Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Прво да помине жрепката за групите во ЛШ, па ќе одлучи Кристијано каде ќе иде.
Не е во позиција да одлучува, ниеден клуб со кои шо се поврзуваше изминативе денови не го сака, Атлетико единствено пријави интерес ама проблем се финансиите.
Јас мислам или Атлетико или останува во Јунајтед, второто ми е поизгледно.

Ако останува Шкринијар не е ништо смешно и трагично, ама ако си оди тогаш нека се фрлат од негде нашиве.

Не е во позиција да одлучува, ниеден клуб со кои шо се поврзуваше изминативе денови не го сака, Атлетико единствено пријави интерес ама проблем се финансиите.
Јас мислам или Атлетико или останува во Јунајтед, второто ми е поизгледно.
Мене јако ќе ми е ти како би живеела со фактот дека Роналдо би играл за вас на пример :pos: :pos:

Колку само зборој имаш изнапишано за него, урнебесна ќе е да те читам да му славиш голој:pos:

Живеам за денот кога играчи ќе се претставуваат само со една реченица и една фотографија со дрес. И тоа второво да биде опционално.

Какви се овие језиви маркетинг обиди. :facepalm:

Полошо од тоа на коj му текнало вакво нешто, е тоа кој го погледнал ова, и го одобрил да го пуштат во јавност видеово.

Мене јако ќе ми е ти како би живеела со фактот дека Роналдо би играл за вас на пример :pos: :pos:

Колку само зборој имаш изнапишано за него, урнебесна ќе е да те читам да му славиш голој:pos:
Ќе го прифатам, само нека ја повтори историјата со Суарез :pipi:

навивачите на атлетико се мислат секоја наредна сезона за кој клуб да почнат сериозно да навиваат, зошто да прават дилема за старо железо

Живеам за денот кога играчи ќе се претставуваат само со една реченица и една фотографија со дрес. И тоа второво да биде опционално.

Какви се овие језиви маркетинг обиди. :facepalm:
Што му фали на шишево, топ си е маркетингот на Баерн. Се сеќавам кога најавуваа огромно засилување а тоа да ти било фановите се најголемо засилување.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

навивачите на атлетико се мислат секоја наредна сезона за кој клуб да почнат сериозно да навиваат, зошто да прават дилема за старо железо
И Суки беше старо железо па ви го спопика на крај

Навивач на Барселона спомнива старо железо со Дани Алвес, Лева, Лук де Јонг и Обамејанг во тимот. :pos:
ПС преговараат за Алонсо и Азпиликуета. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom