Ќе ги пунат како пирошки на Nou Campкако и да е ќе ги пунат челзи годинава во премиер као госпожа од порнхаб
Автоматски споено мислење:
Извини Spotify Nou Camp
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ги пунат како пирошки на Nou Campкако и да е ќе ги пунат челзи годинава во премиер као госпожа од порнхаб
Кулибали може да те плаши само ако ти го извади колбасот и да се размавта.богами, Кулибали ме плаши многу.
тргна бизнисот, пирошки, пуканки, цеден портокал - Кеси, Кристенсен, Рафиња, Лева, чек сега пуканки коа ќе излезат во мениЌе ги пушат како пирошки на Nou Camp
Автоматски споено мислење:
Извини Spotify Nou Camp
Некој чичко што со години продавал хот дог пред Кампот го избркале зашто им станал конкуренција бетргна бизнисот, пирошки, пуканки, цеден портокал - Кеси, Кристенсен, Рафиња, Лева, чек сега пуканки коа ќе излезат во мени
Нели си за Јувентус ти?тргна бизнисот, пирошки, пуканки, цеден портокал - Кеси, Кристенсен, Рафиња, Лева, чек сега пуканки коа ќе излезат во мени
не сум од торино, имам акцент?Нели си за Јувентус ти?
Не сум расист ама на црнец од скоро 2 метра и 100 кила што шушка додека збори не може да му се верува. На 31 година прави прв посериозен трансфер, нека им е со среќа на побратимот РАТМ и компанија со киксовите на умрениов.
Се фалите како сите пари да одат во клубот.
Кој се фали?Се фалите како сите пари да одат во клубот.![]()
тргна бизнисот, пирошки, пуканки, цеден портокал - Кеси, Кристенсен, Рафиња, Лева, чек сега пуканки коа ќе излезат во мени
Повеќе постираат за трансферот навивачи на Барса одколку на Јунајтед тоа не е фалење?Кој се фали?