Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MDV e sestrinska firma na MIDEAБатковци некој искуство со MDV климиве оти претходно пишав никој не ми одговори.
За 2.5 се работи за греење во мали соби
Inaku denes stigna novata faktura od ebn.! So 3 dena od 07,mesec.... takov haos na 2 strani treba da si IT ekspert da razberes sto/kako.!vakvo nesto nemam videno do sega od nikoj operator...
seto mi lici na teska matematika... taka da
zaboravete na najeftino greejne
inaku fakturata e 2338mkd
Па и транспорт ќе треба да си платиш :/И сеа коа ќе ставиш фотопанели и ќе секаш да ја компензираш со ЕВН, ќе ти кажат цената на киловатот е 4,3484 џубриња.

Не бива ништо од тоа…Zdravo drushtvo, podoglgo vreme go chitam forumov i nikako da bidam siguren vo krajniot izbor za greenje doma, pa bi ve zamolil za sovet...
Se raboti za kukja na 2 sprat so PVC prozori no bez izolacija, sobite mi se po 16m2 a pretsobjeto okolu 10m2... so edna klima od 5.5kw postavena vo
soba br.1 bi sakal da gi gream i ladam 1,4 i pretsobjeto( ke bide pregradeno vo dolzina so sobite), no ne znam dali toa bi funkcioniralo poradi postavenosta na sobite i vratite...
Vo dugite sobi bi kupil pomali klimi no toa ponatamu, sega mi e vazno za ovie 2, sekoj sovet dobredojden
Прегледај го приврзокот 338457
Okolu 2000evra za cel sprat greenje/ladenje vo site sobi samo za opremata+montaza, plus da go srusis zidot megju 1 i 4 t.e hodnikot da go snema i vleze vo 1....i da stavis vrata kaj sto se skalite i pocnuva hodnikot....za da ne gi greeme i skaliteZdravo drushtvo, podoglgo vreme go chitam forumov i nikako da bidam siguren vo krajniot izbor za greenje doma, pa bi ve zamolil za sovet...
Se raboti za kukja na 2 sprat so PVC prozori no bez izolacija, sobite mi se po 16m2 a pretsobjeto okolu 10m2... so edna klima od 5.5kw postavena vo
soba br.1 bi sakal da gi gream i ladam 1,4 i pretsobjeto( ke bide pregradeno vo dolzina so sobite), no ne znam dali toa bi funkcioniralo poradi postavenosta na sobite i vratite...
Vo dugite sobi bi kupil pomali klimi no toa ponatamu, sega mi e vazno za ovie 2, sekoj sovet dobredojden
Прегледај го приврзокот 338457

Тоа што четворката може и спална му е, нема везе?! Или нека бутне и еден надворешен ѕид?Okolu 2000evra za cel sprat greenje/ladenje vo site sobi samo za opremata+montaza, plus da go srusis zidot megju 1 i 4 t.e hodnikot da go snema i vleze vo 1....i da stavis vrata kaj sto se skalite i pocnuva hodnikot....za da ne gi greeme i skalite![]()

Тоа што си циничен нерешава ништо башка недаваш твој предлог него се смееш на мој предлог ....а твојот предлог каде е?Тоа што четворката може и спална му е, нема везе?! Или нека бутне и еден надворешен ѕид?
Едит: сега те разбрав у ствари… ти мислиш од влезна врата директ у дневна, а од дневна во две спални![]()

Прво за предлози на темава се знае кој е задолжен..!Тоа што си циничен нерешава ништо башка недаваш твој предлог него се смееш на мој предлог ....а твојот предлог каде е?
А не сваќаш дека се смеам на вакви во 3Д архитектонски решенија што му исцртале и наплатиле све само греењето не му го решиле
Сеа и да прецртуваме веќе наплатени нацртани планови за џабе и да ми се потсмејава некој ко тебе нема ни да дискутирам повеќе, дај му ти предлог слободно, и бањата реши му ја што е директ од скалите у чело.
ја се зафркавам со твоето решение за ѕидот,а ти уствари си му се смеел него(?)Мало сутра дека ке може соба+ходник(и скали) и втора соба со една клима.Прво за предлози на темава се знае кој е задолжен..!
Второ, постерот не побара “предлог” за клима туку конкретно праша дали со 5.5ка може да го грее и кецот и претсобјето и четворката! (Одговорено)
Трето… wtfја се зафркавам со твоето решение за ѕидот,а ти уствари си му се смеел него(?)