Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
13 ноември 2016
Мислења
526
Поени од реакции
1.126
E, tu se slažem s tobom. Lično se trudim da saznam gdje živi čovjek prije nego mu pošaljem listu. Dijaspora sigurno može odvojiti desetak eura mjesečno dok je ljudima na ovim prostorima vrlo teško odvojiti te pare ma koliko to bizarno i mizerno zvučalo.
I da, na ovim forumima ima ljudi koji moljakaju za liste pa ih prodaju. Da ne spominjem one koji posjeduju server, a na forumima dijele tuđe liste i to, naravno, za lovu.
Imenuj...

Meni nije problem kada iz EXYU uzimaju liste ali ovi koji zive EU,Amerika itd... Nece da plate normalno i da
gledaju normalno.Ja sam mnogima podijelijo liste ljudima iz EXYU Besplatno.E sad vi koji dobijete Besplatno liste radite za ljude koji imaju pare a vas preve budale...
Meni nisi...a ovo mnogima uzecu sa zadrskom.Mada ako si podelio bilo kome od mene pohvale.
Автоматски споено мислење:

90 posto su na prostorima ex yu znaju da tu nema zakona ni kur,, palca mogu da rade sta hoce
A u Kanadi je drugacije...

Член од
25 март 2017
Мислења
160
Поени од реакции
254
A ovaj "Vas Miro" ga svaki put dobro zakuha..izgleda panika ga uhvatila pojavom toliko novih servera sa istom ili slicnom ponudom.
I da s obzirom da sa gastarbajter u dijaspori odricem se tvog servera i linije ali pokazi se Covijek pa posalji listu nekom clanu Kajgane kome ce to dobro doci.
Dakle sa rijeci na dijelo.

Член од
4 мај 2020
Мислења
596
Поени од реакции
915
A ovaj "Vas Miro" ga svaki put dobro zakuha..izgleda panika ga uhvatila pojavom toliko novih servera sa istom ili slicnom ponudom.
I da s obzirom da sa gastarbajter u dijaspori odricem se tvog servera i linije ali pokazi se Covijek pa posalji listu nekom clanu Kajgane kome ce to dobro doci.
Dakle sa rijeci na dijelo.
Neboj se to se u stvarnosti nece desiti, osim tu samo u njegovom postu...

Член од
8 април 2017
Мислења
1.887
Поени од реакции
3.134
Neboj se to se u stvarnosti nece desiti, osim tu samo u njegovom postu...
Meni je poslao listu na dvije godine, ništa nije tražio.. Poslao i kaže evo da se ne mučiš skeniranjem... Znam ih još najmanje trojicu koji su dobili na poklon od njega.. On je među rijetkima koji znaju poklonit.. On, vlasnik bitke, vlasnik ott global isto..

Член од
25 март 2017
Мислења
160
Поени од реакции
254
Ako je tako kao sto kaze @dux4 "Respect" i za svaku pohvalu.
S druge strane neda mi se vjerovati da dux4 nema sta za gledati. Poenta je da posalje listu nekome ko tesko sastavlja kraj sa krajem i iptv mu je moze biti "zadnja rupa na svirali" (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom