Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Chka pa bon нему ќаури да му кажувале каде он може или неможе да иде be hej!

Сакате еден виц?

https://press24.mk/skopjanec-so-avtomobil-udril-vo-policaec

каков Скопјанец, пиши КАДЕ е удрен полицаецот, во КОЈ дел од Градот ????

Да погодам:
- „скопјанецот„ е од Грчец,
- „скопјанецот„ е од Сарај,
- „скопјанецот„ е од КондовА,
- „скопјанецот„ е од Батинци,
- „скопјанецот„ е од Глумово,
- „скопјанецот„ е од Горно Нерези,
- и така натаму...
Автоматски споено мислење:

Chka pa bon нему ќаури да му кажувале каде он може или неможе да иде be hej!

Веројатно и овој со BMV„-то е скопјанец...или во најмала рака, „Македонец„ по пасошот, не по националната припадност.

Последно уредено:
https://novatv.mk/delovi-od-arachin...dy-81VScEmiX9DgwkOiDE7eJElMWpIMFLAsojJ2OMNFIs

ало МВР, ало пролиВер, полицијата само за Делегации и блокирање сообраќај Е ???

Просто неверојатно е како во сред енергетска криза, која секој ден станува се полоша и помачна, ниту еден субјект, ни институција, ни политичка партија, ни медиум, ни невладина огранизација не го адресира овој момент во кој цели села од по + 50 000 жители воошто не плаќаат за струјата што ја користат и тоа со децении наназад.
Како па ЕВН ова го правда и книжи ми е исто ми е мистерија, по која формула можат они буквално да частат со електрична енергија добри 200 000 луѓе и да функционираат нормално.

По форумула на:

Че го паљим со бензин + Каурите плаќаат за се = Арачиново и Сарај немаат платено сметка за струја со години

На македонски државјанин му се заканува ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР за убиство на сестрите Кристина и Жанета (ФОТО)
е па не е таму Северџанија, па партија да штити... се ЛЕЖИ
Автоматски споено мислење:

По форумула на:

Че го паљим со бензин + Каурите плаќаат за се = Арачиново и Сарај немаат платено сметка за струја со години
како поскапува енергијата пробЉемот е се поголем, баш ме занима како е решен во Косово ( Албанија колку толку има држава и закон)....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom