Фан Клуб: Барселона

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Бидна и Кунде, добро е.
Лично трета опција ми беше, али чим Чави го сака значи ок е..

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Се мислам дека многу често некој од Кунде и Араухо ќе игра десен бек...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.649
Поени од реакции
22.722
Араухо е поверојатно. Играше минатата сезона на неколку натпревари десен бек откако дојде Чави. (прва утакмица што ми текнува, Класикото против реал, кога го пиина во џеб Винисиус)

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.674
Поени од реакции
4.154
Араухо е поверојатно. Играше минатата сезона на неколку натпревари десен бек откако дојде Чави. (прва утакмица што ми текнува, Класикото против реал, кога го пиина во џеб Винисиус)
Пологично ми е Кунде да игра десен бек бидејќи е понизок 10см (една глава) од Кристенсен/Араухо, исто така подобар е со топка од Араухо.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Полека го чистиме ѓубрето.

Мингуеза за 2,5 милиони во Селта Виго.
Бретвајт најверојатно ќе го раскине договорот и ќе бара клуб.
Умтити исто, Олимпијакос е најреална опција.
Рики можно е во МЛС :tapp:
Останува Нето...

Е сеа, ако не се продаде Де Јонг, Нико најверојатно ќе оди на позајмица.
Имаме и еден вишок во нападот, Депај не сака да си оди, а добро би било да не го изгубиме без пари наредна година, да му земеме бар 15 милиони.

Пјанич веројатно ќе остане, ама не верувам дека ќе има некоја минутажа...

И Коладо не знам колку е паметно да остане, а гледаж не се збори за позајмица. Покрај Рафиња и Дембеле, па и Феран тешко дека ќе заигра.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.377
Поени од реакции
38.768
Дембеле добар подготвителен период, 3 гола на 3 утакмици. (y) Не очекуваме чуда од него знаејки колку е незрел и нестабилен, али барем со послабите противници да дава голови и да има некоја константност.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Ги гледам слободните играчи за следното лето. Има интересни, мора Аламени сериозно да си ја фати работата уште од Септември.

Гаја, Мартинез, Солер... и нормално Меси. :D

Член од
13 февруари 2019
Мислења
188
Поени од реакции
322
Дембеле добар подготвителен период, 3 гола на 3 утакмици. (y) Не очекуваме чуда од него знаејки колку е незрел и нестабилен, али барем со послабите противници да дава голови и да има некоја константност.
Ако остане здрав може да има многу добра сезона како и да е има голем потенцијал.

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.043
Поени од реакции
2.517
Абе Пуиг нормален ли е? На 22 години во МЛС,зар никој клуб од Европа не бил заинтересиран за него? Ако замине таму значи и не му е битно да направи кариера

Kajgana Shop

На врв Bottom