- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.588
- Поени од реакции
- 37.508
Значи они ќе си го потпишат ова и ќе стане услов. Од на есен нова влада ДПНЕ + ДУИ и после едно 5-6 години повторно хистерија за враќање на СДС на власт и ново "прифаќање на услови со цел да се влезе во ЕУ".4. It will also enable to strengthen the equal rights of persons belonging to minorities and
communities in North Macedonia, and as such, will contribute to the compliance with
the Copenhagen political criteria. The Council welcomes in this respect the intention of
North Macedonia to launch and achieve as a matter of priority the relevant
constitutional changes, with a view to including in the Constitution citizens who live
within the borders of the state and who are part of other people, such as Bulgarians.
...
Во превод, СДС вечнно на бранот на евроинтеграциите додека постои планетава, а во суштина, Македонијa=ТурцијаЗначи они ќе си го потпишат ова и ќе стане услов. Од на есен нова влада ДПНЕ + ДУИ и после едно 5-6 години повторно хистерија за враќање на СДС на власт и ново "прифаќање на услови со цел да се влезе во ЕУ".
Другите услови за влез се невозможни за нашава мафијашка земја и единствен начин за влез е ако ни прогледаат низ прсти. Моментално влез во еу е фантазија.Значи они ќе си го потпишат ова и ќе стане услов. Од на есен нова влада ДПНЕ + ДУИ и после едно 5-6 години повторно хистерија за враќање на СДС на власт и ново "прифаќање на услови со цел да се влезе во ЕУ".
Дека презимево е античко, тоа го велам на мајтап, а мене лично ми звучи Влашки (нормално, само да не се сетат Власите...).
Со други зборови, „...зае*ете се самите и самите ќе си бидете виновни...„.
Дека е наш по род, се познава и по тоа што ДУИ го тепаа. Он е еден од кадрите на СДСМ кои научија на потежок начин кој е господар овде.Марко Бислимоски ''стручњакот'' за енергетика е Македонец, е сеа е дебел и грд као бишка, ама сепак је наш...
Ради вакви двојни аршини, тој слој од населението, за секогаш си ја утврди позицијата во очите на регулар џо.И сега замисли истава ситуација да беше, само во обратна насока. Овај што пцуе да беше Македонец, прогресивното бањато граЏанство и невладините имаше да плачат, кукаат, сечат вени како намерно ги провоцираме нашите мирољубиви сожители