aman bre so pravis so listive samo baras non stop neverovatna rabotadali moze jedna exyu lista za mene za svoju upotrebuu unapred hvala
Procitaj moj prethodni post i bit ce ti jasno.aman bre so pravis so listive samo baras non stop neverovatna rabota
nerazumem sta pises druzeaman bre so pravis so listive samo baras non stop neverovatna rabota
Pita te sta radiš s tim listama.. Da stalno tražišnerazumem sta pises druze
Kurce se pred prijateljima i familijom kako su super hackeri i to sve za sekund odrade sa big tower pc-om ( ono sta veci to bolji,jaci )... Al dok ima vas koji djelite, bice i ove druge stranePita te sta radiš s tim listama.. Da stalno tražiš
Ako ne si dobio lista pisi ja cu ti pratiti,nerazumem sta pises druze
nerazumem sta pises druze
Vidi,ovo je prijateljski forum...neke reci ne prilice.Normalno je ne slaganje sa svakim ali...Kurce se pred prijateljima i familijom kako su super hackeri i to sve za sekund odrade sa big tower pc-om ( ono sta veci to bolji,jaci )... Al dok ima vas koji djelite, bice i ove druge strane
nisam dobio od nikog one sto sam dobio ranije prestale i zato sam potrazio ako neko hoce da mi da priljatejskiAko ne si dobio lista pisi ja cu ti pratiti,
edit:
btw listu su tako trivijalna stvar da nema potreba od 'pa neli si dobio listu' i sl komentare.
Nije od nikog...znaci dobio si ranije.I taj niko ovo cita,a uvek bude prijateljski kako drugacije...nisam dobio od nikog one sto sam dobio ranije prestale i zato sam potrazio ako neko hoce da mi da priljatejski