- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.785
- Поени од реакции
- 5.060
Богат и среќен „шупак“.Ти си тежок шупак.
Богат и среќен „шупак“.Ти си тежок шупак.
Уште полошо звучи како тинејџерка со големи "амбиции". Он бил силен и независен . Маж да падне толку ниско да напише онаков кринџ е и повеќе од смешно.^^ Oва звучи како порака од кинеско fortune cookie.
Не дека им кажувам на луѓето вакви работи што ги знам. Овде може да се каже како е без некој што го знаеш да ти се наљути. Остај тоа што се филмаат...Уште полошо звучи како тинејџерка со големи "амбиции". Он бил силен и независен . Маж да падне толку ниско да напише онаков кринџ е и повеќе од смешно.
Абе не сакав да кажам, ама најверојатно е според некоја книга за самопомош... Знаеш кој си ја ишка мувата.Уште полошо звучи како тинејџерка со големи "амбиции". Он бил силен и независен . Маж да падне толку ниско да напише онаков кринџ е и повеќе од смешно.
Не е точно, суштински, бегаат заради причините кои тој ги спомена.Дали 3 од 100 луѓе што се иселиле се како тебе, другите 97 бегаат единствено од финансиска причина што не можат да си дозволат и просечен живот со платата тука
Си читам и ОК се тие книги подобро такви книги од политика. Повеќе фајде има од нив од вести. Глеј како да те бидне тоа ми е поентата заеби глупости и лепење етикети. Јас само кажувам што е битно а што не.Абе не сакав да кажам, ама најверојатно е според некоја книга за самопомош... Знаеш кој си ја ишка мувата.
Проблемот е кога сето тоа треба да го проектираш во средината каде комуницираш, реалноста (која е различна од фантазиите) тогаш те мава по глава.
Ти кур разбираш што е битно. Ако некој зема памет од тебе, најдобро му е да се обеси.Си читам и ОК се тие книги подобро такви книги од политика. Повеќе фајде има од нив од вести. Глеј како да те бидне тоа ми е поентата заеби глупости и лепење етикети. Јас само кажувам што е битно а што не.
Може да земеш од мене малку и ти за да не вреѓаш.Ти кур разбираш што е битно. Ако некој зема памет од тебе, најдобро му е да се обеси.
Не е факт дека ако си способен дека си/ќе успееш, А политика е небитна?Претпоставувам дека таквите би требало да се замислени како да ти помогнат да го смениш размислувањето (кое очигледно е погрешно и фалично). Не како ти да се убедиш себе си дека фантазијата е реалност.
Темава е за политичките случувања во Македонија, така што не разбирам зошто воопшто би коментирал на темава ако не се замараш со политика, гледање вести итн.И јас незнам зошто тие се замараат со мене. А не пишуваат како мене на темата. Јас кажав што мислам за политика. А тие вреѓаат и тролаат.
Шо е со табелава?
Пратенички местаШо е со табелава?
Желботека нешо?Пратенички места
Вакви што се фураат и по 10 пати напоменуваат, ништо немаат.Да имаш повеќе пари од тоа што ти требаат.