Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
3 декември 2018
Мислења
517
Поени од реакции
2.900
Imam jedno pitanje pa ako neko zna bio bih zahvalan.Dali mozda ima u nekoj listi i kojoj? Trazim film ili mini seriju sa prevodom iz mislim 88', ''The Bourne Identity '', uhvatila me nostalgija u naletu ovih novih sranja od filmova. Veliki pozdrav svima.
Misliš na originalnu verziju sa Richard Chamberlain? Evo ga tu cijeli...

Член од
6 мај 2017
Мислења
1.427
Поени од реакции
2.883
Koji od ovih tvojih je 88 godište..? Nisam mogao naći. A on je baš to tražio.
Ti si baš neka nadžak baba, mrzilo Te da skineš link od par kb

Код:
https://krakenfiles.com/view/vI5PR0PqoT/file.html

Attachments

Последно уредено:
Член од
13 мај 2016
Мислења
9
Поени од реакции
6
Meni nije problem kada iz EXYU uzimaju liste ali ovi koji zive EU,Amerika itd... Nece da plate normalno i da gledaju normalno.Ja sam mnogima podijelijo liste ljudima iz EXYU Besplatno.E sad vi koji dobijete Besplatno liste radite za ljude koji imaju pare a vas preve budale...

Член од
25 ноември 2018
Мислења
309
Поени од реакции
663
Pozdrav svima. Ima li netko iskustva sa Ibo Player App. Ako moze i link sa placanjem preko pay-pal. Hvala.

Член од
27 јуни 2009
Мислења
257
Поени од реакции
128
Meni nije problem kada iz EXYU uzimaju liste ali ovi koji zive EU,Amerika itd... Nece da plate normalno i da gledaju normalno.Ja sam mnogima podijelijo liste ljudima iz EXYU Besplatno.E sad vi koji dobijete Besplatno liste radite za ljude koji imaju pare a vas preve budale...
Jel moze jedna lista EXYU.Trebami za kuci,ne za preprodavanje.Za SSIPTV,imam LG ,a on je na ios.Hvala.

Член од
3 декември 2018
Мислења
517
Поени од реакции
2.900
E, tu se slažem s tobom. Lično se trudim da saznam gdje živi čovjek prije nego mu pošaljem listu. Dijaspora sigurno može odvojiti desetak eura mjesečno dok je ljudima na ovim prostorima vrlo teško odvojiti te pare ma koliko to bizarno i mizerno zvučalo.
I da, na ovim forumima ima ljudi koji moljakaju za liste pa ih prodaju. Da ne spominjem one koji posjeduju server, a na forumima dijele tuđe liste i to, naravno, za lovu.

Член од
25 март 2017
Мислења
160
Поени од реакции
254
E, tu se slažem s tobom. Lično se trudim da saznam gdje živi čovjek prije nego mu pošaljem listu. Dijaspora sigurno može odvojiti desetak eura mjesečno dok je ljudima na ovim prostorima vrlo teško odvojiti te pare ma koliko to bizarno i mizerno zvučalo.
I da, na ovim forumima ima ljudi koji moljakaju za liste pa ih prodaju. Da ne spominjem one koji posjeduju server, a na forumima dijele tuđe liste i to, naravno, za lovu.
@pyrana ako vec znas koji su ti ljudi koji prodaju liste koje dobiju "na lijepe oci" onda ih mozes i navesti da znamo kome da nesaljemo.
A kad su gastarbajteri u pitanju (ukljucujici i mene samoga) vecini nije problem 10 eura.. mislim da je vecini ovo zabava i nacin da se nauci nesto vise (iz vlastitog iskustva) a ruku na srce nakon sto je covijek odsutan 10 sati od kuce sta mislite koliko vremena ostaje za ovaj hobi.
LP

Член од
13 мај 2016
Мислења
9
Поени од реакции
6
@pyrana ako vec znas koji su ti ljudi koji prodaju liste koje dobiju "na lijepe oci" onda ih mozes i navesti da znamo kome da nesaljemo.
A kad su gastarbajteri u pitanju (ukljucujici i mene samoga) vecini nije problem 10 eura.. mislim da je vecini ovo zabava i nacin da se nauci nesto vise (iz vlastitog iskustva) a ruku na srce nakon sto je covijek odsutan 10 sati od kuce sta mislite koliko vremena ostaje za ovaj hobi.
LP
Mi veciu adredsa samo zatvorili,ima jos mngo toga da se odradi ali vam opet kazem radite za sebe ,ne za druge.Vas Miro

Kajgana Shop

На врв Bottom