svadba da si napravis be stef... za 200ki mozes da pomines...Да се коцкаме во Вегас? Не разбирам што точно сакаш да кажеш. Ефтино е таму?
eve ti za $429...
svadba da si napravis be stef... za 200ki mozes da pomines...Да се коцкаме во Вегас? Не разбирам што точно сакаш да кажеш. Ефтино е таму?
Во мк е 160 денари во матично. Плус и не ја правиме во Скопје. У вегас неможе роднини да дојдат плус и патот за двајца и хотел е скап.svadba da si napravis be stef... za 200ki mozes da pomines...
eve ti za $429...
Ami vekje koga postoi zbor za taa kategorija na zeni, zosto da ne.Vlade duso, pa ti si go smenil naslovot na temava.aijjj ..car si covece.
Te obozuvam
Си употребил многу зборови за нешто што се опишува со по еден збор: „стипца“ или „каскатија“Таа е либерал, антиконсумерист, и веган јас сум либертаријанец, фругалист и вегетаријанец и на двајцата омилено јадење ни е зелка.
Автоматски споено мислење:
Таа е либерал, антиконсумерист, и веган јас сум либертаријанец, фругалист и вегетаријанец и на двајцата омилено јадење ни е зелка. На зелено пазарче се запознавме. Прв дејт на Водно
Автоматски споено мислење:
Ние јадеме детелина со тофу има фјучерис на луцерка хмммм фала
Секој за себе си одлучува. Кој како сака. Не ми прави ќеиф ни многу работење ни многу трошење...така да...Си употребил многу зборови за нешто што се опишува со по еден збор: „стипца“ или „каскатија“
Инаку сум збунет како некој што вика дека живее од конзумеризмот на околината, поддржува антиконзумеризам
Posle vakov dlabok filozovski post vo koj ocigledno sakas da im pokazis na forumdjivkive deka vo potpolnost ja razbiras zenskata psiha i koj nesomneno rezultira so bezbroj navlazneti zenski megjunozja i po nekoj orgazam od samoto citanje na istiot, voopsto i da ne zboruvame za ponudite da gi oplodis koi ti go preplavija sandaceto, mene kako masko drugo me interesira.@мкд владе иако твојот неебитис е убер забавен за форумот ја гледам дека ти се измачуваш пошто многу време и енергија вложуваш во очигледно залудни обиди за демистифицирање на женската психа и тело ( пошто гледам репетиција) наместо да ги вложиш во учење на нов јазик, во случајов женскиот. Прво треба да прифатиш дека она е похолистичко битие од тебе шо значи дека за разлика од малд мајмун ко тебе шо одма има ерекција а види цицки, кај неа тоа оди на повеќе нивоа. Прво дигни рамениците со шо и кажуваш дека не ти е страв од светот, почни да копаш нивата и береш краставиците - значи вреден си, почни да пишуваш поезија по можност сензуална, не патетична и депресивна, смешкај се и никако не покажувај дека ти се јебе, не брзај да ја легнеш одма и дади и на знаење дека имаш побитна работа во моментов - значи не си очаен а пред да си одиш погледни ја заводливо и поздрави ја. Со тоа Владе ти ќе развиеш шарм и харизма и ќе може да бираш дали комшикава или Маја па дури и Корвус ја мислам ќе те посака. И не е битно шо не си убав ко Бред Пит туку да сконташ дека она крвари еднаш месечно за иднината на врстата.Е ако стварно тоа сконташ ондак треба само од себе да ти се формулира прашањето - а шо праам јас за врстата? Тогаш викаме он веќе не е млад мајмун ами прав мајмун. Е таков ако те земе Корвус ќе има многу проблеми на почеток оти сите мајмунки тебе ќе те посакуваат пошто ти си ретка појава и ќе треба време да и помине оти ќе увиди дека ти нејзе ја сакаш, не гледаш по другите слабички плавички и затоа само нејзе ќе си ја опкаш, нели Владе?
Ливада нели-вада нивна работа.Posle vakov dlabok filozovski post vo koj ocigledno sakas da im pokazis na forumdjivkive deka vo potpolnost ja razbiras zenskata psiha i koj nesomneno rezultira so bezbroj navlazneti zenski megjunozja i po nekoj orgazam od samoto citanje na istiot, voopsto i da ne zboruvame za ponudite da gi oplodis koi ti go preplavija sandaceto, mene kako masko drugo me interesira.
Ti sakas da kazis deka livadarkite se mit, ne postojat? Nesto kako ednorozi od bajkite ili sto ti bese muabetot? Mi izbega so mislite koga davase upatstvo za upotreba kako nekoj da ja kjari corvus .
Aj dodjvakaj pa napisi sto ti e mislata.Ливада нели-вада нивна работа.
Не се замарајте со нив. Тоа сакав да кажам, нивна работа.Aj dodjvakaj pa napisi sto ti e mislata.
Абе Владе ниедна нити ми пишала ниту пак кје пише оти ја со нив многу убаво икомуницирав и за разлика од тебе они контаат. Еве да ти преведам, на нив од пишаното им е јасно дека овај мајмун си ја имам најдено женката и у крајната реченица им кажувам дека само нејзе си ја сакам и ебам, они знаат дека ја и се грижам прво она да сврши а после јас али и знаат по напишаното дека ако сега некоја ме посака ќе испадне тешка мајмунка и брука за феминизмот а ако некоја не баш бистра случајно ми пише ќе биде изигнорирана и упатена кон тебе, пошто Владе на нив им е јасно дека за разлика од тебе ја не сум тука за нив нешто да ги импресионириам и легнувам туку да ти помогнам тебе како да ја легнеш Корвус али за тоа бе Владе треба да смалиш отпор. Се додека имаш отпор они попрво ќе чуваат куче него тебе да те трпат дома. А ја и ти прво треба да се разбереме зашто толку сакам да ја легнеш Корвус, пошто иднината бе Владе не е арнa за нас мажјаците. Имено они се имаат откажано од нас, изгубиле надеж дека ти ќе поврзеш 2+2 и си имаат поставено цел да не заменат со роботите. Не знам дали ти у твојте дубоки логички дедукции сконта оти феминистките не ги критикуваат мајмунките од нивните редови шо на инста ти ги пласираат газот и цицките, не се трудат околу нив ко јас со тебе пошто Ваде нив им требаат таквите мајмунки тебе така паметен, веројатно инжењер да ти течат лиги и да те мотивираат да прајш пари оти ти нели млад мајмун мислиш дека само така ќе ебеш толку јака цицка пошто тоа ти е евидентно најбитно. И ти така измотвиран машински ум измислуваш робот со фина моторика целиот среќен дека ќе го продадеш патентот и еве ги парите значи цицките а уствари ти си измислил своја замена бе Владе, некој шо ќе дига тешко и ќе ги покрие тие нејзини потреби. Емотивните ќе ги задоволи кучето а ти Владе ќе си врзан у хангар со музалка на таквото доле за сперма а ќе се оплодуваат вештачки уф клиниката. Роботот шо ќе го измислиш нив и боље ќе ги свршува од тебе. Не знам дали ја комплетираш големата слика и почнуваш да конташ дека од круцијално значење за опстанокот на машкио род е ти да станеш способен да ја легнеш Корвус и да не брзаш со роботот.Posle vakov dlabok filozovski post vo koj ocigledno sakas da im pokazis na forumdjivkive deka vo potpolnost ja razbiras zenskata psiha i koj nesomneno rezultira so bezbroj navlazneti zenski megjunozja i po nekoj orgazam od samoto citanje na istiot, voopsto i da ne zboruvame za ponudite da gi oplodis koi ti go preplavija sandaceto, mene kako masko drugo me interesira.
Ti sakas da kazis deka livadarkite se mit, ne postojat? Nesto kako ednorozi od bajkite ili sto ti bese muabetot? Mi izbega so mislite koga davase upatstvo za upotreba kako nekoj da ja kjari corvus .
Бијонче душо, оти му љубоморат на Владе наш голем маж..оти знаат дека е најголем, најдобар и најшармантен фраер меѓу кајганџиите...пишувате за Владе, како да знаете лично кој е позади тој ник?
- можеби е некој дедо кој е загрижен за својата внука која наместо да се мажи или најмалку да има сериозна врска си купила расно куче потешко од неа и цел ден со него се шета и гали, а до пред некој ден вриштела кога ќе видела куче, а не пак да се доближи, ама ете сега со наполнети 30+ наеднаш сменила нарав,
- можеби е некој татко што е загрижен за својата ќерка која после својот 30 ти роденден наеднаш сменила правец на друштво и намето да се вери или баеем да има сериозна врска, таа незаинтересирано си купила милениче од 100 кила расно кучиште што ниеден момент не се двоела од него, а само до вчера тато ја викал на лов со него, ама таа го одбивала само затоа што се плашела од кучиња, ама ете наеднаш имало промена, па човеков се прашува зошто кои се тие пресудни 30 години и пресудно дружење со РАСНО ГОЛЕМО КУЧЕ како миленик, а до вчера ИСТАТА БИЛА НЕЗАИНТЕРЕСИРАНА ЗА КУЧЕ!
... може е само загрижена машка индивидуа која не ја гледа баш светлата иднина на човечкиот род, било да се работи за кривица на женското или машкото дека се создава токму на тие прелазни 30 години таков нов пресврт и заинтересирање кон нештото (конкретно миленик расно куче) што не може да замени и го пореметува природниот тек на создавање на семејство!
...и сега од каде перцепција и заклучок дека Владе не може, не сака, не легнува или е изгорен од неебитис, малтене етикетиран манијачиште по младите форумџивки на кајганава?