Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Тоа е буквално хомофоб. Не знам ти во кој век живееш.
Ние живееме во нормален век, ама ти живееш во "прогресивен" што е далеку од реалноста.

Со твоите коментари се гледа дека не знаеш што значи хомофоб.
Иначе, на запад типична црта на оние ретардираните LGBT активисти е да ги изопачуваат работите и секоj човек што не се сложува со нив, да го нарекуваат хомофоб...малку по малку ме потсетуваш на нив.

Во една друга тема во Каjгана има еден бугар што нас македонците нè нарекува расисти...таа ретардирана аналогиjа е тука некаде со твоjата.

Тоа е буквално хомофоб. Не знам ти во кој век живееш.
Не знам ти во кој свет живееш, ама во овој свет, хомофоб не е тој кој не дозволува венчавање на педери, туку тој кој ги мрази.

Не знам ти во кој свет живееш, ама во овој свет, хомофоб не е тој кој не дозволува венчавање на педери, туку тој кој ги мрази.
Не, оди провери си на Гугл што е дефиницијата: Секој што не ги сака ИЛИ има предрасуда за нив. Предрасуда вклучува тоа што мислиш дека не заслужуваат брак или да одгледуваат деца.

Веќе сакаш тоа да се случи.
Naprotiv, se zalagam da imate ist tretman i beneficii kako i site ljuge so mentalna poprecenost, sekako ako toa go sakate.
Znaci besplatni tretmani kaj psihijatri, psiholozi, nekoi lekarstva koi vi se potrebni da bidat na pozitivna lista, ete ke zamizam duri i za besplatno parking mesto ako si stavite na voziloto kniska izdadena od relevantna ustanova kade nedvosmisleno se potvrduva vasata devijantna seksualna orientacija, za da nema zloupotrebi od nekoi bozem pederi. Znaci si odis tamu kade sto treba, te pregleduvaat relevantni lica za vasata problematika i ti izdavaat dokument deka si peder, lezbejka i imas pristap do beneficiite koi ti gi nudi drzvata ako toa go sakas. I ne samo za vas, site onie koi imaat nenormalna seksualna orientacija da bidat opfateni so ovaa merka.
No ni na kraj na pamet mene ne bi mi padnalo na um na nekoj so zgresena seksualna orientacija da go tretiram kako psihicki normalna licnost ili vasata nastranost da ja tretiram kako normalna. Pa za deca posvojuvanje ne doagja vo obzir. Koj normalen bi mu dal dete na cuvanje na psihicki neuramnotezena licnost. Pa i vie da bevte normalni kako sto ete tvrdite deka ste, prvo ke si go stavevte prstot na glava i ke recevte, cekaj be allo koj sum jas dete covek da mi daj. Po toa se gleda deka ne ste arni vo glavata, nastrana se drugo i deka nemate sposobnost da nosite normalni pametni odluki koi se karakteristicni za psihofizicki zdravi licnosti i deka vi e potrebna kontrola i usmeruvanje.
Taka da ako toa me pravi homofob, ok nemam problem so toa, no cisto se somnevam deka homofobot ke se zamara da bides zgrizen od drzavata, da imas nekakvi beneficii od lekarstva i tretmani ili da imas besplatno parking mesto. Homofobot ke ti ja skrsi glavata na lice mesto i oko nema da mu trepni, isto ko nekoja lebarka da zgaznal.

Не, оди провери си на Гугл што е дефиницијата: Секој што не ги сака ИЛИ има предрасуда за нив. Предрасуда вклучува тоа што мислиш дека не заслужуваат брак или да одгледуваат деца.
Да не им дозволувам венчавање, или да посвојуваат деца, не значи дека ги мразам, или имам предрасуда за нив.

Ако не му дозволувам на кучето да вози кола, не значи дека имам предрасуди за него.

За брак ништо не реков, нека склучуваат граѓански бракови колку сакаат. Јас зборев за венчавање, во црква, не за склучување брак.

Да не им дозволувам венчавање, или да посвојуваат деца, не значи дека ги мразам, или имам предрасуда за нив.

Ако не му дозволувам на кучето да вози кола, не значи дека имам предрасуди за него.

За брак ништо не реков, нека склучуваат граѓански бракови колку сакаат. Јас зборев за венчавање, во црква, не за склучување брак.
Црквата дозволува ли венчавање на истополови партнери???

Epa kako togas po taa logika se rodilo peder rasteno so dvajca straight roditeli?
Prvo mnogu mi e bitno da znam dali Shakespear ko percepiras kako lokalno forumsko peerce, kako steycalm ili kako bese ili go percepiras kako peder na tvoe nivo :cautious:.
Drugo, kako ocekuvas da se rodi peder?
Normalno deka ke se rodi od dva normalni roditeli od sprotiven pol. Pederite po difolt ne mozat da imaat svoi deca posto toa se kosi so osnovata na nivnata ednopolova seksualna orientacija. E sega ako slucajno imam propusteno nesto pa ne sum zapoznaen za nov vid na ljuge, homo sapiens pederikus koi ja imaat taa sposobnost da se razmnozuvaat ednopolovo na priroden nacin kako i homo sapiens sapiens koj se razmnozuva prirodno i normalno dvopolovo, togas bezpredmetno e da diskutirame kako pederot se rodil. Toa sto ima pogresno podredeni geni ili sto i da go tera da ima nenormalna seksualna orientacija e sosem drugo. Od zdravi pravi roditeli se ragjaat eden kup deca so drugi abnormalnosti, mentalno nedorazvieni, zgreseni i neznam kakvi. Pederite ne se nikakov isklucok.
Kako ziti se ocekuvas deka se rodil zoofilot. Od tatko ovcar i majka koza?
No ajde nema veze, sto pati e za toa diskutirano tuka, besmisleno e vekje.
Mene povekje me interesira koja e tvojata crvena linija okolu posvojuvanjeto. Zavrsuva so pederite ili nemas nisto protiv i za nivnite prvi bratucedi po nenormalna seksualna orientacija, posto vaka kako sto citam komotno i zoofil moze da posvoi dete posto zoofilstvoto ne e niti zarazno, niti pak bi mu deluvalo na psihata na deteto, isto kako i pederot sto nemoze da im deluva. Ako si e takvo zgreseno, ke si bidi takvo od ragjanje, ne deka nekoj ke mu vsadi nesto vo glavata, dali bilo toa peder, zoofil, nekrofil ili sto da e.

Prvo mnogu mi e bitno da znam dali Shakespear ko percepiras kako lokalno forumsko peerce, kako steycalm ili kako bese ili go percepiras kako peder na tvoe nivo :cautious:.
Drugo, kako ocekuvas da se rodi peder?
Normalno deka ke se rodi od dva normalni roditeli od sprotiven pol. Pederite po difolt ne mozat da imaat svoi deca posto toa se kosi so osnovata na nivnata ednopolova seksualna orientacija. E sega ako slucajno imam propusteno nesto pa ne sum zapoznaen za nov vid na ljuge, homo sapiens pederikus koi ja imaat taa sposobnost da se razmnozuvaat ednopolovo na priroden nacin kako i homo sapiens sapiens koj se razmnozuva prirodno i normalno dvopolovo, togas bezpredmetno e da diskutirame kako pederot se rodil. Toa sto ima pogresno podredeni geni ili sto i da go tera da ima nenormalna seksualna orientacija e sosem drugo. Od zdravi pravi roditeli se ragjaat eden kup deca so drugi abnormalnosti, mentalno nedorazvieni, zgreseni i neznam kakvi. Pederite ne se nikakov isklucok.
Kako ziti se ocekuvas deka se rodil zoofilot. Od tatko ovcar i majka koza?
No ajde nema veze, sto pati e za toa diskutirano tuka, besmisleno e vekje.
Mene povekje me interesira koja e tvojata crvena linija okolu posvojuvanjeto. Zavrsuva so pederite ili nemas nisto protiv i za nivnite prvi bratucedi po nenormalna seksualna orientacija, posto vaka kako sto citam komotno i zoofil moze da posvoi dete posto zoofilstvoto ne e niti zarazno, niti pak bi mu deluvalo na psihata na deteto, isto kako i pederot sto nemoze da im deluva. Ako si e takvo zgreseno, ke si bidi takvo od ragjanje, ne deka nekoj ke mu vsadi nesto vo glavata, dali bilo toa peder, zoofil, nekrofil ili sto da e.
Педерите потполно способни се да се размножуваат, не се стерилни. Некои тоа го прават тоа и со сурогати.
Автоматски споено мислење:

Да, имаш предрасуда за нив. Мислиш дека двајца педери не можат да одгледаат дете колку и еден стрејт пар. Тоа е предрасуда која се докажала неточна.
Кучињата се докажало дека не можат да возат коли, затоа не е тоа предрасуда.

Јас кога зборам за брак зборам за законски брак, независно од религија, туку тоа што државата го легализира како брачен договор.

Последно уредено:
Црквата дозволува ли венчавање на истополови партнери???
секако дека не
Автоматски споено мислење:

Јас кога зборам за брак зборам за законски брак, независно од религија, туку тоа што државата го легализира како брачен договор.
ме боли кур мене за тој брак
тоа е ебана хартија потпишана у матично

Педерите потполно способни се да се размножуваат, не се стерилни. Некои тоа го прават тоа и со сурогати.

Дали ти ги навреди хомосексуалците? Жално.

Pederite ako se drzat do nivnata seksualna opredelba koja ja smetaat za normalna apsolutno nemaat sansi da se razmnozuvaat. Znaci da ne se sfatime pogresno, opremata ja imaat. Vo glavata ne cinat.

Што ти овозможува одредени фискални и легални бенефити. Овој црквениот брак е само паганска играчка.
Сеедно што мислиш за венчавањето.
Венчавање нема никад да биде, а у матично што сакате праите.

Сеедно што мислиш за венчавањето.
Венчавање нема никад да биде, а у матично што сакате праите.
Ni tamu, ni tamu, posebno ne vo maticno.
Dovolno e sto ne se procesuiraat kako nivnite kolegi po nastranost. Neka pravat vo privatno sto sakaat, nivna rabota, privilegija sto ja nemaat ostanatite so nenormalna seksualna orientacija, no tuka treba da se trgni crta. Dottuka i ni milimetar povekje. Dovolno im e.
Ako se smetaat za normalni togas ke igraat po istite pravila koi vazat za normalnite. Nema isklucoci.
P.s tebe mozi ti e bitno da ne se vencavaat vo crkva no toa tuka ne e validem dokument, toj nisto i nikade ne znaci, dodeka vo maticno e pravno validen dokument koj vazi i tuka i nasekade. Toa uste odma treba da im se izvadi od glavata , da ne si pravat bajram so umot okolu toa.

Последно уредено:
Mene povekje me interesira koja e tvojata crvena linija okolu posvojuvanjeto.

crvenata linija mi e do doverbata na sluzbite

koj zakon te sprecuva tebe da imas dete ako na shega kazeme deka si pedofil?

No ako resis da posvois sepak minuvas niz filter neli? moze ke te setat so prasanja, ke te proverat so pari kako si, ke ti dojdat u spalna. Ako si sumljiv ne ti davaat dete. Mene me plasi sto momentalno ti ako resis da napravis i rastes dete nema instrument, filter koj ustvari bi te odbil. Eve od vrvot na glavata i tebe te plasi ova, sigurno go misles ova za nekoj hetero. Utre na komsijata mu aknes baltija u glava za nekoja koza, iskacas za 6 godini i si sklapues dete so nekoja, i sega dali ti so poddrzuvanje straight poddrzuvas i ubijci ahhahaha kolku bilo zabavno da se rezonira kako vlade hahahahah

taka i so gej parovite, sto duri mislam i poveke gi ceslaat, sekako deka sum za da posvojat ako e se ok

toa deka ima pokvareni lugje ne e isklucok za gej lugje, toj problem ne se resava trgnuvajki od tuka

problemot e sto za tebe gej e plasilo od tv, ti ne poznavas gej lik osven sto se ogovara za nekoj u selo so inteligencija nedovolno duri za da ve druzi pred koperacija pa se slusa muabeti peder bil hahahah

za tebe toa e samo propaganda od noviot poredok, ti se mislis prosvetlen deka ne davas da te isperat a si samo paranoicen. ima roditeli dva straight mazi koi se 10 pati podobri roditeli od tvoite i sto nekogas napravile za tebe, mislam case in point, dovolno e nekoj da procita 3 tvoi postovi

ti vlade poradi paranoja imas izgubeno empatija, za tebe site vakvi se onie od paradite sto gi vikas frikovi so sminka i tangi i dildoa. Toa zboruva samo deka poznavas 23 lugje vo tvojot zivot a pola moras oti rodnini. Ne si svesen za sheer volume na gay lugje koi se po normalni od site tvoi standardi za normalnost.

Zavrsuva so pederite ili nemas nisto protiv i za nivnite prvi bratucedi po nenormalna seksualna orientacija, posto vaka kako sto citam komotno i zoofil moze da posvoi dete posto zoofilstvoto ne e niti zarazno, niti pak bi mu deluvalo na psihata na deteto, isto kako i pederot sto nemoze da im deluva.

Kvalitetno se optegna. Ako poddrzuvam homoseksualci znaci poddrzuvam zoofili samo oti i dvete ne bile zarazni? Ova od gore so vikam vlade rezoniranje hahaha

Smesno e sto isto go imam pisano koga bev sredno ili fax na temava, pred 10 15 godini, ako dozvolime da posvojat dali po 50 godini ke dozvolime za zoofilstvo, pedofilstvo itn. Isto bev glasen kako Dambi deka ova se extra prava i nema diskriminacija koga studirav i mislev go razbiram svetot poradi pravoto. Nazalost realnosta e druga.

kako go percipiram shakspear?
Ja sum kul vlade, ne igram so drugi, ne se grupiram, ne pisam u konverzacii, ako nekoj mi smeta na tema i go zamaram vo druga moze da se soglasuvam i da se smeeme. Ne e ova sds vmro levo i desno kako za tebe, mene ne mi smetaat likovi mi smetaat glupavi postovi, toa deka ti gi imas mnogu e sosema drug muabet

Lele samo ne mi vikaj peder, epten me povredi hahaha
Bi sakal da bese olku lesno, op utre u tv serija ti rekle deka peder e kul i stanuvas peder hahah, no mojata ljubov kon vagina e stvar za lecenje, duri u kletvi veruvam, isklucitelno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom