- Член од
- 10 јули 2022
- Мислења
- 225
- Поени од реакции
- 497
И јас мислам дека Челзи ќе се спаси од овој трансфер ако Кунде отиде во Барселона.Кунде сепак во Барса? Баш бев љубопитен да видам како ке се снајде во ПЛ, мнооогу ми е сомнителен играч.
И јас мислам дека Челзи ќе се спаси од овој трансфер ако Кунде отиде во Барселона.Кунде сепак во Барса? Баш бев љубопитен да видам како ке се снајде во ПЛ, мнооогу ми е сомнителен играч.
Доколку на играч некој тим му е опција број еден, таму и ќе заврши. Секако, клубовите ако се договорат за сумата на трансферот.Како сакате вртете Барса заедно со Реал има најголем "pull" на трансфер пазарот и реалноста е дека ако се вистински заинтересирани за играч многу веројатно истиот и ќе го добијат.
Молам ?Како сакате вртете Барса заедно со Реал има најголем "pull" на трансфер пазарот и реалноста е дека ако се вистински заинтересирани за играч многу веројатно истиот и ќе го добијат.
Што не е јасно Стефанија?Молам ?
Ми го згреши името прво, второ муабетот ти нема врска, Реал и Мбапе се пример.Што не е јасно Стефанија?
Девојче дај бе иди у тема козметика.Ми го згреши името прво, второ муабетот ти нема врска, Реал и Мбапе се пример.
A зошто играчите не сакаат?Може е прва опција на 120% од играчите. Ради ваквата арогантност никој не ве сака.
А Фабрегас не може да рече дека не сака трансфер во Барса? Какво е то циганско земање на играчи небаре иде Барса и ги киднапира и не плаќа на клубовите.Сега ви е јасно зошто Барселона на секој навивач на Арсенал му е најомразен клуб. Сите играчи ги зеле на цигански начин. Цеск, Вермаелен, Хлеб, Сонг само Анри може не беше. На Фабрегас Пике му облекуваше дрес од Барселона на Светското.
Крв им е.ем циганска
Многу добро знаете како Барса ги форсира тие трансфери, нема потреба сега да се праиме светци.А Фабрегас не може да рече дека не сака трансфер во Барса? Какво е то циганско земање на играчи небаре иде Барса и ги киднапира и не плаќа на клубовите.
Кој те праша тебе бе ?Девојче дај бе иди у тема козметика.
Јасно е тоа и тоа е факт.Многу добро знаете како Барса ги форсира тие трансфери, нема потреба сега да се праиме светци.
И не е само Фабрегас туку имаш еден куп и тоа истата шема се повторува во многу наврати.