Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Mоже, едноставно некои особи се така "задоени", да не се ни трудат да дадат прилика на различноста, туку автоматски го оценуваат различното како девијантно, ненормално, неубаво, неморално, грдо, само заради тоа што децении наназад истото било така оценето.

Да де, задоени, прости, старински бла бла бла.
Јас не ги мразам педерите, ама збориме дали е според природните закони. Владе многу убаво и сликовито објасни со кучето и Коцка. Неговиот пристап на долг рок ќе има позитивни резултати, додека од Коцка, само за да биде политички коректна, или да не повреди нечии чувства, негативни.
Ние свесно идеме против природните правила, после цацко бил крив. Кога правиш глупост, се знае:

1654935443663.png

Еве човештвото даде шанса на различноста и резултатите ги гледаме од тоа, ама ти вината повторно ја префрлаш на тие од пред 50години. Така можеш да тераш, ама природата не е политичка коректна, има да си платиме казната, без разлика колку те бива за ораторство или спинување.
Ако правиш глупи работи, има болка да доживееш и тоа е тоа.

Да де, задоени, прости, старински бла бла бла.
Јас не ги мразам педерите, ама збориме дали е според природните закони. Владе многу убаво и сликовито објасни со кучето и Коцка. Неговиот пристап на долг рок ќе има позитивни резултати, додека од Коцка, само за да биде политички коректна, или да не повреди нечии чувства, негативни.
Ние свесно идеме против природните правила, после цацко бил крив. Кога правиш глупост, се знае:

Прегледај го приврзокот 335048

Еве човештвото даде шанса на различноста и резултатите ги гледаме од тоа, ама ти вината повторно ја префрлаш на тие од пред 50години. Така можеш да тераш, ама природата не е политичка коректна, има да си платиме казната, без разлика колку те бива за ораторство или спинување.
Ако правиш глупи работи, има болка да доживееш и тоа е тоа.
а какви глупи работи правиш?
тоа што си хомосексуалец и сакаш личност од истиот пол е глупа работа?

Шансата е скроз небитна, барем не додека постојат такви неубави коментари на темава и изедначување на хомосексуалноста со девијација, сатанизам, глупост, неморал, блуд, некрофилија, инцест итн итн.

-Омраза кон се оноа што е различно.
-Затупавеност и стагнација.
-Лицемерие
-Еден куп други работи за кои ме мрзи да пишувам.
Автоматски споено мислење:

Христијанските интерпретации се сеуште длабоко вкоренети во човештвото,без разлика тоа што црквата ја изгуби моќта.
баки, ако овој ретардизам или прогресивизам како што вие го нарекувате е правата насока, ја радо бирам да сум конзервативец него со вашите ментални болести да се расправам.

Шансата е скроз небитна, барем не додека постојат такви неубави коментари на темава и изедначување на хомосексуалноста со девијација, сатанизам, глупост, неморал, блуд, некрофилија, инцест итн итн.

Ти во подрум изгледа беше претходниве 20 години, а и бидејќи немаш деца, па не те ни итнересира што им сервираа во образование.
На запад во 3то ги учат дека во ред е машко да се чуствува како женско, во ред е машко облечено во чипка, да си игра со деца.

Муабетот твој беше за причината. На ниту еден начин не докажа дека последниве 30 години причината која ја наведе има големо влијание. Напротив цело време дозволуваме се по ваше да е, се поглупи работи и ти повторно трубиш да сме уште повеќе политички коректни, а човештвото е на раб на истребување.
Терајте, блиску сме, мир и развој во светот само што не сме постигнале.

Нивната сексуална ориентација е дел од природата.Природата си го прави својот баланс на тој начин.Не можеш да споредуваш зоофилија и некрофилија со хомосекуалност.
Некрофилијата е тесно поврзана со социопатијата
Demek ako e prirodna togas po avtomatizam znaci normalna? Ovie drugite sto, vo fabrika gi praele? Vestacki se?
Znaci kratko i jasno, sto gledas normalno vo istopolov seks kaj vid koj evoluiral da se razmnozuva dvopolovo, a ne go gledas istoto kaj drugite i tie se sociopati pa mora da se lecat, zatvoraat, kaznuvaat itn itn.

И за крај,не гледам зошто би му пречело на некој хомосексуалнота на некоја личност.На повеќето луѓе буквално ви пречи оваа појава.Се сложувам до некаде дека и они претеруваат со некои барања,ама тука повеќе политиката е виновна со самото тоа што ги злоупотребува нивните барања за политички поени.
A zosto tebe ti preci zoofilot ili nekrofilot?
Inaku kako pojava ne mi preci voopsto, od sekogas si se ragjale ljuge so psihicki i drugi poremetuvanja kako vo slucajot seksualnata orientacija. Mi preci nivnoto poistovetuvanje za normalni kako i site drugi, davanje na posebni prava, privilegii i beneficii na osnov na nivnata nenormalnost, ocajnite obidi sa se razgranicat od nivnite prvi bratucedi po nenormalna seksualna orientacija kao ovie se, e ovie ne se normalni. Ne se ni ednite, ni drugite ni bilo koj od niv, nema razlika. Site se so fabricka greska i nema nisto normalno vo ednopolov seks kako sto nema nisto normalno vo seks so magare, kuce, konj, umreni itn itn itn.
Ako im se dava prava na ednite togas red bi bilo da im se dava na site :toe: .

На запад во 3то ги учат дека во ред е машко да се чуствува како женско, во ред е машко облечено во чипка, да си игра со деца.
Тоа не е хомосексуалност.
Хомосексуалност е сескуална и емотивна привлечност кон лица од истиот пол.

човештвото е на раб на истребување.
8.0 billion

The current world population is 8.0 billion as of June 2022 according to the most recent United Nations estimates elaborated by Worldometer.

Истребување, што?!

Скроти си го малку темперментот Бафра, дискутирај смирено и без тензија. Може да се разбереме ко луѓе.

Многу неубав коментар. Замисли те чита некое девојче кое е заљубено во својот прв братучед. Сигурно ќе си помисли дека твојот коментар е продукт на партијархално-конзервативното општество кое мнението го креира под диктат на црковното учење. :(

Тоа не е хомосексуалност.

8.0 billion

The current world population is 8.0 billion as of June 2022 according to the most recent United Nations estimates elaborated by Worldometer.

Истребување, што?!

Скроти си го малку темперментот Бафра, дискутирај смирено и без тензија. Може да се разбереме ко луѓе.

Ти благодарам што ми објасни што е хомосексуалност, иначе ќе си останев прост и со застарени сфаќања. Зборевме дека 30 години правиме како што вие сакате и предлагате, а цивилизацијата надоле иде на сите полиња, ама црква и патријахатот биле виновните.

Кога знам дека некој е интелктуалец, а ми спинува, се служи со глупи ораторски финти, ме вади од такт. Така и ти. Почна со едно, виде дека не ти држи вода, премина на трето, љубов ова она, а општеството у провалија иде.

Да во право си 8 милијарди сме, ама дај извади ја маската од очите и погледај на каде иде Титаник, не дозволувај поради добри намери што ги имаш, да настрадаме.

Баш би било фино, сите машки да станат педери, па жениве ќе имаат оправудавање, немало мажи, затоа се сингл.

Ne ne pocekaj malce, pred da isceznis daj barem kako medicinsko lice odgovori sto e normalno vo istopolov seks od bioloska, medicinska i evoluciska gledna tocka. Zosto smetas deka e toa normalna seksualna orientacija. Drugata doktorka tuka koja voedno e i moderator osven da brisi postovi ne dade ni eden validen argument na istoto prasanje. Ne se ni potrudi da odgovori, a od druga strana se iznacitavme kako deteto i go lecel homoseksualec( toj mozel mnogu lesno i pedofil da bidi pa zivo ke me interesirase dali i togas vaka ke se pritresvase), pa kao ljubov, soglasnost, bla bla bla. Ja procitavme i tvojata emotivna prikazna, drugar homo, ti se najde vo zivotot itn itn, no voopsto ni dvete kako medicinski lica, uceni sto bi rekle ne najdovte za shodno da odgovorite sto e toa normalno vo istopolov seks kaj vid koj evoluiral da se razmnozuva dvopolovo. Znaci da go povtorime prasanjeto. Zosto ti kako medicinsko lice smetas deka istopoloviot seks e normalna seksualna orientacija od medicinska, bioloska i evoluciska gledna tocka nastrana vasite emocii. Ocekuvame strogo strucen odgovor od strucni i medicinski potkovani likovi kako vas.
Doktorke prasanjeto seuste stoi i seuste ne se odvazi da odgovoris na istoto, a ete vekje godina ke napravi. Srekja tvoja sto memorijata uste dobro me sluzi i ne zaboravam taka lesno :sneaky:.
Taka da poveli, obrazlozi vaka strucno posto doktorka .

Ти благодарам што ми објасни што е хомосексуалност, иначе ќе си останев прост и со застарени сфаќања. Зборевме дека 30 години правиме како што вие сакате и предлагате, а цивилизацијата надоле иде на сите полиња, ама црква и патријахатот биле виновните.

Кога знам дека некој е интелктуалец, а ми спинува, се служи со глупи ораторски финти, ме вади од такт. Така и ти. Почна со едно, виде дека не ти држи вода, премина на трето, љубов ова она, а општеството у провалија иде.

Да во право си 8 милијарди сме, ама дај извади ја маската од очите и погледај на каде иде Титаник, не дозволувај поради добри намери што ги имаш, да настрадаме.

Баш би било фино, сите машки да станат педери, па жениве ќе имаат оправудавање, немало мажи, затоа се сингл.
Ова со титаник заради хомосексуалците?

Причината заради толку многу страдања и зло во светот е исклучиво заради хомосексуалците?!

Погледни околу тебе, вклучи го телевизорот, читај вести, твитови, whatever. Земјотреси, урагани, глад, сиромаштија, инфлација, загадување, закани од нуклеарна војна, тероризам, масовни пукања, алчност. Не можеш да избегаш од реалноста дека ова не е соврешен свет точно, но сето тоа е независно од полот, расата, сексуалната ориентација, верската припадност итн. Живееме во хаотичен свет и лошите работи колективно не засегаат, исто ако и добрите.

Ова со титаник заради хомосексуалците?

Кога веќе ме подјебаваш, дај бар стави кармин.
Не е поради педерите, туку по трет пат, поради тоа што се трудиме да сме политички коректни на сите полиња:
30 години правиме како што вие сакате и предлагате, а цивилизацијата надоле иде на сите полиња

A zoofilija sto e, ima definicija?
Koga si vekje tuka daj napisi i definicija za inces.
Ali prvo odgovori na prvobitnoto prasanje, toa mene povekje me interesira :cautious: .

ја не знам кога во историјата некоја група што е помалце од 1% од населението да го малтретира и му го пере мозокот на 99% од населението на планетава земја. Со, овие нивни концепти се крши целиот здрав разум и понекад се подзамислуваш дали живееш у некоја епизода од Зоната на Самракот.

ја не знам кога во историјата некоја група што е помалце од 1% од населението да го малтретира и му го пере мозокот на 99% од населението на планетава земја.

Оти си слаб по историја, затоа не знаеш :P

Кога веќе ме подјебаваш, дај бар стави кармин.
Не е поради педерите, туку по трет пат, поради тоа што се трудиме да сме политички коректни на сите полиња:
а зошто мене ме категоризираш како хомосексуалец?

политичка коректност?
па не ми се верува што читам..... ние сме се, освен политички коректни. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom