- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 6.952
- Поени од реакции
- 23.807
Ама од друга страна одиграл 15ина натпревари. Ранокија на пример (ако претпоставиме дека овој би бил на клупа за да се покрива таа позиција) има одиграно едвај 6 натпревари. Плус ќе си дреме на клупа Зињо па така шансите за повреда се помали.Нема леб од Зињо, лани пропуштил 22 утакмици на Џенова заради повреда, буквално пола година беше повреден, ако можат да го ухлебат во некоја ваква помалку физички интензивна лига за некој милион, арно.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Не ми е мене дека сум многу изгорен по овој Ванхаузден или па дека он лично е некое играчиште, ама првин Пирола, сега овој и на крај Фонтанароса. Си ги даваме младите бекови на бесконечни позајмици и ќе крпи Инзаги на позиција кај Шкриниар со класични десни бекови (Дамброзио и Дармијан) а Димарко ќе го рачуна како замена за Бастони. Буквално нула опции имаме од клупа како замена за еден од тројцата одбранбени.
Друга работа е тоа што се шушка дека Госенс влече некоја ситна повреда и дека не бил доволно спремен за стартер. Го испуштивме Перишиќ многу лесно а еве има играчи како Марсело кој се без клуб и се поврзуваат со Лацио а нашиве немаат абер да се осигураат во случај Госенс да се повреди. Дармијан цела сезона да покрива таа позиција ќе биде многу стресно.
Последно уредено: