Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле Рома изигра катастрофално! Секоја чест за Пандев и Лацио.

Ја гледав целата утакмица и не се сложувам со ова. Прво одлицно тактичка поставена игра на Лацио. Не и дозволија на Рома да поврзе акција, се идше на топка уште на средината на противничката половина. Го уништија најубиственето оружје на Рома, течни и брзи акции.
Друга работа е што функционираше одличната стратегија со еден шпиц и два полушпица кои играат на обратна страна за да полесно нафрлаат во средина кон голгетерот.
И трето Лацио одигра со срце.
И четврто многу среќа имаше и на двете страни (првиот гол на рома, реализацијата на пеналот за Лацио)

Поздрав и иако сум за Лацио ова беше искрено.

WOW!!!Одамна не сум глеал такво градско дерби неизвесност до самиот крај посебно ми е драго за нашиот Пандев што си го напраи меракот:vozbud::pirat:

Иако Милан изгуби колово сепак останува истата разлика помеѓу Милан и Фиорентина заради поразот на Фиорентина од Наполи.

Иако Милан изгуби колово сепак останува истата разлика помеѓу Милан и Фиорентина заради поразот на Фиорентина од Наполи.
E фала што ни кажа ние не знаевме ...

"Би ги дал сите 10 голови од оваа сезона само за еден на Рома", коментира Пандев.:vozbud:

Интересно ќе биде на Олимпико!!! :wink:

-> http://www.sport.com.mk/?ItemID=49F462366B5A114C9D4FE59D4ECD422C

...........
значи Пандев има постигнато само 1 гол :pos2:
сите други автоматски му се бришат...:pos2:

Што им е на италијанциве ? Италија 2-ра лига игра утре во 19:00 часот, а Италија 1-ва лига игра во сабота во 15:00. Да не знае некој што е работата ?

Што им е на италијанциве ? Италија 2-ра лига игра утре во 19:00 часот, а Италија 1-ва лига игра во сабота во 15:00. Да не знае некој што е работата ?

Да велигден католички е во недела и тогаш нема да се игра:pipi:

ја ги погодив само парма 1 и милан 2 - 4 гола

ја искрено да ви кажем, иако сум за рома. Вчера 4 души по 50 денари дадовме и уплативме на Пандев како прв стрелец на дербито.
Коефицент беше 7.5 и добивка 1500 денари...

Но како за белјата тадеи даде еден среќен гол а пандев го постигна вториот гол...

Што би се рекло, повеќе среќа следниот пат..

Јас знам само едно..Дека вчера кладилниците се наполнија со кеш...:smir:

и тоа кеш за цел месец...да знаеш

Еден ебан натпревар не излезе како што треба...

Па таман да се наполнат шефовите на кладилниците со пари за католичкиот Велигден:)

„Ако некој го сака Диего, ќе мора прво да ме убие мене“

diego%20golema.jpg
Во последно време се повеќе се пишуваше за тоa дека Диего ќе си оди од Werder, но Претседателот на бременскиот клуб беше повеќе од јасен кога е во прашање Брзилецот – Не го продавам!

Претседателот на Werder ја спушти рампата за заминувањето на Диего.

Juventus, Real Madrid, Chelsea и уште неколку клубови покажаа интерес за Диего ( 23 ). Некои информации говореа дека младиот играч од средниот ред веќе склучил договор со „кралскиот клуб“, но првиот човек од Werder, Jurgen Born тврди дека нема шанси најдобриот играч во клубот да го напушти Бремен.

“Доколку сака некој да го доведе Диего во неговиот клуб, ќе мора прво мене лично да ме убие. Тој има договор со нашиот клуб до 2011 година, и воедно е наш најдобар играч” изјави Born во разговорот за едно локално радио.

Ако првиот човек во Werder ја кажува вистината, тогаш Диего ќе мора да се помири со останувањето во клубот.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom