минути фудбал кои некогаш сум ги изгледал, од селска лига до ПЛ.Зашто така им е кажамо да не рогаат туку да поминуваат средина со подавање а со ДеГеа малку тешко тоа
Нека го донесат Шон Дајш и да играме на високи топки очигледно за друго не го бива 90% од играчите толку им е капацитетот.Епа јбг, не можеш со главата во ѕид, мора и да се прилагодиш на тоа што го имаш, во спротивно како овие две утакмици ќе бидеш осуден на пропаст и брука. Ова од денес се најлошите 90 минути фудбал кои некогаш сум ги изгледал, од селска лига до ПЛ.