Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
5 март 2018
Мислења
17.365
Поени од реакции
19.833
Прво да помине жрепката за групите во ЛШ, па ќе одлучи Кристијано каде ќе иде.
Не е во позиција да одлучува, ниеден клуб со кои шо се поврзуваше изминативе денови не го сака, Атлетико единствено пријави интерес ама проблем се финансиите.
Јас мислам или Атлетико или останува во Јунајтед, второто ми е поизгледно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.972
Поени од реакции
116.620
Ако останува Шкринијар не е ништо смешно и трагично, ама ако си оди тогаш нека се фрлат од негде нашиве.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.828
Поени од реакции
17.775
Не е во позиција да одлучува, ниеден клуб со кои шо се поврзуваше изминативе денови не го сака, Атлетико единствено пријави интерес ама проблем се финансиите.
Јас мислам или Атлетико или останува во Јунајтед, второто ми е поизгледно.
Мене јако ќе ми е ти како би живеела со фактот дека Роналдо би играл за вас на пример :pos: :pos:

Колку само зборој имаш изнапишано за него, урнебесна ќе е да те читам да му славиш голој:pos:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

Живеам за денот кога играчи ќе се претставуваат само со една реченица и една фотографија со дрес. И тоа второво да биде опционално.

Какви се овие језиви маркетинг обиди. :facepalm:

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.484
Поени од реакции
4.648
Полошо од тоа на коj му текнало вакво нешто, е тоа кој го погледнал ова, и го одобрил да го пуштат во јавност видеово.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.365
Поени од реакции
19.833
Мене јако ќе ми е ти како би живеела со фактот дека Роналдо би играл за вас на пример :pos: :pos:

Колку само зборој имаш изнапишано за него, урнебесна ќе е да те читам да му славиш голој:pos:
Ќе го прифатам, само нека ја повтори историјата со Суарез :pipi:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.368
Поени од реакции
7.138
навивачите на атлетико се мислат секоја наредна сезона за кој клуб да почнат сериозно да навиваат, зошто да прават дилема за старо железо

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.384

Живеам за денот кога играчи ќе се претставуваат само со една реченица и една фотографија со дрес. И тоа второво да биде опционално.

Какви се овие језиви маркетинг обиди. :facepalm:
Што му фали на шишево, топ си е маркетингот на Баерн. Се сеќавам кога најавуваа огромно засилување а тоа да ти било фановите се најголемо засилување.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Член од
5 март 2018
Мислења
17.365
Поени од реакции
19.833
навивачите на атлетико се мислат секоја наредна сезона за кој клуб да почнат сериозно да навиваат, зошто да прават дилема за старо железо
И Суки беше старо железо па ви го спопика на крај

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.995
Поени од реакции
10.325
Навивач на Барселона спомнива старо железо со Дани Алвес, Лева, Лук де Јонг и Обамејанг во тимот. :pos:
ПС преговараат за Алонсо и Азпиликуета. :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom