Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.311
Поени од реакции
7.045
Навивач на Барселона спомнива старо железо со Дани Алвес, Лева, Лук де Јонг и Обамејанг во тимот. :pos:
ПС преговараат за Алонсо и Азпиликуета. :rolleyes:
тебе ти се испомешале сезоните,ама битно си млад

Julian Nagelsmann (menadžer Bayerna): "FC Barcelona, jedini klub koji nema novca, ali onda... Kupi svakog igrača kojeg želi. Ne znam kako to uspijevaju, ali je nekako čudno, pomalo ludo." - ima se , moze se

FC Barcelona Balkan fans
51 мин. ·

I za kraj dana još jedno podsjećanje: 19 godina od događaja koji je promijenio historiju FC Barcelone.

Ronaldinho Gaúcho

Можно е да е слика од 2 луѓе и луѓе што стојат

386386

на денешен ден пред 19 години господин Лапорта ја почна преродбата на Барцелона, еве го пак да импресионира со неговото магично стапче под поинакви услови и правила за менаџирање, но сепак со маестрални решенија

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.368
Поени од реакции
9.558
тебе ти се испомешале сезоните,ама битно си млад

Julian Nagelsmann (menadžer Bayerna): "FC Barcelona, jedini klub koji nema novca, ali onda... Kupi svakog igrača kojeg želi. Ne znam kako to uspijevaju, ali je nekako čudno, pomalo ludo." - ima se , moze se

FC Barcelona Balkan fans
51 мин. ·

I za kraj dana još jedno podsjećanje: 19 godina od događaja koji je promijenio historiju FC Barcelone.

Ronaldinho Gaúcho

Можно е да е слика од 2 луѓе и луѓе што стојат

386386

на денешен ден пред 19 години господин Лапорта ја почна преродбата на Барцелона, еве го пак да импресионира со неговото магично стапче под поинакви услови и правила за менаџирање, но сепак со маестрални решенија
Те погоди а?
Не биди пи*да take it on the chin. :D

ПС во иднина пишувај или праќај линкови на Англиски или Македонски не сум србин.:rolleyes:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.311
Поени од реакции
7.045
Те погоди а?
Не биди пи*да take it on the chin. :D

ПС во иднина пишувај или праќај линкови на Англиски или Македонски не сум србин.:rolleyes:
не се за неписмени линковите,слободно заобиколи

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Се успева со лош потег на долгорочен план. Иако за следна сезона би било топ.

Уствари ова ти е исто ко ти да сакаш да купиш кола и да ја сервисираш и да се сложиш да одплаќаш 10% од стартна плата у наредни 20тина години или како и да им беше продажбата од тв правата.
Одлично у стил - купуваш кола и си решаваш една „мака“, ама долгорочно таа кола би те коштала х2 у најдобар случај.

Како и да е, нека ви е со среќа сезонава, ме интересира како Чави ќе се снајде :)

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.126
Поени од реакции
2.215
Уште не научивте дека сите трансфери се прават на жими мајка и никој не работи со кеш.

Ако некој гарантира дека Барса ќе може да плаќа одредена сума можат да купуваат, небитно колкав долг им е запишан некаде.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Живеам за денот кога играчи ќе се претставуваат само со една реченица и една фотографија со дрес. И тоа второво да биде опционално.

Какви се овие језиви маркетинг обиди. :facepalm:
Епа нели ни тоа не чини? Нели ја хејташ Барселона, демек немаат пари за маркетинг, па затоа 'обични' презентации на играч прават.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Епа нели ни тоа не чини? Нели ја хејташ Барселона, демек немаат пари за маркетинг, па затоа 'обични' презентации на играч прават.

Идејата позади презентацијата на Левандовски не ќе да е обичност.
Крајниот производ на крај излегол обичен.

Па испади на социјални мрежи, емот-икони, тегнење, тегнење, нема крај.
Не зборувам само за Барселона сега, ова е случај повеќе или помалку со сите.
Нула оригиналност, се прилагодуваат на возрасни групи 14-19 и на најпогрешен можен начин ги искористуваат благодетите на интернетот.
Блазеси им на слепите.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.515
Поени од реакции
18.781
Со парите од овие тројца ни Денис Махмудов не можеш да го купиш
Прајме муабет за плата ослободување а не за пари од продажба, башка негде прочитав дека за 45 милиони евра се работело за тој ффп.
Комплицирано е ама не и невозможно, ако го сака Чоло ќе најдат заеднички јазик со Мендеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom