Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
како и да е ќе ги пунат челзи годинава во премиер као госпожа од порнхаб
Ќе ги пунат како пирошки на Nou Camp
Автоматски споено мислење:

Извини Spotify Nou Camp

Последно уредено:
богами, Кулибали ме плаши многу.
Кулибали може да те плаши само ако ти го извади колбасот и да се размавта.

Мајтап настрана, солиден трансфер е Кулибали за 40м. Кога ќе се сетам дека му бараа 100+ години наназад...

Ќе ги пушат како пирошки на Nou Camp
Автоматски споено мислење:

Извини Spotify Nou Camp
тргна бизнисот, пирошки, пуканки, цеден портокал - Кеси, Кристенсен, Рафиња, Лева, чек сега пуканки коа ќе излезат во мени

тргна бизнисот, пирошки, пуканки, цеден портокал - Кеси, Кристенсен, Рафиња, Лева, чек сега пуканки коа ќе излезат во мени
Некој чичко што со години продавал хот дог пред Кампот го избркале зашто им станал конкуренција бе

Не сум расист ама на црнец од скоро 2 метра и 100 кила што шушка додека збори не може да му се верува. На 31 година прави прв посериозен трансфер, нека им е со среќа на побратимот РАТМ и компанија со киксовите на умрениов.

Не сум расист ама на црнец од скоро 2 метра и 100 кила што шушка додека збори не може да му се верува. На 31 година прави прв посериозен трансфер, нека им е со среќа на побратимот РАТМ и компанија со киксовите на умрениов.

- секој расист, секогаш.

* со една нога и без очи, подобар е од Кристенсен, верувај ми. Така што, ќе тера. :icon_lol:

стварно нуделе компензации од ладни даски за парите што ѓи должат по клубовите од трансфери?

Знам дека не треба да биде смешно зашро ке заглавиме со играч кој не сака да биде во Јунајтед и се нуди како половњача по спуштена цена, ама... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom